Naturismegids

sauna Dennenmarken

5.8

Gemiddeld cijfer van 9 beoordelingen.

Adresgegevens

sauna Dennenmarken
Elmpterweg 46
6042 KL Roermond
0475-324546
Website
Lat: 51.202386
Long: 6.021448

Afstanden

  • Brussel 149 Km / 01:39
  • Utrecht 145 Km / 01:35
Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over sauna Dennenmarken

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met sauna Dennenmarken. Laat het ons weten!
Te druk, er waren geen tot weinig ligbedden beschikbaar, tevens was het niet echt schoon... De deur van de rustruimte kun je niet dicht maken, waardoor je in die ruimte niet werd afgeschermd door de overige gasten en was het moeilijk om ook echt tot rust te komen.
Het personeel liet op zich wachten, 30 minuten op mijn drankje gewacht...
Anoniem | 30-04-2019
Prima sauna complex. Binnen en buitensaunas van goede kwaliteit. Fijn binnenbad. Gezellig restaurant. Kortom de moeite waard om te bezoeken zeker als je niet van die immense saunacomplexen houdt.
Hendrik | 28-12-2018
Meer recensies van Hendrik (2)
Slecht!!!! In het verleden kwamen we hier heel veel. Vorig jaar werden we geconfronteerd met minder functionerende sauna's en stoombad. We zijn een jaar naar een andere sauna gegaan. Vandaag na een jaar weer terug. Helaas, zonde van het geld. We werden geconfronteerd met een bediening die constant aan het klagen was over het warme weer en dat het onverantwoord was om nu hier te werken. Er zat niemand te eten. Toen wij om 17 uur in het restaurant gedeelte plaatsnamen werden we weggestuurd omdat ik in plaats van een badjas een parero aan had. Mijn schouders waren niet bedekt en dat kon ze niet tolereren. Dat waren de huisregels. Ik had de parero als een jurk aan, maar daar had ze niets mee te maken het waren nu eenmaal regels die zij ook niet gemaakt had. Ik vraag me af wat ze gedaan had als ik een korte broek of lange jurk met topje aan gehad had. Dat is immers geen badjas..... Maar goed dit was onze laatste keer na 30 jaar!!!! Wij komen hier nooit meer terug.
Jacqueline Eummelen | 18-07-2018
Heel goede verzorgde sauna. Restarant zeer goed. Alleen wordt ook hier de privaci geschonden, omdat men camera's heeft opgehangen onderandere in de kleedruimtes. Wat er met deze beelden gebeurd wordt niet kenbaar gemaakt. Hiermee zijn zij dus in overtreding.
P. Lousberg | 25-04-2018
Wij zijn al verschillende keren naar Dennemarken geweest. Inderdaad is het wat kleiner, maar we voelen er ons erg thuis. We zijn ook wel eens bij een groot saunacomplex geweest, maar ondanks de vele 'attracties' vond ik het er nooit prettig. Het was nooit knus en intiem.

Bij Dennemarken hebben we nooit slechte ervaringen gehad met personeel of met het eten.

Wij zullen in de toekomst zeker blijven komen, ook voor een hele dag.
mart | 10-01-2017
Wij werden vandaag uiterst vriendelijk ontvangen. De ruimtes waren heel schoon de sauna's waren heel goed. Er staat een waterfonteintje om gratis te drinken. Na de eerste ronde naar het restaurant gegaan bij een vriendelijke serveerster uitstekende drankjes geserveerd besteld en snel geleverd. De lunch besteld ook voortreffelijk afgeleverd. Op het einde na volledig tevredenheid in het restaurant plateau dennenmarken besteld bestaande uit allerlei gerechten is een aanrader. kortom een fantastische dag voor een betaalbare prijs. ga zo door
ad teuwens | 22-11-2015
Al heel veel sauna's bezocht en ben echt wel verwend op sauna gebied. Omdat ik een kortingsbon had en uit verschillende sauna's kon kiezen en deze sauna me zoals de actie beschreef me heel veel zou bieden, een keer voor deze sauna gekozen. De ontvangst was vriendelijk, we kregen uitleg hoe het hier werkte, en ook zijn we geen vieze toestanden tegengekomen op een enorme pier op de bodem in het buitenbad na. Daar ben ik dan ook niet in geweest! Wel was ik een beetje teleurgesteld in de kleinschaligheid van deze sauna. Ik had al snel het gevoel van alles gehad te hebben, een beetje saai. Prima voor enkele uurtjes sauna maar een hele dag zou ik niet meer naar deze sauna gaan en voor een paar uurtjes vind ik 3 kwartier rijden dan toch te ver.
De catering: de smoothies waren heerlijk en ook niet duur. Als diner had ik een maaltijdsalade: de salade niçoise gekozen. Deze was 13,50 , wat op zich niet duur is, maar ver weg van het originele recept van de salade Niçoise zat, het enige wat klopte was de tonijn.
Marijke | 18-10-2015
Zonde van het geld.
Uit hygiënisch oogpunt niet schoon, na een dagje daar zijn, er werd tegen de avond pas hier en daar een trekker en een papiertje over een putje gehaald en dat ook niet eens in alle ruimtes.
Een discussie gehad met medewerkers over een glaasje kraanwater, asociaal hoe de manier waar alles op verliep. Aan het einde van de dag een klachten papiertje ingediend. De volgende dag terug gebeld door een beleidsmedewerker en dat verklaarde alles over hoe het personeel daar dingen wordt aangeleerd, arrogant, star en niet gericht op de gast, maar op het eigen gelijk. Hopelijk gaat alles goed met de mevrouw die wij met de Ambulance afgevoerd hebben zien worden. Maar bij ons rijzen toch de gedachtes dat het bedrijf echt serieus mag nadenken over zijn kraanwater beleid. Ik ga al 20 jaar naar sauna's door heel het land, maar zo als dit heb ik nog nooit meegemaakt. Dat was de eerste en de laatste keer Dennenmarken. 157,50 lichter en een ervaring rijker.
sionanovak@hotmail.nl | 06-05-2015
Ik ben zaterdag naar de sauna geweest en tussendoor heb ik mijn wenkbrouwen laten harsen.Nu loop ik al de hele week met kapotte, rode oogleden.Hierover heb ik uiteraard contact gehad,maar er kon amper sorry vanaf. men zij tegen mij dat dit kon gebeuren als men eerst in de sauna was geweest. Tevens werd mij een massage aangeboden , maar ik heb hier voorlopig geen behoefte aan .Ik ben teleurgesteld door wat er gebeurd is.
B. Blom | 15-11-2012
Allereerst: de aankomst is geweldig. Omdat je geen parkeergeld hoeft te betalen, voel je je al welkom. We hadden de pech dat het nogal hard regende, maar zelfs dan is de ligweide heel mooi. We deden het herstarangement en dat was heel betaalbaar en goed. De massage was heerlijk, het personeel attent en voorkomend. Mijn man had niet genoeg aan de salade, maar de betaalbare uiensoep maakt het goed. Kortom: altijd voor herhaling vatbaar. Limburg op zijn schoonst!
Mariecke | 05-11-2010

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "sauna Dennenmarken" ?
Hoe waardeer je sauna Dennenmarken in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.03