Naturismegids

Sauna & Beautyresort De Zwaluwhoeve

6

Gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen.

Adresgegevens

Sauna & Beautyresort De Zwaluwhoeve
Zuiderzeestraatweg 108
3849 AJ Hierden
+31 (0)341 45 19 93
Website
Lat: 52.355814
Long: 5.675383

Afstanden

  • Brussel 221 Km / 02:19
  • Utrecht 58 Km / 00:44

Reviews van bezoekers over Sauna & Beautyresort De Zwaluwhoeve

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Sauna & Beautyresort De Zwaluwhoeve. Laat het ons weten!
Gladde gangen, horeca heeft een slechte prijs-kwaliteitsverhouding.
Grote faciliteiten keuze
Bewegwijzering kan beter
ACC de Jager | 05-06-2019
Mijn allereerste sauna ervaring hier beleeft. Samen met mijn vriendin voor het eerst naar de blote mensen sauna. Erg spannend!
De Zwaluwhoeve is een prachtig complex met een divers aanbod aan sauna's.
De Noorderlicht sauna als eerst. Hier ging wat stuk waardoor we allemaal naar buiten moetsen. Uiteindelijk snel gewend aan alle blote billen. Dankzij de dag van de zorg is nederland weer twee saunagangers rijker.
We hebben alle sauna's geprobeerd en een heerlijk dagje gehad. Een week eerder was min vriendin naar badkleding dag geweest en volgens haar komt daar heel ander publiek.
Nu was het heel gemoedelijk.
We hebben lekker gegeten in het restaurant. De bediening is misschien niet heel snel, maar dat geeft de ruimte om lekker te ontspannen. Als je je broodje op hebt wordt je ook niet weggekeken.
Bakema | 04-02-2019
Meer recensies van Bakema (3)
Zwaluwhoeve is perfect. Maar de bezoekers met hun telefoon-cameras zijn een ramp. Er worden nu zelfs al selfies gemaakt in de kleedkamers tussen de naakte mensen. Schaamteloze gasten! Aanspreken helpt niet meer, toezicht is minimaal dus volgende keer ga ik echt eens slaan...
Peter | 23-04-2018
gisteren dagje zwaluwhoeve geweest,bij aankomst zeer onpersoonlijk.met de blik op het computerscherm,zeg het maar,vervolgens mijn reactie goedemorgen naar de ons niet aankijkende medewerkster.de opmerking van ons volgens ons sta je hier liever niet als wel.daar was de medewerkster niet van bewust zij ze. al met al niet klantvriendelijk.afein wij de dag daar door gebracht.was redelijk. en toen aan het einde van de dag het dinerbuffet,wat wij trouwens toen wij kwamen al af moesten rekenen.vreemd,je gaat toch iets niet afrekenen voor je het genuttigd hebt? het buffet was smakeloos en slecht alles lag in de drab te smoren. al met al een niet verwachte dag, na ongeveer regematig 15 jaar klant te zijn geweest
Ton en Coby Delfos | 27-06-2017
Het complex is mooi en er is veel keuze in soorten sauna's, en dat is fijn, maar wat een doolhof! We moesten steeds zoeken. De bewegwijzering was ronduit onduidelijk en onvoldoende. Dit hoorden we ook van diverse medegasten. Verder waren er onvoldoende relaxstoelen en de prijzen in het restaurant waren ronduit hoog. BIj het afrekenen vroeg een medewerkster hoe we het bezoek ervaren hadden. Toen we daarop antwoorden dat we het goed hadden gehad, maar ook wat tips hadden, was het duidelijk dat die niet echt welkom waren. De houding en toon waren ronduit afwijzend en gaven ons het gevoel dat we we toch wel heel dom waren. Een deel uit het gesprek: "We moesten veel zoeken". "Maar heeft u de rondleiding gedaan?" "Was die er dan?" "Ja" "Maar hoe hadden we dat kunnen weten?" "De tijden hangen bij de klok". "Maar waar is die klok dan?" "Die hangt verderop om de hoek". Niet fijn om zo behandeld te worden. Dit in combinatie met de irritatie van het zoeken en de hoge prijzen maken dat wij niet terugkomen.
Rita | 26-02-2017
Nette sauna, maar wat een wirwar van gangetjes: heel de tijd tegen de vele mensen opbotsen, want druk was het. Werd er helemaal claustrofobies van... Kwam doordat de "bonnen" bijna verlopen waren volgens receptioniste (was een donderdag!). Ontvangst was met modder parkeerplaats ook bedroevend en horeca is echt peperduur. Glas fris kost bijna E 3!. Geef mij maar een sauna zonder acties en met een betaalbare horeca en met minder ditjes en datjes, maar gewoon ruime vertrekken en geen gangetjes.
Lieke | 17-02-2017
Meer recensies van Lieke (56)
wat een mooie ervaring zulke mooie saunas hebben ze niet in belgie;netjes en zeer proper super personeel je word altijd snel geholpen
zeker een aanrader voor mijn vrienden
voor mij is het wel ver rijden maar de volgende keer maken we er wel een weekendje van
patrick obbers | 26-07-2016
gewoon goed
mulderije | 13-04-2016
Op een (zeer) rustige, zonnige dag geweest. En dan is het een prima sauna, met vriendelijk personeel. Maar ik kan me voorstellen dat het bij drukte een stuk minder prettig is. Het was nu al een enkle keer wachten bij bepaalde onderdelen.

ik had het idee dat er de vrij veel mensen waren die het niet prettig vonden om naakt te zijn; al moesten ze 5 meter lopen dan ging de de badjas aan....
Joan | 09-09-2014
Meer recensies van Joan (2)
Ondanks de grote drukte meen ik toch een "beter dan gemiddeld" te moeten kunnen geven. Het was zaterdag, het was mooi weer en het was behoorlijk druk.
Veel mensen kwamen via de postcodeloterij bleek later, wij trouwens ook. Het buitengebeuren was mooi aangelegd met een parkachtig aanzien. De zwembaden waren prima, alleen het koude bad was niet echt koud. De sauna's zaten naarmate het later werd redelijk vol maar er was altijd wel een plekje te vinden. De lunch was goed en het personeel vriendelijk. Wel was het af en toe een beetje dringen bij de ingang van sommige sauna's waarvan er enkele waren die meer een knuffelhoek bleken te zijn. Het was er te donker hetgeen dit dus ook uitlokte.
Over het hele gebeuren zijn we niet echt negatief maar of we er nog eens heen gaan weten we nog niet.
Jan | 04-07-2012
Meer recensies van Jan (18)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Sauna & Beautyresort De Zwaluwhoeve" ?
Hoe waardeer je Sauna & Beautyresort De Zwaluwhoeve in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.027