Naturismegids

Thermae 2000

3.5

Gemiddeld cijfer van de laatste 2 reviews.

Adresgegevens

Thermae 2000
Cauberg 25-27
6301 BT Valkenburg a/d Geul
043-6092000

WebsiteContact
Lat: 50.859380 / Long: 5.822819
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 134 Km / 01:30
  • Utrecht 183 Km / 01:59

Reviews van bezoekers over Thermae 2000

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Thermae 2000. Laat het ons weten!
Matig, moet drastisch worden opgeknapt
Michèl Poort | 01-01-2023
Afgelopen maand bezocht op een naakt dag, nou ja avond, want bezoektijd was gelimiteerd. Geheel begrijpelijk, want horeca was dicht en van buiten eten meenemen is niet echt de bedoeling.
Een naaktdag is een zeer goede ervaring, ben hier eerder geweest op een mix dag; het sauna gedeelte is dan erg onrustig. Nu iedereen ervaren is met het uitgekleed zijn is er een rust die overal voelbaar is. De thermaal bad vind ik altijd een fantatstisch toevoeging aan het sauna gedeelte.
Mooi is ook het nieuwe panorama sauna gedeelte.
rick dubbeldam | 20-11-2020
Meer recensies van rick dubbeldam (5)
Vooral de dagprijs ligt onevenredig hoog; te veel voor wat je krijgt. Daar komt dan nog 7 euro bij om te kunnen parkeren, dus bijna 50 euro voor een dagje sauna. Dan heb je nog niet gegeten, geen handdoeken gehuurd, etc.
Ergerlijk is, vooral voor naturisten, dat je terug naar huis kunt gaan als het toevallig een badkledingdag is. Dat bestond vroeger niet in een zichzelf respecterende sauna, ook niet in Thermae. Wie nu de site van Thermae niet elke keer opnieuw nauwkeurig inspecteert en de verkeerde dag treft kan in dat geval weer naar huis. Of een badpak huren. In badpak bij 90 gr. is echter niet alleen zeer ongezond maar ook een belediging voor de oorspronkelijke sauna-ganger. Die zullen ze bij Thermae ook langzaam gaan verliezen. Wie bij de slager broodjes ziet liggen komt ook niet meer terug. Thermae, ga terug naar je roots! Of verander je naam in zoiets als 'Toeristische waterspeeltuin' en zeg erbij dat je je doelstellingen hebt aangepast onder druk van de door de aandeelhouders ontdekte 'nieuwe preutsheid'.
Ed | 07-09-2015
Wij zijn in februari voor het eerst in thermae 2000 geweest,
het was ook onze eerste keer in de sauna.
Dus was wel even wennen voor ons.
Maar we werden uitstekend ontvangen bij de entree al,
door de gastvrouwen.
Er werd netjes gevraagd of we wisten hoe alles werkte etc,etc.
Wij hebben ons prima vermaakt die dag,
en zijn er nu inmiddels 5 keer geweest.
en wij wonen in Gelderland,
maar het is zeer zeker de prijs en de moeite waard.
Je hebt ook echt het gevoel dat je te gast bent,
en in de watten gelegd word.
Ik en mijn vrouw zijn vol lof over thermae 2000.
Jan Lourens | 22-09-2011
Deze sauna is achteruit gegaan. Erg duur, bijna alles twee keer zo duur als bij Aquana in Wurselen nabij Aken; entree, parkeren, eten, drinken. Personeel in alle drie de restaurants/bar hadden tijdens mijn laatste bezoek een lang gezicht, negeren je, doen moeilijk, kwakken eten zonder bestek neer, doen 10 min. over twee drankjes terwijl het niet druk is, 20 min om een appelstrudel te verwarmen in een leeg restaurant met veel personeel. Personeel rond Sauna erg vriendelijk. Heb wel vele keren (in 20 jaar)iemand van de trap zien glijden/vallen naast het stoombad. Waarom hier geen middenleuning wordt gemonteerd of anti-slip spul, is mij een raadsel. Tijdens vakantiedrukte niet aan te raden. Ze proppen de zaak overvol; rijen voor de douche.
Henk & Ingrid | 19-01-2011

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Thermae 2000" ?
Hoe waardeer je Thermae 2000 in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.33