Naturismegids

Thermen La Mer - Day Spa

8.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 3 reviews.

Adresgegevens

Thermen La Mer - Day Spa
Scoutingpad 3
1351 GN Almere
036-5386888

WebsiteContact
Lat: 52.352323 / Long: 5.214414
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 206 Km / 02:06
  • Utrecht 41 Km / 00:32

Reviews van bezoekers over Thermen La Mer - Day Spa

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Thermen La Mer - Day Spa. Laat het ons weten!
Gisteravond lekker naar de sauna geweest. Heerlijk gehad. We gaan zeker snel weer. Alleen zullen ze wat aan het parkeren moeten doen, een groot bord met de tekst geachte bestuurder zou u zo vriendelijk willen zijn uw auto goed in de parkeervak willen zetten. zodat andere auto’s ook kunnen parkeren er staan veel auto’s bijna op twee plekken. Mvg Hans,
Hans | 14-01-2024
Fijne sauna ,de löyly's zijn top. een heerlijke tuin om lekker te relaxen. Het eten is goed verzorgt. en vriendelijk personeel.
Hans | 03-07-2019
Fijne sauna. Heerlijk tuin om in te relaxen en het eten is ook heerlijk. De löyly's zijn professioneel en je kunt zien dat de saunameesters er plezier in hebben. Elk kwartaal hebben ze een speciale thema dag en die zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Vooraf dan wel even reserveren want die dagen zijn populair. Al met al kom ik hier graag voor een heerlijk dagje ontspannen.
Kim | 18-05-2019
Ontspannen sfeer, professioneel personeel en precies groot genoeg. Locatie ook mooi in het bos. Wel een beetje gedateerd en erg sombere inrichting. Eten was heerlijk, royale porties. En je bent er zo vanuit Utrecht.

Het zwembad is wel heel erg klein, wat zonde is, want er is genoeg ruimte buiten.
Josje | 12-10-2012
Een heerlijke sauna met veel mogelijkheden, de relaxruimte prima, een serre met uitzicht op de schitterende tuin en bijzonder vriendelijk personeel! Heerlijk er 6 uur te zijn en ook het restaurant smaakvol ingericht en goed eten.
L.M. de Heij | 17-05-2011
Ik schrok wat van de hoge entreeprijs, maar het was het echt waard. De sauna's zijn zeer afwisselend. Ik zelf was helemaal weg van de Löyly’ (professioneel en vriendelijk personeel daar)en de Meditatie Kelo Sauna.
En natuurlijk het Osmanisch badhuis: ik heb mijn vriend weer lekker bijgeschrubt!
Hijzelf was meer weg van het Romeins badhuis, vooral omdat hij nogal verkouden was die dag, dus het was heel heilzaam met die heerlijk ecalyptus lucht.
Het eten was ook wel lekker en niet zo voorspelbaar, al waren de porties aan de kleine kant en duurde het lang voordat het kwam.
Vanuit Amsterdam is het trouwens zeer goed bereikbaar.
Madeleine | 02-12-2010

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Thermen La Mer - Day Spa" ?
Hoe waardeer je Thermen La Mer - Day Spa in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.04