Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat

101 beoordeling
Foto van Naturisten Hotel - appartement - vakantiehuis Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat in Valencia, Valencia Stad (1)
Foto van Naturisten Hotel - appartement - vakantiehuis Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat in Valencia, Valencia Stad (2)
Foto van Naturisten Hotel - appartement - vakantiehuis Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat in Valencia, Valencia Stad (3)
Foto van Naturisten Hotel - appartement - vakantiehuis Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat in Valencia, Valencia Stad (4)
Foto van Naturisten Hotel - appartement - vakantiehuis Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat in Valencia, Valencia Stad (5)
Foto van Naturisten Hotel - appartement - vakantiehuis Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat in Valencia, Valencia Stad (6)
Foto van Naturisten Hotel - appartement - vakantiehuis Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat in Valencia, Valencia Stad (7)
Foto van Naturisten Hotel - appartement - vakantiehuis Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat in Valencia, Valencia Stad (8)

Adresgegevens

Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat
Calle Conde de Carlet, 1
46003 Valencia, Valencia Stad
Website
Lat: 39.476786
Long: -0.373658

Lees de beoordelingen (1)Schrijf ook een beoordelingContactMaak een PDF om te printenPlaats een mededeling op het prikbord van Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat

Informatie

Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat heeft nu ook naturistisch gedeelte.

Het B&B biedt naast een vijf sterren ontbijt ook meditatie, yoga en holistische massages.

Afstanden

 • Utrecht 1841 km
 • Brussel 1679 km

Open

 • 24 Februari t/m 31 December

Faciliteiten

 • Gezamenlijke maaltijden (één of meer keren per week)
 • Internet
 • WIFI / internet
 • WIFI / internet gratis
 • Zee

Diversen

 • Nederlands gesproken
 • Engels gesproken
 • Duits gesproken
 • Frans gesproken
 • Spaans gesproken
 • Alleengaanden welkom
 • Niet-rokers
De gegevens van Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat corrigeren

Routekaart

Video

Meningen en ervaringen van bezoekers met Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat.

Een warm en gastvrij welkom door de heren die met veel liefde en aandacht voor het leven, detail en hun gasten deze B&B runnen. Ze kennen alle (iig een hoop) goede plekken om te eten, naar het strand te gaan etc en delen deze graag met hun gasten, waarbij ze goed kunnen inschatten wat bij hen past/in smaak valt. De locatie in het oude en mooie gedeelte van de stad is super centraal tov alle toeristische bezienswaardigheden enerzijds, maar anderzijds ligt de ingang van het Turia park aan het einde van de straat waar vandaan je op de (bij de buren gehuurde) fiets zo op het strand bent. De sfeer is de B&B is relaxt en open; contact met de andere (internationale) gasten is zo gelegd. De drankjes waarin voorzien wordt zijn luxe aanvulling, die er ook aan bijdragen dat het fijn en ontspannen zitten is in één van de lichte, ruime woonkamers zonder meteen de stad in te hoeven. Het gezamelijke luxe cavaontbijt waar Dany elke morgen voor zorgt, zorgt voor een gezellige drukte aan de lange eettafel. De slaapkamers zijn ruim met goede bedden waar we heerlijk op geslapen hebben. Aanrader, of je nu wel of geen ervaring hebt, is de yoga-/meditatieles door Thijs iedere ochtend zodat je ontspannen aan de dag begint. Wij vertrokken met pijn in ons hart uit deze prachtstad en heerlijke B&B, maar met het voornemen om zeker terug te komen en met dankbaarheid dat we 5 dagen bij deze gastvrije heren mochten verblijven. Echt een aanrader hier te verbliiven!
Maaike van Kester | 04-07-2017

Geef hier jouw beoordeling van Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat.

Wat is jouw ervaring met "Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat" ?

Hoe waardeer je Bed and Breakfast Valencia Mindfulness Retreat in het algemeen?

Je naam

Het e-mail adres is alleen voor controle en komt niet op de site te staan.

E-mail adres

Het veld hieronder svp leeg laten.

-

Achtergrondfoto: © Dartigeas

Le Haut Chandelalar, ultieme ontspanning

http://www.le-haut-chandelalar.com


Time: 0.019