Naturismegids

Sportgemeenschap Sonnenfreunde

8

Gemiddeld cijfer van 3 beoordelingen.

Adresgegevens

Sportgemeenschap Sonnenfreunde
Drahtzieherstraße 25
D-90453 Nürnberg
+49(0)911 63 59 26
Website
Lat: 49.385440
Long: 11.024003
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 621 Km / 05:38
  • Utrecht 628 Km / 05:36

Algemeen

  • Oppervlakte (ha): 4
  • Verhuur accommodaties

Faciliteiten

  • Sauna
  • Zwembad

Reviews van bezoekers over Sportgemeenschap Sonnenfreunde

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Sportgemeenschap Sonnenfreunde. Laat het ons weten!
In augustus 2023 2 nachten doorgebracht op Sonnenfreunde. Vriendelijk ontvangen op vrij grote terrein, met aantal kampeerweides. Voor tenten en caravans prima, wij moesten de de camper op een helaas weinig aansprekende achterafplek zetten. Het leek net een parkeerterreintje, met wat verharde stroken om de wielen op te zetten, alle campers vrij dicht op elkaar, dat was jammer. Waterpunt en kpudedouche op camperveldje, maar sanitair wel wat ver weg. Het heeft te maken met de status van het terrein als Naturschutzgebiet, op de weides mogen geen auto's of campers staan. Sonnenfreunde heeft een mooi zwembad, het is een oud terrein met een verenigingshuis uit 1953, en de inrichting stamt ook nog uit die tijd, erg leuk! Even terug in de tijd! Maar, er is geen uitbater gevonden voor het restaurant, de ledenaantallen dalen en dit brengt geen geld meer op. Er is voor de gasten wel WiFi beschikbaar. Dicht bij het terrein een prima Weinstube, zoals ook al gemeld in 2009 ;). Heel lekker gegeten. Nürnberg met alle historische hoogte- en dieptepunten is per fiets goed te bereiken, supermarkten dichtbij.
Marcel en Mirjam
Mirjam Driegen | 14-08-2023
Meer recensies van Mirjam Driegen (12)
In august 2018 met gezin (kinderen 10 en 14) kort bezoek gebracht aan dit terrein, vanwege uitvalsbasis naar Playmobilpark, maar ook stad Nurnberg ligt dichtbij. Uitermate vriendelijke ontvangst door Nederlands sprekende Gelandewart (Karin en Kees). De volgende ochtend had Karin zelfs broodjes voor ons gekocht bij de plaatselijke bakker! Kees leidde ons door de camping, die leek op een caravanstalling, naar een rustig gelegen kampeerweide. Wij hadden een zeer mooie plek! Het zwembad is groot, warm en schoon en vanaf het hogergelegen terras konden we met een biertje onze zwemmende kinderen zien en contact maken met andere kampeerders en vriendelijke leden van de vereniging. Sanitair is schoon en voldoende.
Carla en Erwin | 18-08-2018
Meer recensies van Carla en Erwin (3)
Wij zijn er in 2008 ruim een week geweest en hebben het er heerlijk gehad. Het lijkt net of je in een mooi park staat en de vaste gasten doen echt veel om het je naar de zin te maken. Je voelt je echt één met de vaste gasten. Lekker zwembad en groot terras met kleine kaart, aan het einde van de straat op loopafstand een weinstube dus heerlijk dineren. Ook in de omgeving veel te zien en een prachtige fietsroute in de buurt.
Wij gaan dan ook dit jaar met veel plezier nog een paar dagen er naar toe op weg naar Oostenrijk.

Petra en Jan
J.Hoos | 20-05-2009

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Sportgemeenschap Sonnenfreunde" ?
Hoe waardeer je Sportgemeenschap Sonnenfreunde in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.033