Naturismegids
1 (2)

Puur natuur in de Dordogne Frankrijk
Luc Nyasa

Puur natuur in de Dordogne Frankrijk
Hou je van rust en stilte, prachtige natuur, mooie dorpjes en de lekkere Franse keuken, dan zit je hier goed!. Kampeerplaatsen, plaats voor kleine camper en twee 2-persoons gastenkamers (ev. + kind) bij de eigenaar.
Terrein van 2 ha, dus genoeg ruimte om veilig uit elkaar te zitten. Geen luxe resort, maar alle basics aanwezig. Ook bbq en zonnedouche.
Voor mensen die houden van kleinschalig "authentiek" naturisme. Als je meer het Benidorm/Malaga party nightlife type bent, is dit allicht een minder geschikte plek voor jou. Tegen geringe vergoeding, in de Dordogne (Périgord vert), Frankrijk. Op +- 30 km boven Périgueux. Regio gekend als paradijs voor wandelaars, fietsers en bikers, gastronomie, leuke stadjes en dorpjes. Zeer rustig gelegen in doodlopende straat zonder autoverkeer, dus ook veilig voor kinderen.
Hier wordt niet moeilijk gedaan over tattoos of piercings of een innige knuffel, in tegenstelling tot de meeste andere terreinen. Vrijheid en blijheid in respect. Denk jij er ook zo over? Dan ben je meer dan welkom!
Geen caravans mogelijk.

casanyasa.wixsite.com/naturistminicamping

Stuur een bericht naar "Luc Nyasa"


Luc Nyasa ( Corgnac sur l'Isle ) Aanbiedingen naturistencampings
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.019