Naturismegids

Recensies van Marc Andries

NaturViana - naturismo

26-02-2017
Manuel,
Thanks for letting us use the guestroom, when our attempts to try park our "tienda-remolque" at the campingsite last july 2017 did not succeed. We really appreciated this !
Marc & Ilse, Antwerp, Belgium.

Le Dorier, camping naturiste associatif

05-08-2019
Rustige camping met een prachtig uitzicht op de Loire. Heel mooi zwembad, vriendelijke mensen. We huurden een caravan voor een week in de maand juli ; de prijs was verrassend laag. De accomodatie was wel gedateerd maar vrij volledig. Het sanitair is ook gedateerd maar proper. Het is een verenigingscamping dus iedereen kent iedereen maar je wordt zonder probleem opgenomen in de 'familie'. Op zaterdagavond is er een gezamelijke maaltijd aan zeer democratische prijzen. Instant vakantiegevoel en een oase van rust.

Le Perron (Athena)

27-07-2019
Prima rustige camping, goeie sfeer, niet té groot. Fantastische uitbaters. Ons derde bezoek, de eerste keer tijdens het hoogseizoen. Deze keer hebben we tijdens de recentste hittegolf een 6-persoons safaritent gehuurd, met alles erop en eraan. Relaxen en genieten zijn dan de codewoorden. En de omgeving nodigt uit om te wandelen en te fietsen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Naturistencamping Grensland

27-07-2019
Stilte en rust. Prachtige grote plaatsen met eigen openluchttoilet, gratis sauna en gratis hout en houtkacheltje. Mooi terrein tussen de paardenweiden. Goeie uitvalsbasis voor fietstochten door en rond de Kalmthoutse Heide. Vlakbij en toch instant vakantiegevoel.

NaturViana - naturismo

26-02-2017
Afgelopen zomer een poging gedaan om er te kamperen met onze camping-car, maar die geraakte op geen enkele manier de camping binnen. Hadden nochtans vooraf gebeld met de vraag of er plaats was voor een "tienda-romelque"... Weg door het dorp zéér steil. Enige geschikte plek was benomen en belemmerde de doorgang naar andere plekken. Achteringang via zandweg enkel geschikt voor 4x4. Manuel wilde wel een tractor gaan lenen, maar omdat we uitstapjes gepland hadden zagen we het niet zitten om elke dag de zandweg te trotseren. Héél mooi terrein/plantentuin op terrassen, met hier en daar plekjes voor kleine tentjes. Mooi zwembad. Sanitair in open lucht : basic !
Na ruim twee uur proberen een plaats te vinden was het ondertussen avond geworden, en is Manuel zo vriendelijk geweest ons de gastenkamer (gratis!) aan te bieden, zodat we de volgende dag op weg konden om een andere camping te gaan zoeken. Dit hebben we echte geapprecieerd, en de kamer was ook ruim en netjes. Dank je wel daarvoor !
Kortom : mooi maar enkel voor kleine tentjes !
Marc & Ilse, Antwerpen, België
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.114