Naturismegids

BLUE Wellness Stadspark

2

Gemiddeld cijfer van de laatste 4 reviews.

Adresgegevens

BLUE Wellness Stadspark
Getrudisboulevard 200
4615 MA Bergen op Zoom
0164-260202

WebsiteContact
Lat: 51.487606 / Long: 4.281499
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 86 Km / 01:05
  • Utrecht 109 Km / 01:11

Reviews van bezoekers over BLUE Wellness Stadspark

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met BLUE Wellness Stadspark. Laat het ons weten!
Het is ronduit slecht.

Toen we er aankwamen, werden we al gelijk geconfronteerd, met een jonge/man die het nodig vond zijn geslachtsdeel op te vrolijke met een gekleurde ring, en met een staat van opwinding, daar vol trots mee rond te lopen.

De ligstoelen die er zijn worden s ‘morgens al door overnachtende hotelgasten "gereserveerd " het zogenaamde handdoekje leggen. De meeste stoelen waren voorzien van een handdoek, en als decoratie een paar badslippers e.d. erbij om de indrukte wekken, dat ze in gebruik waren.

Voor een aantal gasten wordt deze sauna gebruikt, als een dagje strand. met een volle tas met drank en etenswaren .

Een man zat op z'n gemak met z'n telefoon , foto's te maken.

Er is totaal geen toezicht ,door personeel, die die soort mensen aanspreekt.

Hier en daar ontbraken tegeltjes in het zwembad, die scherpe randjes veroorzaken.

Op veel plaatsen is de verlichting defect.

In de kleedruimte zijn er veel lockers defect, en ontbreken de deurtjes.

Het is zoeken naar een polsbandje ,die nog de lengte heeft om aan te doen ,daar de meeste bandjes zijn afgebroken, of ontbreken.

Er ontbreekt bij het betreden van het wellness gedeelte , een duidelijke waarschuwing , dat het gebruik van telefoons en fototoestellen verboden is .

Het was op het moment dat wij er waren , een zeer onaangename bedoeling.

Niet echt het idee, dat de meeste bezoekers op de hoogte zijn, hoe je zich in een sauna behoort te gedragen.

Gemeld dat en een persoon was, die foto's aan het nemen was, het antwoord van de balie medewerker was, dat bij aanmelden dit word verteld bij iedereen ,dat dit verboden is. Best vreemd ,we zijn er al meerdere keren geweest, en hebben het nog nooit mogen horen.

Hopelijk dat met dit soort reviews , de directie van het Blue Wellness Stadspark , na gaat denken ,hoe een en ander verbeterd kan worden.
a.respen | 10-10-2021
Te triest... wat een droevige toestand... vies... smoezelig... haren in het putje... restauranttafels zijn erg vies en smoezelig... geen kwaliteitscontrole?
Frans Verschoor | 25-08-2021
Vies, klein, totaal niet aan verwachtingen voldaan.
K | 14-08-2021
Kritiek: Kwaliteit

Is echt een super slecht hotel , van alles is er mis niet schoon vies tafeltjes worden niet schoongehouden inmiddels weer thuis en doodziek , zijn er mensen ook daar geweest en ziek geworden ..??
Cor | 06-09-2020
De ervaring tijdens ons verblijf was prima! Werden aardig te woord gestaan. Het personeel bij de Welness was heel vriendelijk. Zeer slecht was het achteraf. Eenmaal thuisgekomen erachter gekomen dat er €50,- is gestolen door schoonmakers. Uiteraard gemeld maar te horen gekregen dat we dit direct hadden moeten melden. ZEER slechte zaken dit. Ga er dus ook niet meer heen. Geen excuus, onderzoek of iets.
Chris | 14-07-2015
komen hun afspraken niet na,en houden de mensen weken lang voor de gek,ik koop daar nooit van zijn leven nog iets,zeer slechte ervaring met fonteyn
diana | 05-05-2014
Geweldig Complex met genoeg variatie in wellness.
Ik kom er regelmatig, meestal is het lekker rustig, zo rond de 15 personen. Personeel uiterst aardig, na een klacht van mij over rommeltjes bij het kruidenbad, nooit meer ieets gezien en er wordt regelmatig gecontroleerd of alles schoon en goed is!!!Perfecte thermen voor een heerlijk uitje! Ben er zeer tevreden over!
Ruud | 09-10-2011
Prima sauna voor je geld. Een klein complex, maar netjes en schoon, op de overvolle prullenbak na, een heel relaxte sfeer en vriendelijk personeel. Van het heerlijke Fonteyn water mag je altijd pakken en er werden zelfs glazen jus d'orange en appelsap geserveerd.

Het publiek is wel echt hotel publiek. Geen overtuigde naturisten maar van die typjes die beter naar de badpakkendag zouden kunnen gaan, omdat ze heel de tijd een handdoek om zich heen houden, zelfs in de sauna.

De inrichting is heel netjes, wel aan de donkere kant, maar wat zeker de moeite waard is het het bier van de tap.
Tanja | 17-01-2011
Als echt Bergse vond ik dat ik nu maar eens moest gaan en ik ben absoluut niet teleurgesteld. De ligging is schitterend, op loopafstand van de Peperbus en het complex is net nieuw en zeer ruim opgezet. De prijzen zijn redelijk, het eten is heerlijk en het personeel vriendelijk en de sauna's zijn precies goed: niet te warm en niet te koud.
Grappig is ook dat ze de Bergse bron in ere hebben gesteld en het is fijn in de geneeskrachtige werking van het Stadsfontyn water te geloven. (Leuk cadeau idee ook trouwens).
Carla | 04-01-2011

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "BLUE Wellness Stadspark" ?
Hoe waardeer je BLUE Wellness Stadspark in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.038