Naturismegids

Camping Solaris

8.4

Gemiddeld cijfer van 38 beoordelingen.

Adresgegevens

Camping Solaris
Riviera azora
52440 Laterna Istrie
+385 (0) 52 40 40 00
Lat: 45.255555
Long: 13.603820

Afstanden

  • Brussel 1347 Km / 12:20
  • Utrecht 1353 Km / 12:24

Algemeen

  • NFN / INF lidmaatschap niet verplicht

Reviews van bezoekers over Camping Solaris

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Camping Solaris. Laat het ons weten!
Leuk zwembad, heerlijk strand, lekkere zee, lekkere restaurantjes, schoon sanitair.....

Nadeel, niet echt naturistisch. Overal lopen geklede mensen en mensen die zich afdekken met pareo's en meer flaneren dan in mijn ogen naturist zijn. Vanaf uurtje of 6 is zeker de helft van de campinggasten weer gekleed.

Een hele leuke, grote camping met goede faciliteiten. We misten alleen een beetje de echt rustige plekjes.
Fam. | 28-07-2010
Meer recensies van Fam. (7)
we hebben alleen ervaring met de appartementen. En die vinden we geweldig. We gaan dit najaar(september) voor de vierde keer hierheen. We hebben natuurlijk geen last van de jeugd deze tijd. Wel jammer, dat ze de kampwinkel langaam aan het leegverkopen zijn, ook de dagelijkse aanvoer van verse artikelen gaat dan moeizaam.Heel vriendelijk personeel, staan altijd voor je klaar, minstens 3x per week schoon beddegoed, maar ook badlakens, handdoeken e.d. Ook het restaurant is erg goed en goedkoop. Lief meisje in de bediening. Kortom, veel gecampeerd met caravan in Istrie, ook 10 jaar voor de oorlog, maar deze camping vind ik een topper.
Antoinette. | 26-04-2010
Mooie Camping, vriendelijke personeel en mooi en schoon sanitair ik kom hier al erg lang, de laatste jaren is er bijna geen controle meer op het dragen van kleding, ook wordt het terrein steeds vaker gebruikt door groepen kinderen die staan op de nabij gelegen camping, om over de camping paden te fietsen of te rolschaatsen, in de avond uren heb ik ook de indruk dat er mensen van buiten de camping komen om even als vrije tijd besteding naar de bloten mensen te komen kijken. Maar ondanks deze wat negatieve dingen, blijf ik toch nog steeds elk jaar terug komen
Ed | 09-03-2010
wij komen al 22 jaar op solaris 12 jaar voor de oorlog en 10 jaar na de oorlog het is alle jaren weer als je thuiskomt.
alleen jammer dat het FKK minder wordt de jeugd verziekt het een beetje,zonde daar moet meer aandacht aan geschonken worden,voor de rest vinden wij het super.
jan en karin. | 02-03-2010
wij komen al jaren op Solaris,staan aan de rustige kant van de camping.
geen last van de jeugd die s`nachts terug komt van de disco.
ergeren ons alleen aan de geklede jeugd aan het strand,vaak nederlandse jeugd ,als ze zich niet willen aan passen moeten ze naar Lanterna gaan.
dat is voor veel gasten een ergenis.
henny | 22-08-2009
veel geklede gasten met name fietsers en wandelaars van de naastgelegen camping. de leiding doet er niets aan behalve dat men voor een klein bedrag toegang krijgt. mooi strand en veel bomen voor degenen die in de schaduw willen zitten, toch wel een paradijsje
jan de vegte | 15-12-2008
Meer recensies van jan de vegte (4)
In juli zijn we 3 weken op Solaris geweest. Overdag is het een heerlijke camping, lekker rustig, schoon en verzorgd. Echter vanaf 18.00 uur kunnen de gasten van de naastgelegen textielcamping de camping oplopen en wordt je van alle kanten bekeken. Elke avond is er overlast van zeer harde muziek, hierover beklag gedaan maar dit werd door het personeel afgewimpeld. Elke nacht overlast van luidruchtige campinggasten en pubers die hun vertier hebben gezocht in de disco bij de naastgelegen textielcamping. Voor de pubers wordt op de camping niets georganiseerd. Het is een commerciële camping waarbij het geoorloofd is naakt te lopen, maar dit gebeurd ons inziens niet vanuit het perspektief van naturisme. Het is meer gezien en gezien worden, waarbij ook sexuele handelingen in het openbaar behoren, zowel overdag als 's avonds. Voor ons nooit geen Solaris meer, wij willen graag naar een naturistencamping!
Carmen | 12-10-2008
Ik kom hier al vele jaren vanaf 1978, eerst met de kinderen die daar heerlijk konden zeilen en later surfen, ook 's-avonds bij het middelste restaurant was het heerlijk dansen (nu een zwembad) en BBQ. Toen waren er nog losse plaatsen, dus je had veel of weinig ruimte, nu zijn het meer afgebakende plaatsen als terrassen, je staat dus nu wel meer recht. vele jaren niet geweest, voor 7 jaar met een busreis en in een app. en nu in 2007 weer met Biod-caravan (Zwerfkei) voor 3 weken er geweest maar de sfeer vond ik er nog heel fijn en je kan er heerlijk wandelen en fietsen in je blootje langs de waterlijn.
De plateau's om te zonnen zijn beter geworden en in Juni is alleen de kleine winkel vooraan open, maar er is een grote super in Porec. De rust in Juni was heerlijk en geen muziekoverlast.
gea en wim | 02-10-2008
Solaris is een mooi verzorgde camping. Met naar onze mening ruime plekken. Jammer van het geluidsoverlast, elke avond, tussen 21 en 24 uur. Overdag daarintegen is het heerlijk rustig.
Met name 's avonds veel geklede gasten. Deze komen ook van de ernaast gelegen textielcamping. De poort langs de kust gaat om 19.30 open waardoor deze mensen even langs kunnen "wandelen". Niet leuk!!!!
Vermaak voor de tienerjeugd is er weing tot niet.
Anja en Ronald | 17-08-2008
Deze camping heeft goede restaurants op het terrein en in de directe omgeving. Een mooie baai met prachtig water. De plekken in het centrum zijn klein. Meer aan het einde van de camping zijn zeer ruime plaatsen die je zelf kunt kiezen. Jammer van de herrie die iedere avond vanaf een nabijgelegen disco hard te horen is over het water.
wilbert | 07-08-2008
Solaris is een grote camping met een gedeelte waar veel vaste gasten staan. Op dit gedeelte staat iedereen dicht op elkaar. Als je de moeite neemt om wat verder te lopen, kom je ruime rustige plekken tegen. Het personeel is redelijk behulpzaam en vriendelijk. Voor pubers wordt er niet veel georganiseerd, maar ze maken het voor zichzelf gezellig. Het achterland is best de moeite waard.
franc | 05-07-2008
Het is een heerlijke camping, wij komen hier alweer een aantal jaar. Alles is heel schoon, in de campingwinkels kun je eigenlijk alles krijgen, en als je na een jaar terugkomt kent het meisje bij het restaurant je nog, en dat maakt het, zelfs met zoveel gasten een knusse camping. Er is maar een minpuntje en dat zijn de aangeklede pubers op het strand, erg vervelend, een aantal jaar geleden werden ze door de bewaking aangesproken maar dat gebeurd niet meer, ik hoop dat ze daar beter op gaan letten. Ouders met pubers kunnen beter naar Polari gaan daar is het toegestaan om aangekleed in het zwembad en op het strand te komen.
Michelle | 16-06-2008
goede camping zonder bemoeizuchtig management.
goede restaurants en zwembad.
prima douches en wc.
ruime plaatsen met keuze vrijheid pas op voor landje pikkende duitsers die graag hun plekje afbaken met touwen en linten. [ze leren het nooit].
neem vooral verlengsnoeren mee ivm met aansluitingen.ik kom op solaris meer dan 6 jaar en het blijft een leuke camping. Aanbevolen dus!!!
Hilbert | 28-11-2007
Zeer ruime plekken, wij komen hier al voor de 6e keer. In 2008 vertrekken wij weer richting Solaris. Voor de kinderen is er veel te doen. Er is veel jeugd die zich bij het zwembad verzamelen. Het is een grote camping maar je ziet de mensen eigenlijk niket terug. De restaurants die zich op de camping bevinden zijn goed.
Paul en Marijke | 21-11-2007
deze camping bestaat uit een van ruimsteen beschutte plaatsen aan de kust in het bos en direct aan zee ,zeer mooi achterland, en leuke dorpjes in de buurt ,en een zeer goed restaurant op de camping, lekker en niet duur.r
henk & elly | 29-08-2007

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Camping Solaris" ?
Hoe waardeer je Camping Solaris in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.029