Naturismegids

Recensies van ellen groote

Aire naturelle du Feyt

25-06-2018
Helaas stond de camping niet aangegeven maar onmiddellijk nadat we het tel.hadden gebeld verscheen de boer per auto om ons de weg te wijzen.
Wij selecteren onze camings altijd op buitenwater om in te zwemmen en zo staat het ook beschreven:meertje om in te zwemmen,helaas het meertje is omgeven door schrikdraad voor de koeien er kan niet worden gezwommen.NIet getreurd dan maar in t zwembad,helaas dit is zo vies,er drijven niet alleen talloze beestjes in maar de randen zijn helemaal zwart.
Er staat geen pomp aan gewoon een bak stilkstaand water.jammer!!
De lokatie is schitterend,rust ruimte,uitzicht.De tijd heeft hier stil gestaan.mark en ellen

camping Nudist

25-06-2017
2 jaar geleden in juli 2 weken gestaan met cammper .Prachtige baai met helder water dorpje vrboska beeldig kan je naar toe lopen in een half uur.Dit jaar voor t eerst zonder kids in juni op vakantie.Wat een verschil .een groep duitsers maakt de dienst uit op de camping vertellen anderen dat ze stil moeten zijn tussen de middag en na 10.00.Naar onze hond is zelfs geschopt.
Terwijl iemand aan t afwassen is wordt er vuilwatervan camper in haar bak gegooid.de schoonmaakster werd uit gescholden .ik kan nog wel even door gaan .een nare sfeer .niet voor herhali ng vatbaar. Camping eigenaren aardig maar trekken zich nergens iets van aan al gaat iemand recht voor je staan .

Classe village FKK: Camping & Bungalow Parc

08-02-2011
aardige mensen ,fijn zwembad,afstand van camping naar zee prima, ongelooflijk veelkerels die vanuit de bosjes naar blote mensen gluurden en hun behoefte in omliggende bosjes deponeerden .
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.113