Naturismegids

Thermaalbad Arcen

3.4

Gemiddeld cijfer van de laatste 11 reviews.

Adresgegevens

Thermaalbad Arcen
Klein Vink 11
5944 EX Arcen
077-4732424

WebsiteContact
Lat: 51.496048 / Long: 6.183572
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 189 Km / 01:55
  • Utrecht 136 Km / 01:27

Reviews van bezoekers over Thermaalbad Arcen

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Thermaalbad Arcen. Laat het ons weten!
We vinden eigenlijk in vergelijking met hoe het eerst was het enorm achteruit gegaan. Vroeger had je een Beauty dagje waar je echt in de watten werd gelegd. Ontvangst door een gastvrouw en met koffie en gebak. Uitleg van de dag en echt het gevoel krijgen dat je als gast die genoeg betaald. De moeite waard bent. Maar niks van dat alles meer je word niet meer ontvangen je moet je melden als je tijd van de behandeling daar is. Koffie en gebak ? hier is een bon ga maar halen in de brasserie. Je kan net zo goed losse behandelingen plannen ,want tussen een beauty dagje arrangement en lossen behandelingen is geen enkel verschil. Ja een verschil is er wel je bent veel meer geld kwijt. Er word geen water meer aangeboden in kannen in de wachtruimte. Er staan alleen vazen en theelichtjes en kussen met prijskaartjes er nog aan. Net of je in een woonwinkel zit. Het kruidenbad waar je 5 euro voor betaald is tegenwoordig zonder kruiden en het water is niet echt warm. Zodat we blij waren dat we eruit mochten. Schimmel ,roest en vervallen houten kozijnen overal om je heen. Toiletten en andere ruimtes worden niet goed bijgehouden. We wilden graag lunchen ,maar dat mocht nu pas vanaf 12 uur. Wat jammer was, want toen was onze tijd dat we er konden verblijven om. En als je een dagje uit bent en thuis vertrokken bent om 8 uur in de ochtend. Is het wel fijn dat je een broodje kan eten voordat je naar huis moet. Het enige wat echt goed is en top gebleven zijn de schoonheidsspecialistes die de behandelingen geven. De rest is helaas dermate achteruit gegaan. En dat is eigenlijk zo jammer.
R vd Sanden | 19-11-2023
Bizarre prijzen vragen ze nu, 2 overnachtingen, 349 euro!
Van mijn hele leven niet!
Nooit meer Arcen, na dik 20x geweest te zijn.
Piet | 12-01-2023
Onvriendelijk personeel.
Vies en oud vervallen pand.
Mijn vrouw had het coronabewijs en haar rijbewijs.
Ikzelf had het coronabewijs en een digitaal rijbewijs op mijn telefoon.
Maar dit vonden de dames achter de balie niet voldoende.
50km voor niets gereden voor de kat zijn viool.
Pure mierezifterij.
Zo ga je niet met klanten om.
Stelletje arrogante wijven daar.
Nadat we hier vele jaren zijn gekomen zien ze ons hier niet meer.
Houwers Houwers | 29-01-2022
Kom geregeld in het bad,al jaren geniet er elke keer van.
Enig minpuntje zijn de sproeiers in het zwembad.
Andere jaren kon je je vast houden en er mooi onder staan nu gaan ze veel te hard en je kunt je niet meer vasthouden.
Ook bij de ligbedden in het rechtse bad zijn de stralen veel harder waardoor je er niet fijn meer kunt liggen.
Verder zouden jullie nog jaarkaarten kunnen invoeren.
Voor de rest is het prima en hoop nog vaak te komen zwemmen.
Hoop dat jullie vanaf vandaag open mogen blijven.

Groetjes m c
Miep clabbers | 15-01-2022
Als je thermaalbaden gewend bent, dan is Arcen verbazingwekkend. Nergens hoor je sfeermuziek, de schoonmakers zijn tevens toezichthouders, de sauna's zijn benauwd en klein en voor stoomcabines betaal je extra. de mensen aan de balie kunnen niet met publiek omgaan. De kruidenbaden zijn aan de spinnenwebben te zien al maanden buiten werking. In de kille schaftruimte waar de open haard uit was, kun je wel lekkere vlaai kopen maar de verouderde en onfrisse indruk blijft overheersen. Je betaalt aan de ingang minder dan elders en dat is maar goed ook.
Bij het voortijdige vertrek konden wij enkel glimlachen, maar dat gaf niet echt onze stemming aan.
Janneke F. | 13-12-2021
Veel mannen met lange zwembroeken in de sauna.
De grote | 07-07-2021
Thermaalbaden prima, was schoon en er is toezicht. Brasserie, eten is goed alleen kunnen ze er wel vaker de tafels en vloer schoonmaken.
Sauna gedeelte is alleen toegankelijk zonder badkleding. Zaterdagavond lopen er regelmatig groepjes jongemannen in zwembroek die naar mijn idee alleen maar aan het kijken waren naar dames. Erg jammer dat daar geen controle is.
Verder prima genoten met een overnachting in het hotel erbij.
Roger.
Roger van de Laar | 04-07-2021
Je krijgt niet wat er staat bij de aanbiedingen. De minuten zijn minder en sommige handelingen krijg je niet eens die er wel bij staan. Wij hadden duo topper. Alleen geen nek en schouder massage terwijl die er wel bij hoort. Ook duurde de behandelingen 10 min. Per persoon korter. Hier wel al vaker geweest maar toch steeds weer teleurgesteld. Dit aangegeven maar kunnen dan niks doen. Wij hadden zelf verkeerd gelezen. Uhuh... Stuurde ook een mail hierover maar geen andwoord helemaal niks... Ook bediening is niet aardig. Als je iets zegt bijv. Van het gebak. Dit was zo uitgedroogd dat ik niet begreep dat ze het nog durven te verkopen. Hier wel netjes wat van gezegd. Word je afgesnauwd ook nog. Nou ja zeg! De baden waren wel lekker maar de vloer ervan ziet eruit alsof de stront ertegenaan gekoekt zit. Voor de volle prijs zal ik er zeker niet naar toe gaan. Nog niet in wat je ervoor krijgt en hoe je er word behandeld.
Ai | 15-08-2019
Beste
Heerlijk een Thaise massage geboekt voor 2 personen.
2 keer 60 min.
Helaas duurde de massage maar 40 min
Hebben het gemeld bij thermaalbad zelf maar ze deden er niets mee.
Hou goed u tijd in de gaten ander betaald u te veel
Verkooyen | 08-01-2019
Het is wat je kunt verwachten. Het behoort niet tot de duurste soort dat merk je aan de luxe. Het sauna complex is klein en bevat 6 sauna ruimtes. 1 dompelbad en een buitenbad.
Op zich is hier niets mis mee. De opgietingen is geen ceremonie maar gewoon opgieten effe slingeren met de handdoek en weer weg. Ook niets mis mee.
Het is er schoon afgezien van wat bladeren van de bomen op het buitenterrein bij de sauna's. Verder is aan het buitenterrein niet veel moeite gedaan om het wat gezelliger te maken lijkt het. Dat geld voor het hele terrein. De thermaal baden zijn goed op temperatuur en voor zover waar te nemen schoon.

Wel erg goed is het aanwezige toezicht op de buitenbaden. Er loopt continue iemand rond om te controleren.

Het naastgelegen hotel heeft zeer ruime maar ook zeer eenvoudig ingerichte kamers met aparte badkamer en toilet. Geen fonteintje in het toilet daarvoor moet je dan weer naar de badkamer.
Verder prima bedden en een schone kamer.

Het restaurant van het hotel heeft goed eten maar de bediening is een drama. Op oudejaarsavond hebben we van 8:30 tot 10:00 getafeld met een goed voorgerecht. Op het hoofdgerecht moesten we heel lang wachten en dat was kennelijk verkeerd gegaan maar was gewoon goed. Daarna toch nog een dessert besteld echter ook dat ging verkeerd en nadat men uiteindelijk een ander dessert kwam brengen dan wat besteld maar de rekening gevraagd en gevraagd het dessert maar te laten.
In plaats van een verontschuldiging was de serveerster boos.....Het was vol en er zat een grote groep Oost-Europeanen die de aandacht kennelijk opeisten maar dat neemt niet weg dat je sorry kunt zeggen als het niet goed gaat.

Kortom Thermaalbad en Parc hotel Arcen is geen afrader maar er moeten dingen beter. Wij hebben er voorlopig wel even genoeg van.
HermanJ | 03-01-2019
Vies duur en enkele personeelsleden erg onvriendelijk en niet klant vriendelijk laat staan dat ze iets van humor snappen. Dus geen aanrader.
Peter | 04-04-2018
Spijt van onze tijd en het stuk rijden. De website is veelbelovend. Van mensen met spierklachten gehoord dat die thermalbaden verlichtend zijn en dat was wel zo, maar de omgeving was niet goed. Ongastvrij personeel, een matige eetkaart en vooral stiekem duur. Zo moet je voor de kruidenbaden € 3 extra betalen en met zijn twee-en tikt dat toch weer behoorlijk aan. Bovendien waren er helemaal niet zoveel baden. De entrourage ontbreekt, zodat je er ook geen lux gevoel van krijgt: armoedig en geen fonteintjes in de kleedkamersetc. Een veel goedkoper alternatief: ga naar een lux zwembad of ga naar een echte goed sauncomplex. En die borg die je voor handdoeken moet betalen: ECHT ABSUDRD!!! Echt schoon was het er ook niet en er was geen water in de rustruimtes. Nooit meer dit dus!
Wil en Albert | 29-11-2010

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Thermaalbad Arcen" ?
Hoe waardeer je Thermaalbad Arcen in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.046