Naturismegids

Sonnlandbund e.V. Regensburg - Verein für Familiensport

7.5

Gemiddeld cijfer van 4 beoordelingen.

Deze accommodatie is tijdelijk gesloten.

Sonnlandbund e.V. Regensburg - Verein für Familiensport

Adresgegevens

Sonnlandbund e.V. Regensburg - Verein für Familiensport
Lehmhöfler Holz
D-93057 Regensburg-Wutzlhofen
+49(0)157/35476578
Website
Lat: 49.053879
Long: 12.136772
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Reviews van bezoekers over Sonnlandbund e.V. Regensburg - Verein für Familiensport

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Sonnlandbund e.V. Regensburg - Verein für Familiensport. Laat het ons weten!
Een fijne camping. Enkele plaatsten voor gasten, de leden gaan in de avond naar huis. Een groot zwembad, waar je altijd in kan. Het home heeft een goede keuken om te gebruiken. Je kan met gemak naar Regensburg, een mooie oude stad, op de fiets, ook in de omgeving is het goed fietsen langs de Donau, Regen en Naab. Erg vriendelijke mensen, al met al een heerlijke week gehad.
Toos Graaff | 23-08-2020
Onze ervaring is echt top! Ja de camping is heel moeilijk te vinden maar eenmaal aangekomen ben je op een hele fijne plek met heel veel lieve, vriendelijke enen behulpzame mensen. Wij hebben drie nachten genoten! Ook lekker kunnen fietsen naar de Donau en heerlijk gezwommen echt een camping om tot rust te komen!!
mijke | 09-08-2015
Bezoek in juni 2011 | Geplaatst op: 24-08-2011
We wilden dit jaar graag een bezoek brengen aan de stad Regensburg in Zuid-Duitsland. Uit de beschrijving begrepen we dat camping Sonnenlandbund een geschikte locatie zou zijn om onze caravan te plaatsen. Ook de foto's van de camping waren zeer uitnodigend. Via de TomTom dachten we er te kunnen komen. Helaas. Een vriendelijke meneer die in de gaten had dat we naar iets zochten, wees ons de weg naar de camping. We waren inmiddels wel ver buiten de stad Regensburg. We kwamen terecht in the middle-of-nowhere. Toevallig kreeg ik iemand van de camping aan de telefoon. Hij vertelde ons dat we op de goede weg waren en het landweggetje moesten blijven volgen.( omdraaien was inmiddels onmogelijk geworden.) We reden over een smal zandpad tussen de weilanden door in de richting van het toegangshek van de camping. Een vriendelijke man stond ons te woord en vertelde ons dat we welkom waren. Het viel ons direct op dat onder de bomen waar zich de gastenplaatsen bevonden, geen enkele caravan stond. De man vertelde ons dat we de sleutel van de camping zouden krijgen omdat de vaste gasten tegen een uur of 5 weer huiswaarts zouden keren. Met andere woorden; we zouden daarna de enige personen zijn op de camping. Dat hadden wij uit de vooraf ingewonnen telefonische informatie totaal niet begrepen. Met de nacht ( kans op veel regen en onweer) in het vooruitzicht leek het ons onverantwoord om de nacht hier door te brengen. Stel dat er 's nachts iets zou gebeuren. De camping lag op een heuvel. ( voormalige stortplaats van vuilnis.) Geen straatnaam of iets dergelijks om je verblijfplaats bekend te kunnen maken. We besloten hier dus weg te gaan. Na veel gemanoeuvreer gelukte het ons de camping te verlaten en het smalle pad naar beneden af te dalen. Kortom :een hachelijke onderneming. We zullen daarom aan mensen met een o.a. een caravan niet adviseren hier de vakantie door te brengen. Uiteindelijk hebben we toen maar gekozen voor een textielcamping aan de Donau in Regensburg. Herman en Marian. Geerdijk.
Herman en Marian | 26-08-2011
we komen hier al een paar jaar steeds terug, worden zoals vrienden ontvangen, helaas heel moeilijk te vinden,
anne-marie | 11-01-2009

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Sonnlandbund e.V. Regensburg - Verein für Familiensport" ?
Hoe waardeer je Sonnlandbund e.V. Regensburg - Verein für Familiensport in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.021