Naturismegids

Recensies van Ruud en Ina

Minicamping De Kreiterheide

19-06-2015
Nadat de eigenaar Martin het twee jaar heeft geprobeerd met een beheerdersechtpaar, neemt hij dit jaar het heft zelf weer in handen.
Hij en zijn vrouw, Ria, ontvangen hun gasten weer als vanouds op de gemoedelijke Brabantse wijze. Met Martin en Ria als gastheer en gastvrouw is het goed toefen op de Kreiterheide. Volop rust en een prachtige omgeving om te genieten van een heerlijke vakantie.

Minicamping De Kreiterheide

17-08-2010
De Kreiterheide is de goedkoopste mini-camping. Voor slechts 15 euro per nacht, all-in (2 pers. elec. standplaats, douche en warm water) heb je een prachtige ruime plek. Meestal is er plek genoeg en kun je in overleg met Martin zelf kiezen, waar je wilt staan.
En wil je je caravan of tent een tijdje onbemensd laten staan? Geen probleem, dan rekent Martin slechts 3 euro per nacht. Ideaal voor mensen, die alleen kunnen "weekenden". De omgeving van Udenhout is fantastisch met volop recreatiemogelijkheden. Wij zijn verknocht aan de Kreiterheide en komen er elk jaar meerdere keren voor een paar dagen, waar we altijd allervriendelijkst worden ontvangen door Martin en Ria.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.037