Naturismegids

Club Corsicana / Feriendorf mit Bungalows

Adresgegevens

Club Corsicana / Feriendorf mit Bungalows
Linguizzetta
20230 San Nicolao
+33 (0)4 95 38 80 25

WebsiteContact
Lat: 42.224624 / Long: 9.550043
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 1392 Km / 15:13
  • Utrecht 1532 Km / 16:04

Open

  • 1 Mei t/m 1 Oktober

Algemeen

  • Internet
  • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

  • Sauna
  • Zee

Eten en drinken

  • Restaurant
  • Bar

Activiteiten

  • Georganiseerde activiteiten voor kinderen

Diversen

  • Engels gesproken
  • Duits gesproken
  • Frans gesproken

Reviews van bezoekers over Club Corsicana / Feriendorf mit Bungalows

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Club Corsicana / Feriendorf mit Bungalows. Laat het ons weten!
Slechte ervaring hier is alles voor, van en door Duitsers hier spreekt bijna niemand Frans het is vanzelfsprekend dat je de Duitse taal beheerst zelfs het welkomstboekje in het huisje is volledig in het Duits! !!! Bij aankomst vond ik het huis muf ruiken en heb dit gemeld er kwamen 2 poetsdames die mij uitscholden voor madame Cartier! ! Ze dachten waarschijnlijk dat ik hen niet begreep. De winkel moest volgens de informatie in de brochure op 11 mei openen we zijn nu 24 mei en nog steeds geen winkel dit werd wel herhaaldelijk beloofd ook aan het reisbureau dat we ondertussen op de hoogte hadden gebracht van onze bevindingen. Mij zien ze hier nooit meer score op 5 is 0
Magda De Wit | 24-05-2018
Ook wij hebben 10 dagen een bungalowtje geboekt in het naast gelegen Tropica, van dezelfde eigenaar als Corsicana, Dhr. Hofmann.
Keurige, pas gerenoveerde accomodaties waarvan sommige met airconditioning (aan te raden).
Heerlijk rustig, veel privacy en vlak achter het mooie (naturisten) strand waar je 's avond je bedjes, parasol etc. met een gerust hart kunt laten staan.
Het restaurant van Corsicana is inderdaad een terechte aanrader, wel reserveren want het is er vaak druk.
Din | 11-08-2015
Wij zij hier nu twee maal op vakantie geweest,beide keren in een gerenoveerd huisje. De laatste keer direct aan het strand. Wij hebben beide keren echt een supervakantie gehad. Mooi schoon huisje, hele goede service( wij kwamen vroeg aan en konden om 12 uur al in ons huisje),hele goede massages, zeilschool en een heel goed restaurant. Ja,er komen ook Duitsers, nou en ? Wij weten nu al dat we in 2014 weer een maand willen gaan. Gewoon een heerlijke accommodatie. P.s.wij zijn twee tweeverdieners zonder kinderen uit Amsterdam .
Marijke | 24-12-2012
Meer recensies van Marijke (6)
Wij zijn het volstrekt oneens met Ester. In augustus dit jaar zijn we 2 weekjes in Club Corsicana geweest en dat is ons uitstekend bevallen. Wij hadden een heel mooi pas gerenoveerd huisje. Er zijn inderdaad eenvoudige, oude huisjes, maar dan betaal je ook minder! Wil je echt rust kies dan voor het naastgelegen Tropica. In beide gevallen geweldige ligging direct aan het eindeloze naturisten (zand)strand.
bijna 50% Duitse gasten en de rest Nederlanders, Belgen en Fransen. Je kan er heerlijk eten en er is een gezellig strandbarretje.
Perfecte bestemming en we gaan zeker terug.
Tom & Frans | 29-11-2012
Club Corsicana is een bungalowpark voor en door Duitsers. Voor een Corsicaanse ervaring moet je hier niet zijn. Het park is benauwd, de huisjes staan erg dicht op elkaar. Ook blijft het daardoor onnodig heet. Het personeel vonden wij onaardig op het arrogante af. Het restaurant is op zich goed maar pas open vanaf zes uur. Het strandtentje heeft slechts drie soorten diepvriesbroodjes.
Verder is het goed om te weten dat de bedden in mezzanines staan, open tussenverdiepingen. Erg gehorig en het wordt er zo heet dat je er amper kunt slapen. Zorgeloos een raampje open zetten kan niet want er zijn geen horren. Je hoort ook de buren erg goed. Na drie nare dagen zijn wij verhuisd naar het naburige naturistenpark terwijl we voor twee weken hadden geboekt (en betaald). Overigens op grond van onjuiste informatie op de Engelstalige site van Corsicana, waar bij sommige huisjes stond dat er aparte slaapvertrekken zouden zijn (voor ons met een klein kindje erg belangrijk).
Het enige leuke was de zeil- en surfschool. Maar die zijn ook vanaf het naastgelegen naturistenpark in 10 minuten lopen langs het strand te bereiken.
Esther | 13-07-2012
Meer recensies van Esther (2)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Club Corsicana / Feriendorf mit Bungalows" ?
Hoe waardeer je Club Corsicana / Feriendorf mit Bungalows in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.792