Naturismegids

Sauna & Wellness Den Helder

3.6

Gemiddeld cijfer van 5 beoordelingen.

Adresgegevens

Sauna & Wellness Den Helder
Schootenweg 2
1785 LV Den Helder
0223-668236
Website
Lat: 52.945340
Long: 4.767179

Afstanden

  • Brussel 283 Km / 03:19
  • Utrecht 136 Km / 01:39
Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over Sauna & Wellness Den Helder

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Sauna & Wellness Den Helder. Laat het ons weten!
Na de ontvangst door de ongeïnteresseerde juffrouw achter de balie stond deze sauna bij mij al 1-0 achter. Eenmaal binnen werd het er niet veel beter op. De hele sauna rook naar een verstopt riool en schoon was het er ook niet. In de buurt zijn veel fijnere sauna's te vinden! (o.a. op Wieringen)
Diaan | 07-02-2014
vroeger was het er superrrr schoon net personeel je wert er dan ook echt goed geholpen ,maar nu te vies om aan te pakken meiden daar zitten alleen maar de kletsen en thee te drinken tosties uit de vriezer niets erbij nu zijn de prijzen lager waarschijnlijk omdat niemand in de saun wilt gatver
diva | 15-01-2014
Ik had 1,5 maand van te voren een dag gereserveerd. Nu belden ze twee weken voor de gereserveerde dag op dat de dag niet door kon gaan, omdat ze hadden besloten om op donderdag niet meer open te gaan.
Telefonisch contact gehad en het enige wat werd gezegd is dat ze niets voor ons konden doen, omdat ze dicht waren. Geen sorry van hun kant of dat ze iets aanboden voor compensatie. Na lang praten en zeuren heb ik de entreekosten terug gekregen en ik ga op zoek naar een andere sauna in de buurt.
Rob | 21-01-2013
Sfeerloze donkere sauna zonder bijzondere fasciliteiten.
Geen goede afkoelmogeljkheden, geen dompelbad, geen zwembad, geen catering, en te weinig stoelen en bedjes om op te liggen.

Er wordt veel tijd gestoken in het branden van kaarsjes en het vereren van Boeddha beelden waar zo'n beetje de hele sauna mee vol staat en wat prio één is.

Enig commercieel inzicht is niet aanwezig en de Boeddha idiotie werkt eerder op je zenuwen dan dat het relaxt, vooral omdat de relaxruimte verder vol staat met allerlei rotzooi die met het saunagebeuren niets van doen hebben.

Bovendien wordt er de smeerlapperij van badpakkendagen gepraktizeerd op dinsdag en donderdag om het geheel nog een beetje levensvatbaar te houden.

De toegangsprijs is aan de hoge kant gezien de fasciliteiten die worden geboden, mijn advies is ook om verder te kijken.
Kaboutertje | 03-07-2011
Fijne kleine sauna, maar ook met navenant tarief, dus heel betaalbaar. En vooral: ook badkledingdagen, zodat ik mijn man ook mee krijg af en toe. Vooral in combi met een uurtjes tennis.
Jeanine | 22-02-2011

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Sauna & Wellness Den Helder" ?
Hoe waardeer je Sauna & Wellness Den Helder in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.024