Naturismegids

Naturistensportbund Kassel e.V.

5.3

Gemiddeld cijfer van 3 beoordelingen.

Adresgegevens

Naturistensportbund Kassel e.V.
Wohnplatz 1
D-34305 Niedenstein
+49 (0)5624 - 18 03
Website
Lat: 51.245572
Long: 9.324730
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 423 Km / 03:55
  • Utrecht 365 Km / 03:11

Algemeen

  • NFN / INF kaart verplicht
  • Oppervlakte (ha): 3
  • Auto's op apart parkeerterrein

Faciliteiten

  • Koelkast / diepvries voor algemeen gebruik
  • Zwembad

Reviews van bezoekers over Naturistensportbund Kassel e.V.

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naturistensportbund Kassel e.V.. Laat het ons weten!
Dit gaat een moeilijk review worden. Aankomst, uniek, de hoofingang is niet de ingang want je moet een stukje verder naar rechts lopen naar een andere ingang om je daar aan te melden (maar bel of email vooraf zodat je verwacht word).
Ligging is mooi, soort stijle vallei met beetje uitzicht op sommige plaatsen. De passanten plekken liggen ook niet slecht, wij hadden een van die plekjes met zicht. Wel een heel eind lopen, stijl naar beneden, naar de toiletten en zo maar niet erger dan we in andere campings meegemaakt hebben.
Het trieste is dat het terrein een beetje de indruk heeft van beetje verwaarlozing, het lijkt er op of het aantal vaste club leden toch wel aan het terug lopen is, verlaten vaste standplaatsen.
Erg rustig, je hoort er eigenlijk niet anders dan natuur dus als je rust zoekt ben je op de juiste plek.
Toiletten en douches, ik zag dat er een review was die het allemaal wat verouderd noemde. Ik denk echter dat er dan wel iets verandert is want de douches en toiletten leken vrij nieuw, vernieuwd. Vreemd dat van de nieuwe douche cabines er eigenlijk maar een was die af lijkt te zijn, een andere was opslag, een derde leek meer op een ruimte voor de techniek en een vierde was gewoon nog niet af zonder dat er werkzaamheden lijken te zijn. Je moet betalen voor de douches, honesty system, muntje in een doos, maar dat geeft niet want er zijn geen tijd limieten dus toch lekker douchen.
Zwembad, niet veel meer dan een klein natuurlijk meertje dat betere tijden gekent heeft.
Wij waren buiten 2 vaste club members de enigste op de gehele camping (ook wel lekker rustig hoor!) wat bijdraagt tot het verlaten gevoel.
Doen deze camping? Wel, het is niet slecht maar ook niet dat je zegt lekker weekje of meer op vacantie. Zeker goed voor tussenstop, of voor iets meer dan dat. Omgeving, we hadden niet zo goed weer dus niet zo veel gezien of gedaan.
Mooie camping,
Paul & Lorna | 27-09-2018
Meer recensies van Paul & Lorna (18)
Mooi gelegen terrein, prachtig uitzicht en rustig. Kampeerplekken met de caravan alleen bovenaan mogelijk, en dan is het een fiks eind verwijderd van het sanitair, dat voldoende, maar redelijk verouderd is. We hebben hier fantastisch gewandeld, direct vanaf de camping kun je wandelroutes volgen, met schitterende uitzichten. Ook de omgeving is mooi, met leuke plaatsjes om te bezoeken.
Harrie en Anneke
Anneke | 26-02-2017
Meer recensies van Anneke (11)
Leuk verenigingsterrein,wij stonden op het bovenste terras, was wel even een stukje lopen naar het sanitair en daarna weer bergop, maar het uitzicht was prima. Vriendelijke mensen en een mooie omgeving. We hadden fietsen mee met een gewone 7-versnellingsnaaf, maar daar konden we hier niet mee fietsen, te steil voor ons.
Verder een leuk terrein om een kleine week te verblijven.
Jan | 08-08-2011
Meer recensies van Jan (3)
mag mijn hondje mee op deze camping?
Gr. LIes.
lies | 27-07-2011
Meer recensies van lies (3)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naturistensportbund Kassel e.V." ?
Hoe waardeer je Naturistensportbund Kassel e.V. in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.075