Naturismegids

Recensies

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met de naturisten accommodaties en/of locaties die je hebt bezocht in Italië. Laat het ons weten!

Sasso Corbo

Hartverwarmend. Twee weken in een safaritent met fenomenaal uitzicht! Een oase van rust, vriendelijke mensen, gastvrije eigenaren en lekker eten. Het gezamenlijk eten was keer op keer zalig en gezellig. Veel kinderen in alle leeftijden, die lekker hun.....
Wendy | 14-08-2018

Campeggio Naturista Costalunga

reeds voor de 5 de x hier geweest, het is een beetje thuis komen, de jongens zijn nog steeds even vriendelijk, het is er proper, kraaknet, de verhuuraccomodaties hebben een update gekregen en zijn dus goed in orde.
alleen wij hebben al jaren de mobilhome.....
Ann en Luc | 11-08-2018

Villaggio del sole

villaggio del sole is een verenigingsterrein waarbij ruimte wordt geboden voor externe gasten. wij hebben gebruik gemaakt van de b&b. Olga is bijzonder vriendelijk en we hebben genoten van ons verblijf hier!
Peter | 21-07-2018

Viilaggio Naturista Le Betulle

Heerlijke camping, waar het goed toeven is. De nieuwe beheerders, Marijke en Luca, doen hun uiterste best het de gasten naar de zin te maken. Zelfs een 'taxiritje'naar Turijn v.v. vinden ze geen probleem.
Wij waren er met de tent in de eerste week van.....
Ien Holman en Rob Rem | 03-07-2018

Club le Peonie

Een heerlijke natuurlijke camping met een excellent zwembad! Een beperkt aantal plekken voor tenten of campers die over het algemeen mooi beschaduwd zijn. De camping is kleinschalig want ik telde slechts 11 plekken. Een heerlijke plek van rust tussen.....
Rein Middelburg | 05-09-2017

Ca' le Scope

Na 10 jaar weer op Ca le Scope aangeland. Dit keer met onze camper. We hebben het weer ontzettend naar ons zin gehad. Carla en Harry zijn zeer gastvrij en daarmee zorgen zij voor een hele ontspannen sfeer.
Het eten is meer dan fantastisch......
Bert en Jeanette van der Meer | 20-08-2017

Classe village FKK: Camping & Bungalow Parc

Klopt helemaal wat dit echtpaar hier noteerd,wij hebben ook 3 geweldige weken gehad op het fkk gedeelte,want wij stonden een straat voor hun.
Willem en Nel | 13-08-2017

Camping Pizzo Greco

Onze favoriete camping in Europa. Een aantal keren na skiën in de Dolomieten doorgegaan me ons campertje. De temperatuur in maart is dan al zeer aangenaam. Het is volop voorjaar, bloeiende bomen en struiken. Alleen is het water dan nog fris. Ook in oktober.....
Adri Anker | 15-01-2017
Diverse aanbiedingen
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.056