Elysium

8


Gemiddeld cijfer van
8 beoordelingen.

Afstanden

  • Utrecht 56 km
  • Brussel 150 km
De gegevens van Elysium corrigeren

Routekaart

Tweets

Meningen en ervaringen van bezoekers met Elysium.

Kom er al jaren en altijd een goede sfeer. Afgelopen weekend voor het eerst op een zaterdag gegaan maar tien was het megadruk. Wel jammer dat mensen niet kunnen wachten met aan elkaar zitten tot ze thuis zijn. Erg vervelend als je in bad zit en ze gaan tegenover je boven op elkaar zitten.
Personeel is vriendelijk en het eten is goed. Mooie baden en sauna's...veel variatie. Maar volgende keer toch maar weer op een doordeweekse dag.
shiep | 16-11-2016
In maart 2016 2 cadeauvouchers gekregen bij een bezoek aan Elysium i.v.m. het jubileum. Meteen gereserveerd voor 11 juli. Op deze datum daar aangekomen blijkt dat ik verkeerd geboekt heb. Ik heb op de normale manier geboekt in plaats van via de link die op de voucher vermeld staat. Dom van mij. We hadden dus een reservering voor 2 personen (voor het normale bedrag) en 2 vouchers die nog een aantal dagen geldig waren. Maar hier konden ze niets mee bij de kassa. Ze verscholen zich achter het systeem. Via het systeem was het niet mogelijk om de vouchers in te nemen in plaats van het volledige bedrag. Het enige wat we konden doen is het volledige bedrag betalen of anders weer naar huis. Manager er bij geroepen, maar dat was hetzelfde verhaal. Het zat voor die dag al vol voor de vouchers dus we konden alleen het volledige bedrag betalen. In de auto de directie gebeld. Geen oplossing. Overkoepeld orgaan IWR gebeld met deze klacht, ook zij verschuilde zich achter het systeem. Geen enkele oplossing!! Zo ga je anno 2016 niet met klanten om.
Lisette | 11-07-2016
Ik twijfel tussen "gemiddeld" en "beter dan gemiddeld", omdat ik het mogelijk gemiddeld vind, omdat ik niet zoveel vertier en vermaak zoek, maar meer rust.

Veel vertier en vermaak is er zeker: het is een belevenis waar veel mensen op af komen, maar ik vond het wat benauwend, zeker omdat ik heel de tijd de weg kwijt was.

Het personeel was vriendelijk en het eten lekker.
Marijn | 30-03-2016
Helaas veel te druk we zijn ook eerder weg gegaan.
Deze klacht neer gelegt bij de receptie de dame die erachter stond kon ons alleen maar gelijk geven ook zij vind het te druk worden
De sauna gaat op deze manier hard achteruit jammer
ron | 02-11-2015
Als sauna-fan blij dat dit centrum for well-being bijna om de hoek ligt van mijn woonplaats Zoetermeer, zeker een aanrader waard voor iedereen die een dag wil genieten van gezonde rust en verwent wil worden met een weldaad voor lichaam en geest.
René | 31-03-2012
Voor ons betekent het 100 km rijden, maar het is zeer de moeite waard!! Ongeloofelijk ruim van opzet. Toen we voor de eerste keer aan kwamen rijden zeiden we tegen elkaar; de Tom-tom heeft ons toch niet naar de Efteling gestuurd, maar eenmaal binnen merk je daar niets van. De opgietingen zij grandioos ook al zit je met 75 personen in de grote sauna.
We zijn hier al verschillende keren geweest en beslist niet voor de laatste keer.
Hans | 18-03-2012
zeer grote sauna ook bij volle p plaats is er binnen en buiten voldoende plaats vriendelijk personeel div resto ruimte en veel heerlijke ligbedjesin de beschutte tuin
saar | 07-10-2011
Uitstekende sauna. Het aantal mogelijkheden en ruimten zijn overweldigend. Hoewel het uit de buurt is voor mijn, ga ik hier zeker nog vaker naar toe.
Jack | 30-09-2010

Geef hier jouw beoordeling van Elysium.

Wat is jouw ervaring met "Elysium" ?

Hoe waardeer je Elysium in het algemeen?

Je naam

Het e-mail adres is alleen voor controle en komt niet op de site te staan.

E-mail adres

Het veld hieronder svp leeg laten.

-

Achtergrondfoto: © Dartigeas

Le Haut Chandelalar, ultieme ontspanning

http://www.le-haut-chandelalar.com


Time: 0.019