Naturismegids

Sauna Park Almere

4

Gemiddeld cijfer van 6 beoordelingen.

Adresgegevens

Sauna Park Almere
Beatrixlaan 1
1312 XA Almere
036-5339777
Website
Lat: 52.374267
Long: 5.198077

Informatie

Afstanden

  • Brussel 210 Km / 02:33
  • Utrecht 45 Km / 00:40

Reviews van bezoekers over Sauna Park Almere

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Sauna Park Almere. Laat het ons weten!
ik kwam graag elke week in deze sauna wel klein en schoonleuke vaste gasten en het is jammer dat hij gesloten is ik mis hem nog steeds
s.raven | 12-10-2014
Saskia | 28-10-2013
Wij zijn toevallig bij deze sauna beland.Wij hadden erg goede reacties gehoord over een sauna in Almere,wij dachten dat het deze sauna was.We zijn er nu achter gekomen dat niet deze sauna de goede sauna is maar dat de positieve reacties over thermen sauna almere was.(maar goed het was onze eigen schuld,we moesten maar beter opletten)

Helaas hebben wij ook dezelfde negatieve ervaring.Ook wij werden ontvangen door een zeer onvriendelijke dame(waarschijnlijk de eigenaresese).Bij aankomst kregen wij ons lunch, toen we dit met veel smaak wilden opeten merkte ik op dat er een stuk van mijn broodje was afgebeten. Dus ik ga ervan uit dat mijn broodje een left-over was van de vorige klanten. Ik heb vroeger in de horeca gewerkt en weet uit ervaring dat dit gebeurt. Leuk is wel iets anders, mijn honger was ook meteen over. Toen wij het op de tafel wilden leggen om ons salade te nuttigen merkten we op dat er nog haren op de tafel lagen van de vorige klanten.Maar we hebben het dan maar zelf schoongemaakt want we gingen ons gezellig uitje hier niet door verpesten.De sauna is zeer klein,wij konden daar niet ontspannen.Om de uur komt er een personeel naar je toe met de vraag of we een beauty behandeling of en massage willen,zeer iritant.Het stonk heel erg vies. Zeker geen aanrader,al zouden ze ons geld geven dan nog zouden wij er niet heen gaan.
Babs en Gerrit | 03-07-2013
Zeer slecht,de ruimtes zien er onverzorgd uit,schimmel aan de plaffond. Personeel is niet vriendelijk.prijs kwaliteit verhouding zeer slecht,dat ze voor zoiets 20euro durfen te vragen vindt ik nog het meest belachelijke.
ROb | 04-06-2013
Bij binnenkomst al boze gasten tegenmoetgekomen die naar huis vertrokken.
Er waren veel vreselijke tokkies als klanten,te weinig personeel en gestreste bediening!

Een sauna in een sportschool is zelfs 100x beter dan dit.

Arrogante dame aan de receptie die denkt dat ze heel wat waard is.

Prijzen kloppen ook niet,achteraf krijg je een dikke rekening,toen we tegen de eigenaresse zijden dat de rekening niet klopte zei ze gelijk zonder naar de rekening gekeken te hebben dat dit wel klopte.

Nadat wij met een rekenmachine de bedragen van de menu hadden opgeteld en dit hadden laten zien zij ze oppeens dat de prijzen waren veranderd en dat de menu prijzen niet meer klopte.

Aan alles is te zien dat ze oplichters zijn. Voor ons nooit meer sauna park Almere.
Sanne en Floor | 03-06-2013
Eindelijk zijn mijn zus en ik hier dan maar eens naar toe gegaan. We wonen er vlak bij. We gaan heel veel sauna's af, maar hier waren we nog niet geweest. Mijn zus vond het heel leuk en ik ook. Het eten was beste wel lekker, maar de ruimte vonden we niet fijn daaro.
Paula en Els | 01-10-2010

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Sauna Park Almere" ?
Hoe waardeer je Sauna Park Almere in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.028