Naturismegids

De Birk (Naturistenvereniging De Birk)

7.3

Gemiddeld cijfer van de laatste 3 reviews.

Adresgegevens

De Birk (Naturistenvereniging De Birk)
Soest

Informatie

De Birk is een naturistenvereniging gelegen in de bossen bij Soest. In de zomermaanden is het mogelijk om te komen kamperen en ook dagbezoek is mogelijk. Aanmelden kan alleen via de website. Het aantal plaatsen is beperkt.

Reviews van bezoekers over De Birk (Naturistenvereniging De Birk)

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met De Birk (Naturistenvereniging De Birk). Laat het ons weten!
Als "buren" van de Birk (we zijn nml. in Amersfoort woonachtig) hadden we tijdens de hittegolf van afgelopen zomer heerlijk gekampeerd met onze Holtkamper vollop ik rijke schaduw onder de geweldig mooie bomen!! dat is ons zeeeer goed bevallen, en dit alles gaf ons een heel "buitenlands" gevoel!! en dan ga je gewoon op je fiets naar huis!!! jaja, dat is dan wel effe "verwarrend"
Met vrgr C€€$ FUG€R$
Kees Fugers | 25-09-2019
heel leuk terrein wil je in de schaduw of in de zon . die is er niet altijd maar de sfeer is heel goed
hoedeman | 23-09-2019
Meer recensies van hoedeman (2)
erwordt nogal indringend gekeken naar mijn lichtgetinte indones(ische partner
Geen privacy
tom | 24-10-2018
Meer recensies van tom (2)
Beste meneer met een Duitse INF kaart.. Natuurlijk bent u van harte welkom op De Birk. Ik vraag u met ons contact op te nemen via gastparen@debirk.nl
Francien | 16-07-2018
Meer recensies van Francien (2)
Worden we gediscrimineerd als lid van Duitse vereniging? Wij wonen sinds kort in het grensgebied. Hiervoor waren wij 40 jaar lid van de NFN via nederandse verenigingen.
Als lid van de Duitse vereniging Grenzland West (INF zegel) zijn we niet welkom op de Birk daar buitenlandse verenigingen niet het protocol volgen van de NFN.
Gelukkig stonden wij nog niet aan de poort maar belden wij eerst netjes op om te vragen of wij welkom waren. Niet dus. Moeten wij onze vereniging nu vragen om maar geen leden van de Birk meer toe te laten? Het moet niet veel gekker worden.
Raymond Corbeau | 04-07-2018
Meer recensies van Raymond Corbeau (4)
Blijft nog steeds een gewedig terrein en lief volk erbij. Fijn om lid te zijn. Om met regelmaat te landen en rust van de natuur te ondergaan. En het duin is natuurlijk fantastisch..???? nora
nora peeters | 03-09-2016
Mooi terrein, prettige sfeer.
Uitstekende faciliteiten.
Heerlijk rustig en toch midden in een gebied waar op korte afstand alle winkels en voorzieningen aanwezig zijn.
We komen zeker nog eens terug!
Henk | 29-06-2014
Meer recensies van Henk (3)
Mooie camping maar schokkend duur voor een fietser met een trekkerstentje(€23.00)Zodra men een redelijk tarief berekent krijgt ze 5 sterren
Gerard | 13-05-2014
I called in 2 years ago on my way back from a motorcycle rally in Germany,the welcome i received was excellent,people went out of there way to be friendly and make a lone Englishman feel at home
chris | 20-12-2013
Meer recensies van chris (4)
Ook al is het dicht bij huis, toch maar een keer hier gaan kamperen. Het is een heel prettig terrein met veel voorzieningen. Je kunt er gebruik maken van de keuken, bier kopen in de bar (wat zo gemoedelijk is, omdat je zelf geld moet weg leggen) en fijn zwemmen (denk ik, want het zwembad was niet even buiten gebruik).
Harry | 25-07-2013
Meer recensies van Harry (57)
Ook leuk om te vermelden is dat dit terrein een van de weinige is die het de gasten ook in de keuken makkelijk maakt: er is van alles verkrijgbaar ook als er geen vrijwillegers de bar bedienen. En het warm makenvan die zaken kun je ook zelf in de keuken doen.
Super voor passantenmet een kleinecaravan zoals wij!

Gezellige ontvangst, zeer rustig en mooi terrein voor een goede prijs.
robin | 19-08-2012
Meer recensies van robin (5)
al jaren lid en eenmaal binnen ben je in het binnenste buitenland -rust gezelligheid-privacy-volwassen benadering van regelgeving [neem je eigen verantwoordelijkheid] - en respect voor een ieder op het terrein. FANTASTISCH!
Jan Jansen | 04-04-2012
R Groothuis | 26-10-2011
leuk terrein, prima faciliteiten, goede sfeer
piet & helie | 01-02-2011
Meer recensies van piet & helie (6)
Leuk terrein in mooie omgeving en een goede sfeer op het terrein. Jammer van een homo cruise gebied in het nabij gelegen bos. Kan de camping niets aan doen maar als je de hond aan het uitlaten bent zie je nog wel eens wat gedoe. Ook jammer van het nabijgelegen hondenasiel wat kunnen die beesten een herrie maken.

Maar toch wel een aanrader
Jan | 20-01-2011
een super fijn terrein midden in de natuur met goede voorzieningen en gezellige mensen. Helaas is de wachtlijst om lid te worden nogal lang!
Wim en Joke | 01-09-2010
We komen als gasten graag op de Birk. Met name de kleinschaligheid spreekt ons erg aan. De sfeer is er heel prettig. Mensen zijn vriendelijk en gezellig. De faciliteiten zijn goed verzorgd! In de buurt kan je fantastisch fietsen en wandelen.
Lucie en Hans | 27-07-2009
zeer goede voorzieningen en prachtige natuur.ook in de omgeving veel fiets en wandel mogelijkheden.
Als je er behoefte aan hebt veel gezelligheid in de hut en anders veel privacy.
Piet en Annemarie | 05-07-2009
Annemarie en Piet | 05-07-2009
Behalve de uitstekende voorzieningen en ligging in de Soester Duinen ervaar steeds weer, meteen als ik de poort doorkom, dat er een ongekende rust over me neerdaalt.

Gonny Kruithof
Gonny Kruithof | 20-03-2009
uitstekend terrein en goede voorzieningen.
goed voor jong en oud
Henk Smits | 10-03-2009

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "De Birk (Naturistenvereniging De Birk)" ?
Hoe waardeer je De Birk (Naturistenvereniging De Birk) in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.024