Naturismegids

Thermen Heiloo

5.2

Gemiddeld cijfer van 5 beoordelingen.

Deze accommodatie is gesloten.

Adresgegevens

Thermen Heiloo
Westerweg 391
1852 PR Heiloo
072-5337333
Website
Lat: 52.592650
Long: 4.692683
Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over Thermen Heiloo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Thermen Heiloo. Laat het ons weten!
Ik was een regelmatig bezoeker op de zaterdag. De mensen en vooral de gastvrouw bevielen mij. Tot ik op een dag nogal onheus werd bejegend door een onvriendelijke vrouw die daar de massages doet, ik kreeg daar een onpasselijk gevoel bij en mij zal je daar voorlopig niet meer zien. De dame waarover ik het heb zou een cursus gastvrijheid moeten volgen. Daar zou ze leren met gasten om te gaan.
Hm | 15-03-2018
Deze sauna is niet te groot en niet te klein. De uitvoering is niet modern, maar dat heeft juist wel iets voor ons. Alles is er, inclusief een middenmaat zwembad plus een sfeervolle met bomen omringde tuin. En aardig personeel. Alles bijelkaar: erg prettig als je niet van grote drukke wellness-centra houdt. En betaalbaar. Maar kom vooral niet, dan blijft het hier heerlijk rustig :-)
Astrid | 26-12-2016
"Wij zijn zijn geen stilte-sauna", was het antwoord van de mevrouw achter de bar toen ik haar vroeg waarom er niets gedaan wordt aan het oeverloos luidruchtig praten in de badruimten en sauna. .... Met enige regelmaat bezocht ik deze sauna, de sleetsheid (o.a. scheuren in de ruiten van de stoomcabine, bruisdouche die slechts druppelt, slechte ventilatie, ) nam ik op de koop toe. Maar met het eerder geformuleerde antwoord naar aanleiding van al dat gepraat is de maat vol! Dag Heiloo ik ga mijn heil elders zoeken.
Cees | 23-01-2016
Marlou had je die dag een blackout,wij zijn hier ook geweest OMKLEDEN ACHTER EEN GORDIJNTJE en allemaal mannen het leek wel een GAY sauna,kortom wat een bende!!!
Rob en Mary Nijmegen | 23-02-2015
Meer recensies van Rob en Mary Nijmegen (8)
Wat een heerlijke sauna: niet te groot en niet te klein.
Een aanrader: een massage. Te betalen en zo ontspannent.
Mijn vriendin en ik "testen" alle sauna's in Nederland, maar deze staat als terugkomer op onze lijst!
Marloe | 07-10-2010

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Thermen Heiloo" ?
Hoe waardeer je Thermen Heiloo in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.019