Naturismegids

Istra

8.3

Gemiddeld cijfer van 38 beoordelingen.

Deze accommodatie is gesloten.

Adresgegevens

Istra
Nazora
52452 Funtana istrie
+385 (0) 52 44 51 23
Website
Lat: 45.170419
Long: 13.606567
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Informatie

vanaf 2019 geen naturistencamping meer.

Reviews van bezoekers over Istra

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Istra. Laat het ons weten!
We komen hier reeds meer dan 15 jaar, eigenlijk elk jaar minstens 1 keer. In 2017 is inderdaad een "idioten" bar ingericht, met pokke herrie. De luidsprekers staan zo opgesteld (over het water) dat je er op Istra zo veel mogelijk last van hebt. We hebben de beheerders opgezocht en je wordt als een soort randdebiel (niet) te woord gestaan. Er was nog geen 10 man publiek, maar wel een gemene rot herrie. Werkelijk overlast, en schandalig te noemen.
De camping is in orde, fijn restaurant, leuk publiek, leuke vriendelijke mensen. Je kunt er ook prima sta caravan huren, en in de omgeving is genoeg te zien. Veel gasten zullen af gaan haken als er niets gedaan wordt aan dit lawaai van de idiotenbar..... Als je `s nachts niet kunt slapen dan is alle verdere moeite, en hoe prettig schoon alles is toch vergeefse moeite; vandaar mijn beoordeling op dit moment; slecht (!)
Frank | 08-01-2018
Meer recensies van Frank (2)
Het is een prachtige camping daardoor zou ik daar zeker voor terug komen maar de herrie s nachts is niet normaal een een of andere rand debiel zorgt voor heel veel herrie daar zou ik voor weg blijven
Ik zou de directie zeker willen adviseren dat dat ophoud het zal zeker heel veel gasten kosten en dat geld van vrijdag tot zondag
En dat is heel jammer
Michel en Karin | 03-10-2017
Meer recensies van Michel en Karin (2)
Beste, net terug uit Kroatië en ik kan we helemaal aansluiten bij de reactie over de herrie op de camping, in augustus 2016 is er een Beachclub in de buurt bij gekomen deze begint om 10 uur met de hip/hop en gaat door tot 22 uur en een aantal avonden tot 02.00 uur in de nacht. Het personeel op de camping had een klachten lijst maar kon er verder niets tegen doen.Waar blijft hier de Valamar groep .Veel gasten vertrokken met de mededeling we komen niet meer terug !!!!.
Mogelijk heeft u nog meer klachten gekregen de camping moet hier zeker een lagere waardering krijgen.
Gijs de Groot | 30-08-2017
Helaas wij zijn net terug , en ons zien ze daar niet meer ! wat een rotherrie tot 5 uur in de nacht dreunende disco bassen van de naastgelegen resorts, en dat iedere avond ! mooie plekken en saaie kale plekken het is maar wat je er voor wilt betalen.
Toiletten en douches netjes en schoon al is het vreemd een afsluitbare douche aan te treffen op een naturisten terrein. gevaarlijke rotskust die niet echt uitnodigt om er in te duiken.
Gerard | 02-07-2015
Meer recensies van Gerard (4)
Het blijft ieder jaar weer een feest om hier je vakantie door te brengen zelfs na 36 jaar! Dit jaar weer 2x geweest en doordat we inmiddels de taal spreken gaan er vele deuren voor je open.Niets is te veel en we komen ieder jaar vele bekenden tegen. Bij Darko eten is een feest en de sfeer is waanzinnig.Fijn personeel over de hele camping,de receptie,de tuinmannen en petje af voor de dames die het sanitar schoonhouden tot de laatste dag. Wij blijven ook altijd tot de laatste dag hier (we doen de deur dicht) en dan voel je je net Adam en Eva in het paradijs!!!!!!!!
Aart en Annie van der heijden | 02-10-2014
Joost,

Er zijn boothellingen en een eigen haventje waar je jou boot in het water kan laten.
Verder , het is een geweldige camping.
Ook kan je in de omgeving fietsen en er zijn zelfs fietsroutes uitgezet.
Ook wij komen hier in het najaar al jaren.
En het restaurant Danijeli is de beste van Funtana maar hij heeft ook nog een pizzeria in Vsar, Fortuna 2000 genaamd.
Ook geweldig met de zelfde kwaliteit
Tot kijk op Istra

Groetjes Jan
Jan | 27-09-2014
Hallo, wil deze camping wellicht volgend jaar bezoeken. Lees veel goede ervaringen maar kan alleen niets vinden over een boothelling. Weet iemand die daar is geweest of er een boothelling aanwezig is? Zie wel iets over een botenkraan maar heb daar niets aan. Heb een opblaabare Zodiac op een strandtrailertje dus is een helling wel zo handig

Alvast bedankt voor je reactie.

Groet Joost
Joost | 14-09-2014
Dit jaar was ons eertse verblijf op Camping Istra. We waren vanaf het begin zwaar onder de indruk van de prachtige ligging op het schiereiland. Je kunt zo jouw favoriete strand kiezen.
Voor onze puberende kinderen was het fijn dat over een stukje textiel, op deze leeftijd zeer gewenst, niet spastisch gedaan werd.
Het zwemgedeelte van de zee is heel veilig met een ballenlijn afgezet, zodat boten hier geen toegang hebben.
Voor het overige biedt de camping, of beter gezegd het resort, alles, pinautomaat (hou rekening met de transactiekosten), een complete supermarkt, een bakkerswinkeltje en het veelgeroemde restaurant Danijela, de schrik van elke vegetarier.
De sanitaire ruimtes worden volcontinu schoongehouden door een koppeltje vriendelijke schoonmaaksters die vanaf 6 uur (!) in touw zijn.
Je hoort 's avonds veelvuldig muziek, vanuit Porec, Funtana, of vanaf de voorbijvarende discoboot. Wij vonden dit alleen maar bijdragen in de vakantiesfeer.
Veel zonuren, glashelder zeewater met een temperatuur van 26 graden, veel te doen in de omgeving, alle lof voor dit prachtige oord!
Hugo | 04-09-2014
Meer recensies van Hugo (6)
wij gaan nu ver de derde keer naar camping istra het is daar gewoon super,mooie plaats aan het water; lekker eten ;sanitair heel proper ;alles wat je moet hebben op de camping ;al veel vrienden die ook elk jaar terugkomen ,dus wat moet je nog meer hebben he wij tellen af naar jullie hoor patty.
patricia meulders | 23-02-2014
Wij komen hier al weer 6 jaar in een mobilhome. Fijne camping, relaxte sfeer. Je kunt er heel gezellig eten bij restaurant Danijella, waar eigenaar Darko je elk jaar weer ontvangt alsof je vorige week het laatst bent geweest; bijzonder gastvrij en: waar kun je lekker eten voor 25 euro met zijn tweeën! De dames in de campingwinkel maken een wat stoffige indruk, duidelijk slecht opgeleid, jammer, daar is nog een wereld te winnen. Er is overigens een grote Konsum vlakbij in Vsar (8 km). Reserveren is noodzakelijk als je mooi wilt staan, in jul en aug zelfs absoluut noodzakelijk. Het enige minpunt is de muziek die van het nabijgelegen resort komt, soms gaat het tot 17.00 uur door. En dan ook nog het visfeest met lawaai tot 6 uur 's ochtends. Waarom denkt men in Kroatie toch dat zoveel lawaai er bijhoort; willen de vakantiegasten dat echt?.
Oscar Postuma | 23-06-2013
Ja ik kan me wel vinden in de reactie van Rita we gaan ook weer dit jaar vertrek 15 juli en de rest zien we wel Gr. Lefried
Lefried | 18-06-2013
Wie kan mij helpen??
Graag hoor ik van u of het belangrijk is te reserveren voor camping in Kroatië? Het gaat om het HOOGSEIZOEN.
Het liefst hebben wij de vrijheid om ter plekke te bepalen wanneer we waar naar toe gaan. Is dit goed te doen in Kroatië of staan bepaalde campings vol?
INDIEN U MIJ IETS KUNT VERTELLEN OVER HET WEL / NIET RESERVEREN IN KROATIË, DAN HOOR IK DAT ERG GRAAG!
Alvast bedankt!
KJ | 23-04-2012
Als ik hier de commentaar lees, dan ben ik blij steeds naar VALALTA te reizen, reeds 25jaar, prima camping, leuke appartementjes, zéér vriendelijk personeel!
Na 22 uur muisstil, géén lawaaiboot in de omgeving.
Prima restaurantjes buiten het park,voor wie iets anders wil dan die in het park.Lekker brood in de superettes.Verblijf
weliswaar ieder jaar een beetje duurder, maar de opbrengst wordt besteed aan uitbreiding van confort.
Wie er enige tijd niet meer geweest is, kerkent deze plek niet meer, een echte aanrader!

Zeker eens proberen, groeten van Camille
Camille | 24-09-2011
heerlijk we zitten echt al af te tellen,nog 3 weken en we gaan weer voor 4 weken naar Istra,net zoals de laatste 23 jaar.als je eenmaal hier bent geweest is het moeilijk een andere camping te vinden die ook zo ruim en schoon is.prachtige natuur,geweldig water rondom.en zijn dan ook heel blij dat ze dat stomme idee hebben laten varen, blijft gewoon FKK
Rita | 28-07-2011
Wij zijn er vele jaren geweest en ook vorig jaar weer na enige jaren van afwezigheid , het bevalt ons nog steeds al gooide de melding dat de camping gedeeld zou worden ons rauw op de maag. We zijn nog naar andere naturisten campings gaan kijken maar vonden niet wat we op Istra hadden , zijn in ieder geval wel bereid om naar en andere camping te gaan als dit idioote plan wordt doorgezet, want ik weet niet goed hoe ze dit willen delen en juist het mooiste stuk zou dan textiel worden met alle ellende die het verder nog met zich mee gaat brengen zoals overlast door lawaai enz.
Restaurant Daniëlla is zeker een aanrader en daar hebben we dan ook vaak heerlijk gegeten mede door de zeer vriendelijke bediening en indruk dat hij je nog herkent van het jaar ervoor. Het zou dus jammer zijn als het voorbijzou zijn.
H.R.Lamens | 17-05-2011
Ben er vanaf 2003 t/m 2005 geweest. Heb voordien vele campings in Europa bezocht, maar deze was de TOPPER. Doordat ik geëmigreerd ben naar de Filippijnen,
helaas niet meer mogelijk. Denk er echter nog veel aan terug wanneer ik de video's bekijk. En inderdaad, camping-restaurant Danijela/ Darko is PERFECT.
Voor ale bezoekers daar; nog vele fijne jaren.
Alex Kroese. | 13-05-2011
Arnold en christine
Wij komen hier al 32 JAAR met plezier ieder jaar was anders en ieder jaar was geweldig .
ook dit jaar gaan we weer 6 weken

Wij hebben gehoord dat de deling niet door gaat ,(dat zouden wij ook op prijs stellen )
Vrieden van ons waren in oktober 2010 nog op de camping en toen was al bekend dat de deling niet door zou gaan .
Ze durven het zelf niet aan
, omdat ze weten dat daar gasten voor weg blijven
Wij kijken ons dat eerst nog dit jaar even aan
We zien ons beslist 2011 TOT DAN groetjes
24-01-2011
arnol en christine nijssen | 24-01-2011
Wij, mijn man en ik komen vanaf 2000 op camping Istra.
Wij hebben het er erg naar onze zin, heerlijk rustig in de maand juni. en voldoende plaats.
1x per maand is er het visfeest op de kade, wat wel zorgt voor veel herrie tot diep in de nacht. maar goed dat is 1x in je vakantie, moet kunnen toch.
Uit eten bij Daniëlla is heerlijk Darco begroet, je weer persoonlijk als je weer na een jaar komt eten. geeft aan de gastvrijheid, dat hij je herkent met al die gasten. Wij zijn blij dat het dit jaar toch nog naturistisch blijft.
Wij gaan dit jaar weer heerlijk genieten samen met onze hond van ons plekje in de zon.
Dirk en Olga | 16-01-2011
Laatste verhalen zijn dat Istra volgend jaar toch FKK blijft.
Jammer dat mensen zo zeuren over de PK's en hollandse kamp. Dan ga je toch ergens anders naar toe!! JALOERS?????
anita | 12-10-2010
Camping "ISTRA" is vanaf volgend jaar geen naturistencamping meer !!!
De camping wordt middendoor gedeeld, en op de linker helft wordt dan nog wel FKK camping gedaan... Maar; dat zal; vol staan met de vaste staanplaatsen, want vanaf de andere helft moeten de vaste gasten ook op die helft ondergebracht worden.
"KNETTERGEK" is de enige juiste benamimg hiervoor!
"ISTRA" was een leuke camping, met vele vaste gasten, een gemoedelijke sfeer. Ook de rust die je daar toch wel kon vinden; het zal gedaan zijn.... En inderdaad; het winkelpersoneel verdient een grote beker; met enorme afstand het meest onvriendelijke personeel wat ik ooit heb gezien! Je kunt daar elke dag een video maken die zo op youtube kan (!)
Afijn er is een protest site in het leven geroepen: www.protest-Istra.nl
Als u ook boos en teleurgesteld bent; laat daar dan een berichtje achter !
Frederik | 30-08-2010
Voor iedereen die wil protesteren dat camping Istra een halve texiel en naturisten camping word!!!
kijk eens op deze site en laat jullie stem horen!!!
www.protest-istra.nl

Wel doen hoor!!!!
Karin | 30-08-2010
Hallo allemaal,

Sinds 10 jaar komen wij op camping Istra.
Maar volgend jaar niet meer want dan is het een textiel camping. (ene helft blijft naturist).
Dit heeft tot gevolg dat de mensen vd textiel-kant blote mensen gaan gluren en mischien wel foto,s of video maken van u en uw blote kinderen.
Ook zal er een ander soort gasten op de camping komen en zal het geluidsoverlast van de disco toenemen, ook van de dronken jongeren die om 4 uur de kroeg uitrollen.
Wij gaan naar een andere camping die NIET in handen van Valamar (eigenaar) is.

Bedankt... het was gezellig!!!!
Netty | 30-08-2010
Weer een geweldige vakantie gehad op deze geweldige camping.
De onbegrijpelijke beslissing om de camping deels naar textiel te degraderen zal volgend jaar de nodige -waarschijnlijk- negatieve effecten sorteren.
Hoewel veel gehoord: "we gaan het een jaar aankijken" gaan veel vaste klanten naar andere campings. Voor de mensen die zich niet wensen aan te sluiten bij "Kamp Holland" misschien een verademing, de "pk-race" of wie (volgend jaar) de grootste boot heeft zal zich op een andere camping vast in alle hevigheid voortzetten.
Alle nadeel heb se voordeel....
En voor dat stukje textiel wat ik volgend jaar nodig schijn te hebben leen ik wel een stringetje van een van m'n dochters!
Bruno en Lara | 23-08-2010
Meer recensies van Bruno en Lara (2)
Nee; ISTRA is een supercamping !
Met inderdaad een fantastisch restaurant als Daniella, prettig (rots)strand, en lekker ruime plekken.
Maar; het is uit met de pret ! Volgens jaar wordt ISTRA een kledingcamping; en dan zal er zeker ander publiek komen. Men wil op een deel nog naturisme toestaan; maar dat zal een "blote-mensen-kijken" tot gevolg hebben. Afijn misschien een oproep om te protesteren bij VALAMAR (die zijn geloof ik eigenaar van half Croatie)....
Jammer, jammer, jammer.....
Frank | 02-08-2010
Meer recensies van Frank (2)
Super fijne naturistencamping--we komen er met tussenposen al meer dan dertig jaren--wat ons betreft kan niet beter.Het is er buitenom het hoofdseizoen een zeer ontspannen camping--zonder speciale faciliteiten bv. geen zwembad of speeltuin ed.Echter dit jaar aldaar vernomen: volgend jaar (2011) is het uit met de pret--DE HELFT ZAL TEXTIELCAMPING WORDEN. REDEN ONBEKEND ????
Heel Jammer.
Frans en Annie | 16-07-2010
Meer recensies van Frans en Annie (2)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Istra" ?
Hoe waardeer je Istra in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.022