Naturismegids

Beauty Thermen Sauna De Woudfennen

5.4

Gemiddeld cijfer van de laatste 5 reviews.

Adresgegevens

Beauty Thermen Sauna De Woudfennen
Woudfennen 10
8503 BA Joure
0513-415200

WebsiteContact
Lat: 52.963045 / Long: 5.766011
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 290 Km / 02:45
  • Utrecht 125 Km / 01:12

Reviews van bezoekers over Beauty Thermen Sauna De Woudfennen

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Beauty Thermen Sauna De Woudfennen. Laat het ons weten!
Wat een fijne, gezellige sauna. Heerlijke sauna's! Opgietingen waar je U tegen zegt, zalig! Vriendelijk personeel,lekker eten en alles schoon en netjes.
Complimenten!
Cobi | 22-03-2024
Kruidenbad waar vlokken in drijven van mensen die er stiekem seks hebben gehad! Stoomcabine is vies en ruikt erg penetrant. Zwembadwater is veel te koud. Smerig en koud voetenbadje, waar je doorheen moet om van buiten naar binnen te komen. Kinderachtig beleid wat betreft waterflesjes (deze worden brutaalweg uit je tas gehaald en kun je na afloop bij de receptie terugkrijgen). Maar het meest kwalijk vonden wij het bedienend personeel. Er wordt achter de schermen over de gasten geroddeld en er worden bijnamen bedacht, waar je door een enkeling zelfs mee aangesproken wordt. Als je een bepaald stopwoordje hebt, wordt dat al gauw opgemerkt en gaan ze je napraten.
Erg onbeschoft om zo met je gasten om te gaan.
Wladimir | 11-01-2024
We hadden een hotelarrangement. We vonden de prijs van kwaliteit en wat wij ervoor kregen geweldig en goed. We genoten van de massage, gezichtsreiniging, sauna mogelijkheden en hoofdmaaltijd en ontbijt. Een voordeel is dat je na een wat laat avondeten heerlijk je bed in kunt rollen. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Zowel de sauna, buiten gebeuren, en de hotelkamer zeer schoon. Onze complimenten. We komen weer een keer. Zoals gewoonlijk als wij een aantal weken met vakantie zijn aan het Sneekermeer. Groetjes Obe en Leny.
Obe Wempe en Leny Gideonse | 02-12-2022
Na een rondje sauna is het belangrijk om een halve liter tot een liter water te drinken om al het vocht weer aan te vullen. Is dan wel jammer dat er alleen een klein straaltje water aanwezig is om te drinken tijdens sauna bezoek. Geld klopperij dus, want je kunt alleen een glas water drinken als je iets besteld.
Bij het wellness gedeelte is ook geen behoorlijke relaxruimte aanwezig. Daarvoor moet je naar boven. Daar is heb je een ongezellige benauwde ruimte met relaxstoelen, vrezelijk. Dus kun je alleen uitrusten in het restaurant. Voor opladen van de auto worden woekerprijzen gerekend.Heel slim zou je denken, maar ons zie daar niet meer terug.
Karin | 16-10-2022
Boek geen arrangement; als ze iets niet kunnen nakomen krijg je geen restitutie en moet je maar klagen bij de directeur. Niet klantvriendelijk en feitelijk mensen oplichten..van de ontspanning was weinig over na dat akkefietje .
Esther | 24-08-2019
Goede sauna, veel faciliteiten.
Wij vonden het personeel heel goed en vriendelijk.
Soms wisten ze niet naar welke tafel het eten moest, maar dit kwam door een nieuw bestel systeem wat net in werking was. De zoutgrot viel iets tegen, ik had een meer zoute vochtigheid verwacht, maar dat is mijn idee, misschien heb ik het wel mis.
Ik ga er zeker terug, zeker voor de lieve meiden van de bediening en de sauna's
Gerard | 07-08-2015
Meer recensies van Gerard (2)
Was voorlopig de laatste keer zo het nu lijkt bij sauna de woudfennen.
Het drama begon al bij het bestellen van een tosti beide een tosti besteld een met prei er in de ander een Hawaii komen ze het brengen weet ze niet welke tosti welke is, ze gaat maar weer terug de kok weet het ook niet.
Dan komt het moet u zelf maar even de tosti uit elkaar halen welke het is, ok dat tot daaraan toe dan zou het Turk stoombad weer klaar zijn naar renovatie alles wat klaar was niet het Turk stoombad 1é maal geen stoom de 2é maal veel te veel stoom 3é maal weer geen stoom.
Dan ga je eten en bestel je wat van de kaart ook als dat komt vragen ze niet welke groente er bij kan, nee het word voor je geregeld dan zeggen ze had u dat moeten zeggen welke groente later word er gezegd ja het is een eenvoudige keuken dan nog kan je het aan je klanten vragen, ik had ook kunnen zeggen ik vind deze groente niet lekker.
Maar dat ze bij de receptie er zich van af maken en verschuilen we kunnen de bedrijfsleider niet te pakken krijgen, we heb er alles aan gedaan ook is het bedrijf gebeld voor de storing die komt niet want alles moet open gebroken worden is en blijft een zwak excuus. Ze zijn hier niet op voorbereid er werd niet een lijst gemaakt van mensen die klachten hadden zo zie dat ze daar niet goed voorbereid zijn op zulke dingen.
Dus totaal niet waar gekregen voor mijn geld.
ncs | 31-08-2014
Het is een leuke sauna! Mocht je onwel worden door de hitte mensen zijn behulpzaam.
Finse sauna is een aanrader.
Patrick | 10-05-2012
Meer recensies van Patrick (4)
Veel afwisseling en veel ruimte. De nieuwe binnensauna is geweldig en ook de heerlijke relaxruimte.

Het restaurant vind ik wat tegenvallen, omdat er weinig keuze is voor de overtuigde vegatarier en de gerechten wat fantasieloos en afgezaagd zijn.,
Marijke | 19-10-2010

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Beauty Thermen Sauna De Woudfennen" ?
Hoe waardeer je Beauty Thermen Sauna De Woudfennen in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.019