Naturismegids

Camping Koversada

6.4

Gemiddeld cijfer van 32 beoordelingen.

Adresgegevens

Camping Koversada
52450 Vrsar
+385 (0)52 44 13 78
Lat: 45.147179
Long: 13.612060

Afstanden

  • Brussel 1364 Km / 12:46
  • Utrecht 1369 Km / 12:50

Algemeen

  • NFN / INF lidmaatschap niet verplicht

Reviews van bezoekers over Camping Koversada

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Camping Koversada. Laat het ons weten!
waardeloos in een woord waardeloos!!!!!
WAt een onbeschofte eigenaren>
Onmenselijk gewoon,heb je netjes gereserveerd ,kom je daar aan met veel moeite 1600 km gereden blij dat je er eindelijk bent staan ze je aan te staren of je van een andere planeet komt.Huh where is your wife?? we have no wife we are together we are gay.Oh no that's not possible,I'm so sorry.
Wat een hopeloze stumpers en dat moet zo'n camping gaande houden?de schop er mee op.
twee teleurgestelde gay's | 08-09-2008
Meer recensies van twee teleurgestelde gay's (2)
berend

het is er een rotzooi !
na 5 weken op een plaats te staan ,krijg je te horen dat je s middags moet vertrekken .
want de plaats was gereserveerd! mooi niet
na twee dagen verder op gestaan te hebben ,was de plaats niet bezet .
koversada | 26-01-2008
L.S.,

Wij zijn voornemens om dit jaar met de boot naar Koversada te gaan.
Nu is mijn vraag; is er een haven en kan je een (grote) eigen boot meenemen naar deze camping.

Alvast bedankt voor het antwoord.

Gr. Lisa
Lisa | 24-01-2008
Vorig jaar,juli 2007, waren wij,gezin met 2 kids van 6 en 13 jaar, niet gelukkig met het feit dat de jeugd t/m 16 jaar wel in zwemkleding mocht lopen. Mijn kids voelden zich niet gemakkelijk hierin omdat die wel bloot gingen, Wij zijn mede hierdoor eerder naar huis gegaan.
nsint | 10-01-2008
Helaas hebben wij slechte ervaring met deze camping. Wij, 2 gay mannen en al sinds 15 jaar samen, werden op deze camping geweigerd. Een duidelijke reden werd ons niet opgegeven. Men werd zelfs erg onvriendelijk toen ik vroeg waarom men in eerste instantie wel toe wilde laten totdat men hoorde dat wij 2 mannen waren. Triomfantelijk voegde men eraan toe dat wij op geen enkele naturistencamping toegelaten zou worden. Gelukkig vonden we later een gastvrije plek op camping Polari.
Paul Wessels | 14-08-2007
Ook wij hebben na 25 jaar trouwe gast van Koversada gweest te zijn gekozen voor een nieuwe plek waar we wel onze caravan weer mogen laten staan.
Sinds dit seizoen zitten we op camping Strasko in Novalja op het eiland Pag.
Het naturisten deel van de camping (ca 30%) is zoals Koversada 15 jaar geleden was. Geen percelen (maar ook geen water op de plek).
Lekker weer in de vrije natuur.
Een aanrader.
Jos Remmers | 10-08-2007
Meer recensies van Jos Remmers (3)
Komen vanaf 1968 op Koversada, in die tijd was het nog ANITA en we gingen altijd a.h.w. naar ons 2e huis. doch de laatste jaren sinds alles verkocht is aan MAISTRA kunnen we niet zeggen dat het er op vooruit gegaan is. Ja er zijn nieuwe toiletgebouwen gerealiseert en plaatsen gepasseleerd maar de mogelijkheid om op de camping lekker bij de private restaurantjes te gaan eten is ons ontnomen, alles moest in handen komen van Maistra, nu is het 'savonds 'n uittocht om in het dorp te gaan eten want service wat Maistra bied ho maar.
Jaren hebben wij 'n vaste plaats gehad met alles er op en er aan tot vorig jaar toen moesten alle plaatsen ontruimd worden, plaatsen waar de gasten fraaie planten e.d. hun plaats hadden verfraaid zijn en worden geruimd. Wie vorig jaar zijn plaats ontruimd had trof dit jaar zijn plaats aan in dezelfde ravage zoals die vorig jaar was achter gelaten, men had niet de moeite genomen om de plaats te egaliseren verschillende mensen hebben dat ten einde raad maar zelf gedaan want je wilt toch graag staan waar je vrienden en kennissen van al die jaren ook weer komen.
Toch gaan wij straks weer terug om te genieten van het klimaat en om onze vrienden te ontmoeten, daar rijden we dan maar de 1450 km. maar voor.
Tot slot, wij hopen dat Maistra eens wakker wordt en zich realiseert dat sigaretten produceren en een camping organiseren 2 verschillende zaken zijn.
p.s. Maistra is sigarettenfabrikant.
HH | 04-07-2007
tyden verranderen en met de toerisen komt de comercie
johan kastelijn | 01-07-2007
wie kan ons info geven of er nog iets te beleven valt op de camping en hoe wij een leuke plaats kunnen krijgen met ?zeezicht.
en wie weet of er swingers komen?
alvast bedant,
f+n | 28-06-2007
Ruim 20 jaar hebben wij Koversada bezocht, maar helaas door drastische renovatie van de camping gaan wij er niet meer naar toe.
Er komt totaal geen informatie vanuit Koversada, je zou toch verwachten dat gasten die jaren lang trouwe bezoekers zijn geweest worden geïnformeerd naar de stand van zaken.
Blijkbaar willen zij liever geen trouwe gasten meer ontvangen.
Mart | 25-06-2007
Komen al v.a. 1988 op deze camping. Ieder jaar is het alsof we thuiskomen. De mensen komen ieder jaar terug naar deze plek.
Het is in de jaren een commerciele plek geworden, door de toeloop van toeristen.

Dit jaar gaan we verder Kroatië in en bezoeken we koversada maar 1 week. Dit om de mensen die we ieder jaar ontmoeten te zien.
Carla | 15-05-2007

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Camping Koversada" ?
Hoe waardeer je Camping Koversada in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.028