Naturismegids

Naturisten campings algemeen
Verhuur accommodaties

Recensies

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met de naturisten accommodaties en/of locaties die je hebt bezocht in België. Laat het ons weten!

Le Perron (Athena)

Wij waren er eind eind augustus met goed weer. Het is een prachtig gelegen camping voor met name wielerliefhebbers en wandelaars een heel mooi uitgangspunt.
Wat me tegenviel was het moment dat je van de grote weg afdraait, op een abnormaal slechte toegangsweg.....
Herman | 12-10-2023

Le Perron (Athena)

Wij, Bernadette en Ron Peppenster zijn al meerdere malen in Ossendrecht geweest wat altijd goed is geweest. Door deze ervaring hadden we besloten om dit jaar 3 weken te boeken op Le Perron wat ook bij Athena hoort.
Wij hebben keurig aanbetaald en waren.....
Ron Peppenster | 04-08-2023

Le Perron (Athena)

Onze vakantie zijn wij dit jaar begonnen op het prachtige terrein van Athena le Perron.
Een goede ontvangst gehad van Corina. We konden nog broodjes bestellen voor de volgende dag. Deze stonden keurig klaar vanaf 8 uur......
Familie Mulder | 24-07-2023

Le Perron (Athena)

Naturisten vereniging met plekken voor gasten. Mooi uitzicht en lekkere biertjes in de kantine. Heel vriendelijke beheerster die zelfs als de bar niet open is nog een biertje inschenkt. Met vaste gasten hadden we ook leuk contact. Helaas zat het weer.....
Cees van Anrooij | 28-05-2023

Le Perron (Athena)

We komen al meer dan 20 jaar op Le Perron (gemiddeld om de 2 jaar) en zijn elke keer weer verrast door de prachtige omgeving om te wandelen. Ook fietsen langs de Vehnbahn (vroegere spoorweg) is zalig. Nergens anders in België heb je nog zoveel ongerepte.....
Rik | 22-08-2022

Le Perron (Athena)

Verzorgde, rustige, leuke camping. Iedereen is er vriendelijk en gastvrij. Voor herhaling vatbaar, we gaan er zeker nog terug.
Dorien | 12-08-2022

Le Perron (Athena)

Prachtig terrein, vanuit de camping mooi zicht het dal in. Heerlijk rustig, echt een camping om lekker tot rust te komen.
Fijne sfeer het team is zeer vriendelijk en zij zullen er alles aan doen om het hun gasten naar de zin te maken
Ad | 16-06-2022

Le Perron (Athena)

Voor het eerst een pod gehuurd, daarna een Safari tent en toen hebben wij ons hart verloren op deze camping door de warme ontvangst van Corrina en Twan.
Deze mensen doen echt hun best om er iets van te maken......
Henri en Flora | 10-05-2022

Le Perron (Athena)

Een heerlijke plek, vandaag even langs gereden en wat gedronken op het terras. Hartelijk ontvangen en we gaan volgende maand met de tent terug voor een weekend,ik verheug me al!
Danielle en Jean Pierre | 17-04-2022

Le Perron (Athena)

Bijna alles perfect!!!
Ferket Daniel | 25-09-2021

Le Perron (Athena)

Athena le Perron, al jaren een vertrouwde en prachtige plek om vakantie te vieren. De omgeving is prachtig. Paul en Liliane hebben er heel wat aan gedaan Athena (nog meer) op de kaart te zetten. Minimaal wat animatie toegevoegd maar met behoud van de.....
Fam. Zwambag | 19-08-2021
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.038