Naturismegids

SpaWeesp

3

Gemiddeld cijfer van de laatste 4 reviews.

Adresgegevens

SpaWeesp
Basisweg 1
1383 NC Weesp
0294-430061

Website
Lat: 52.298109 / Long: 5.027310
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 168 Km
  • Utrecht 44 Km / 00:41

Reviews van bezoekers over SpaWeesp

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met SpaWeesp. Laat het ons weten!
Zeer slechte ervaring. We waren gestart met een kopje thee met bevroren appeltaart. Om 11.50 uur ruim een uur gewacht op onze lunch wat niet kwam en waarvan we 3x vroegen waar het bleef. 6x kwamen ze opnieuw vragen wat we besteld hadden Inmiddels moesten we naar de opgieting zonder eten. We moesten een melding maken bij de receptie, deze zouden met een oplossing komen . Er was een filmploeg voor hun promo filmpje waardoor we een koude opgieting kregen omdat de sauna later aanging. Daarna opnieuw proberen wat te eten. We kregen een koude omelet en koude kroketten. Alles weer terug naar de keuken. Ons dagje uit wel heel erg verpest en om bij de receptie een grote mond te krijgen. Het eten stond er dubbel op. We moesten blij zijn dat ze ons korting gaf want eigenlijk moesten we 2x kroket en 2x uitsmijter gaan betalen. Korting??? We hebben dat niet gegeten. Zuchtend en als vervelende gasten werden we behandeld. Geen excuus geen oplossing. Ik zal als promo dit bericht delen op ieder platform. Dag ontspannen dagje
Jo Kelderman | 19-04-2023
Veel te druk, koude sauna's/douches. Om om te kunnen boeken moest je binnen 30 minuten weer bij de receptie zijn. We zijn nog even terug geweest bij de receptie voor slippers en toen naar het restaurant voor een smoothie waar we lang op moesten wachten. Toen de smoothie op was waren die 30 minuten al ruimschoots om natuurlijk. Vervolgens kwamen we in een veel te volle sauna waar de douches koud waren, het bad en sommige sauna's ook. Meerder gasten zijn om deze reden vertrokken.
Toen we vervolgens besloten om te gaan, waren we te laat want de 30 minuten waren al om. Na een lang gesprek mochten we uiteindelijk omboeken. We hadden aan arrangement vooruit betaald, dus wel 12 euro per persoon bijbetalen bij het volgende bezoek dan. Want ze kon alleen de volle prijs van 44 nogwat in de computer kwijt, niet de 37 nogwat van een andere aanbieding. Wij hebben niet omgeboekt, en bijna 100 euro betaald voor 15 minuten te koude sauna en 1 smoothie. Ik zet nooit meer voet in deze sauna.
Bianca | 04-01-2023
Een uur in de rij om naar binnen te mogen is belachelijk. Nog erger is dat als je wilt afrekenen weer in diezelfde rij moet aansluiten.

De opgieting van 13:30 tegen betaling houdt niet over. Een leuke bijverdienste voor de eigenaar, meer niet.

Het eten is redelijk maar het restaurant veel te donker.

Stoombad klein en ook nog eens defect. Deur buitensauna sluit niet.
Hans | 02-07-2018
Ik ga hier regelmatig heen. Fijne bediening, complete faciliteiten en goede wellness behandelingen. De drankjes zijn best duur maar het assortiment is groot.
Diederik | 03-01-2018
Meer recensies van Diederik (2)
Zeer prettige sauna met veel buitenruimte en verschillende faciliteiten.
Heeft hier en daar wat onderhoud nodig maar de sfeer is prettig met prima horeca. Blootgewoon ontspannen met binnen- en buiten faciliteiten.
Diederik | 23-06-2016
Meer recensies van Diederik (2)
Pluspunt: het moderne café en de ijskamer en goed eten
Minpunt: zwembad is nogal klein
Hendrik | 06-10-2010

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "SpaWeesp" ?
Hoe waardeer je SpaWeesp in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.03