Naturismegids

Saunacenter Elzenhof

7.5

Gemiddeld cijfer van 59 beoordelingen.
Saunacenter Elzenhof

Adresgegevens

Saunacenter Elzenhof
Hazelaarstraat 36
B-3391 Tielt-Winge
(0032)016/733410
Website
Lat: 50.906943
Long: 4.909794
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Afstanden

 • Brussel 52 Km / 00:44
 • Utrecht 180 Km / 01:55

Faciliteiten

 • Binnensauna
 • Buitensauna
 • Infrarood sauna
 • Stoombad
 • Zwembad (buiten)
 • Jacuzzi
 • Restaurant
 • Bar
 • Massage
 • Zonneweide
 • Whirlpool

Reviews van bezoekers over Saunacenter Elzenhof

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Saunacenter Elzenhof. Laat het ons weten!
Hezemeer, 't Mineraaltje, Boetfort en noem maar op..."Welness en relaxation"! gewoon onbetaalbaar voor een regelmatige saunaganger en trouwens ...veel show! Vorige vrijdag voor de eerste keer met zijn tweeën naar Elzenhof: geen luxe, maar een gemoedelijke sfeer en een 'echte' opgieter aan het werk! Een aanrader, blijkbaar elke vrijdag om 18 en 20 uur! Prijs/kwaliteit: extra!
Jan Vertonghe | 29-04-2016
Wil je goedkoop naar sauna? Hygiene niet belangrijk? Kan het je niet schelen of je heet of koud water uit de douche krijgt? Heb je geduld dat je soms heel lang moet wachten aan de toog voor een drankje? Kan je er tegen dat de bende oude vaste klanten naar je vrouw zitten staren? Stoort het niet dat diezelfde groep bejaarden de hele tijd de jacuzzi blijven bezetten omdat ze zo elk vrouwtje kunnen aankijken als ze staat te douchen?
Dan is dit je plaats!
Tip: gelijk welke andere sauna is zoveel beter als je 10€ meer ervoor over hebt...
Saunaliefhebber | 21-03-2016
Goedkope sauna met een gemoedelijke sfeer. Geen luxe resort maar dat hoeft ook niet.
Claes Johan | 06-03-2016
Ten eerste: Véél te kleine kleedkamers en ook geen privacy!

Ten tweede: Als je een nieuweling bent, kijken ze je de deur uit (niet het personeel maar de andere bezoekers).

Ten derde: Als je na 14u nog steeds een badpak/zwembroek/bikini aanhebt dan krijg je commentaar van enkele bezoekers (die hier kind aan huis zijn) OP EEN ZEER ONGEPASTE EN ONBESCHOFTE WIJZE !!!!! (oké dat je dat niet aangenaam vindt, maar je kan dat ook vriendelijk vragen!)

Ten vierde: hierbij kregen 2 meisjes van andere origine die dezelfde reactie kregen als bij ons, hierbovenop nog eens een paar racistische opmerkingen !
=> de kale oude man (+/- 50 jaar) met zijn dochter weten waarover ik spreek en hopelijk als u dit leest GEDRAAGT U ZICH IN 'T VERVOLG !!!!!
Jorre | 20-02-2016
Onlangs geweest , eerste maal hier, viel mee, er zijn groepen maar doe gewoon mee zou ik zeggen. Je leert snel mensen kennen ! De Opgiet is zo een moment om in een breder publiek praatje te slaan. Personeel moet je inderdaad met bel optrommelen, maar daarvoor dient die bel op de toog ook ! Achterin is de keuken ondermeer. Veel vertrekjes, maar ik hield het op sauna vd opgiet die netjes aangekondigd staat , de jaccuzi aldaar (klein) en binnen 2 sauna's. Voelde me niet bekeken ook al was ik als mid veertiger overdag in de week een youngster, tenzij door die mannen vanuit de jacuzzi, zicht douche. maar bon zal met de ligging van het één tov van het ander te maken te hebben. Mensen voor het merendeel aardig en relaxed, zonder de groepen die samen de opgiet doen zou het een niet zo sociale bedoening zijn en ja de reguliers geraken snel aan de praat, maar staan ook open voor andere nieuwelingen !
EersteMaal | 29-01-2016
Elzenhof is de goedkoopste maar veel krijg je ervoor niet in de plaats.
- Je moet lang wachten als je een drankje wilt bestellen.
- Vriendelijk tegen de gasten zijn ze ook niet.
- Te kleine kleedkamers .
- Hygiëne in de infraroodcabine is zeer ver te zoeken!
- De douches is een ramp ! ! na 20 uur is er geen warm water meer en dit is er over voor mij...
- Het enige positieve is de opgiet, Pierre is een man die weet wat hij doet, pure klasse en zeker zijn goede geuren nm : kiwi met banaan, patchoeli met berk en anijs.
Pierre aan u kunnen nog vele opgieters een lesje nemen CHAPEU Pierre !!
marc | 10-01-2016
Zeer ontgoocheld in deze sauna.
Het personeel dat zelf de reglementen niet naleeft.
Badpak in het weekend is tot 14.00. Terwijl ik als naturist regelmatig gezien heb dat ze tot zelfs 16.00 blijven rondlopen. Als je daar het personeel op attent maakt, reageren ze totaal onverschillig. Ook verschrikkelijk om the zien hoe ze daar in bermuda shorts rondlopen tot over de knieën. Met gevolg : Het hele complex onder water en modder in de kleedkamer.
Bij weinig volk vertikken ze het om de kleine bio sauna op te zetten. (besparen zeggen ze dan). Terwijl je wel betaald hebt voor gebruik te maken van het hele complex. Neen het is echt een afrader. Te hete douches en daarna te koude douches. Personeel is inderdaad onvriendelijk of zijn ze gefrustreerd? Wie zal het zeggen. Of er iets positiefs te vemelden is ? Enige positieve is de opgieter die ik zaterdagnamiddag had.
Marc | 27-12-2015
zeer klantvriendelijke en nette sauna waar het aangenaam vertoeven is om te ontspannen en te rusten en met een
goede resto en bar .
jos | 27-12-2015
Vrijdag voor eerste keer maar ook laatste keer naar sauna elzenhof geweest zeer onvriendelijk personeel bijna 10 minuten moeten wachten voor we sleutel kregen kleedkamer
Koud water in de douches in de buurt van de douches staat overal water waarschijnlijk door te kleine of verstopte aflopen
Van hygiëne heeft men blijkbaar nog nooit gehoord onder de banken in de sauna zie cm stof liggen alsof deze nooit gekuist worden bah hier zie je mij nooit meer
Lisa | 22-12-2015
Vorige vrijdag bezochten mijn man en ik deze sauna in Vlaams Brabant. File aan den ingang, onvriendelijk personeel, vuile kleedkamer, één half uur gewacht om iets te eten en nooit een plaats in de jacuzzi! Om 8 uur was er een opgietsessie in een (kleine) sauna buiten, veel volk maar er heerste bijna stilte. Een Franstalige opgieter verwende ons echt met prachtige geuren: citrus vruchten, amaretto met kersen, banaan met kiwi maar ook eucalypus, munt, anijs in het tweede deel! Zeker de beste opgiet die we ooit hebben meegemaakt! Jammer voor de rest! Begin december zijn we er zeker opnieuw, dan ook om 6 uur om de eerste opgiet niet te missen! Veerle Vdb
Veerle Vandenbossche | 27-11-2015
Een binnenkomst zonder welkom of goeiendag.
De saunaruimtes zijn goed. Groot genoeg. Alleen de infraroodsauna in de tuin is kleiner en omdat het een infraroodsauna is, niet de moeite. Stoombadruimte was ook prima, maar wel behoorlijk heet tov van de sauna´s.
De douches waren even schrikken. Als je de kraan ver opendraait kun je werkelijk verbranden door het veel te hete water. Dus moet je onder een slappe straal douchen, dan blijft het niet te heet.
Verbazingwekkend dat dit kan, het is onveilig zo heet.
Het zwembad was lang zo warm niet als gemeld, ik denk net 21 graden ongeveer ipv 30.
Dan de jacuzzi´s. Eén binnen en eén buiten. Die van binnen heeft zicht op alle ingangen van de sauna´s en de doucheruimte en al wat binnenkomt of doorgaat naar buiten.
In de jacuzzi lagen werkelijk de hele tijd dezelfde mensen. Ze keken je weg. Af en toe stapt er iemand vanuit de jacuzzi naar de douche om dan weer terug te keren. Als we in de douche gingen werden we erg bekeken vanuit die jacuzzi.
Overal voelden we ons heel erg bekeken. We waren duidelijk buitenstaanders die in een vaste kliek terechtkwamen.
De sfeer was echt onaangenaam. Ook van het personeel achter de bar.
Aan de bar hingen ook mensen, de vaste groep. Dat was wel duidelijk.
Buitenjacuzzi bleef ook bezet.
Alleen tijdens de opgietsessie hadden we even de kans voor een jacuzzi. We gingen naar de binnenjacuzzi waar toch nog steeds een oude man in lag, op een rare manier of ie bijna in slaap viel. Een nors kijkende vrouw van de kliek kwam er zwijgend in. Toen we gingen douchen kwam ze zelfs daar de boel goed bekijken. Niet alleen mij maar ook anderen.
Kort hierna zijn we na slechts ruim 2 uur bezoek vertrokken uit deze zeer onaangename sfeer.
Een tot ziens kon er van het personeel ook niet meer af.
Dikke drie op vijf voor de welness op zich, en een dikke ster aftrek voor de sfeer en het personeel. Daarom 2 op 5.

Bezocht November, 2015
paul | 22-11-2015
Meer recensies van paul (2)
Ik ken geen betere... Vaste klant geworden de dag prijs is heel goed en als je in de krant hun korting uit knipt betaald je 7€ voor ganse dag.
Sauna fan | 21-10-2015
Meer recensies van Sauna fan (2)
Prijs/kwaliteit één van de beste saunacentra van de regio...
sunboy | 26-09-2015
Zeer fijne sauna,heel gemoedelijk en veel vriendelijke mensen, ik ben er al een paar keer geweest en ga deze week op mn verjaardag weer terug!
Grts Ludo
Frijters Ludo | 30-05-2015

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Saunacenter Elzenhof" ?
Hoe waardeer je Saunacenter Elzenhof in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.027