Naturismegids

Festival Nudefest 2019

Adresgegevens

Festival Nudefest 2019
Thorney Lakes Caravan and Camping site, Muchelney
TA10 0DW Langport, Somerset, England
+441604620361
Website
Lat: 51.004650
Long: -2.815770

Informatie

Nudefest is een festival waar je een week lang uit de kleren kunt gaan. Het is het grootste in het Verenigd Koninkrijk.

British Naturism neemt elk jaar een camping over en zorgt voor amusement van vroeg in de ochtend tot laat op de avond. Het amusement varieert van sport- tot handarbeidactiviteiten en excursies. Doorgaans kun je in 7 dagen uit meer dan 90 sessies kiezen.

Van maandagavond 8 juli tot halverwege de dag op maandag 15 juli 2019 neemt Nudefest Thorney Lakes over, een grote boerderij in het zuiden van Engeland. Het heeft twee vismeertjes en veel ruimte voor campers en caravans. Het festival raakt tegen dinsdagmiddag goed op gang met allerlei activiteiten die de hele week doorgaan. Onder meer een 5 kilometer loop, een vuurloop, yogasessies, zang, dans, disco's, spellen en quizzen, live bands, plattelandssporten, ritjes met paard en wagen, en kleiduivenschieten, om er maar een paar te noemen.

Het voornaamste gedeelte van het festival bestaat uit een gigantische tent om te dansen en uitstallingen te bekijken, verscheidene kleinere tenten voor activiteiten, met een goed voorziene bar, catering voor iedereen met plaatselijk geproduceerd voedsel en drinken.

Zie voor meer informatie Nudefest, of neem contact op met info@nudefest.co.uk

Leden van het INF en soortgelijke naturistenorganisaties krijgen korting op de entree. Boekingen via de website van British Naturism. Dagbezoekers zijn welkom, en kamperen kan per dag of per week, met gratis toegang tot het festival.

Afstanden

  • Brussel 571 Km / 06:40
  • Utrecht 706 Km / 07:48

Open

  • 9 Juli t/m 16 Juli

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Festival Nudefest 2019" ?
Hoe waardeer je Festival Nudefest 2019 in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.021