Naturismegids

Recensies

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met de naturisten accommodaties en/of locaties die je hebt bezocht in Frankrijk. Laat het ons weten!

Plage du Pin-Sec

Aangesproken door twee gendarmes op het ontbreken van mijn broek
Jos
Josh | 22-08-2017

Plage du Grand Crohot

Wat een heerlijk strand is dit! Zodra je door de meute bent gelopen, kan je al na een paar honderd meter heerlijk genieten van de rust. Naarmate je verder van de strandopgang vandaan bent kom je steeds minder textiel tegen. Echt een aanrader!
Steven | 17-08-2017

Plage de la Lagune

Mooi strand, ook een mooie omgeving. Alleen ruige golven wat we kennen van deze zee. Het staat alleen nergens aan gegeven aan het begin van het strand. Maar loopt 300m naar links vanaf de hulppost en je komt op het strand aan het duin een bord naturiste zone tegen.
Sven | 28-07-2017

Plage du Cap de l'Homy

Enorme en wijdse stranden. Bij parkeerplaats en duinovergang geen naaktstrand. Links en rechtsaf na 100 meter wel volop naaktrecreatie. Strandwandelingen van vele kilometers mogelijk.
M.Havermans | 04-06-2017

Plage de Biscarrosse

Prachtig
Nickenmarcha | 23-05-2016

Plage du Camping Naturiste Arnaoutchot

Prima, er zijn een aantal Nederlandstalige, hostes, o.a Joke,verder Engels gaat ook prima, al bij al aan te raden wij komen er al 20 jaar, jammer dat Qi-fi nog steeds niet gratis is, het is wel te krijgen.
Ton en Tony Jong, Blokker | 27-11-2015

Plage de l'Alexandre

Mooi breed en stil strand. Lopen vanaf het Plage Nord naar het noorden.
Bovenop het duin staat een bord dat aangeeft dat vanaf die lijn de strandgast niet aan regels is gebonden...dus begin naaktstrand.
Er wordt wel veel geoefend met het surfen maar.....
Ton | 14-09-2015

Plage de la Négade

Toch nog wel veel textiel, oorzaak een surfschool, en textiel camping op 600 mtr, steile af en opgang, na 200 mtr links vrij nudisme voor wel 1.5 km mogelijk, bijzonder mooi strand en zee, let op: geen voorzieningen aanwezig. mede het feit dat je op korte.....
J. Stegen | 08-09-2015
Aanbiedingen Frankrijk
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.037