Naturismegids
BUITEN GEWOON BLOOT: 13 kampeerplaatsen in de Brabantse Kempen

Mini-camping Hoeve Boord Ven

10

Gemiddeld cijfer van de laatste 8 reviews.

Adresgegevens

Mini-camping Hoeve Boord Ven
Boksheide 30
5521 PM EERSEL
+31 13951942

WebsiteContact
Maak een PDF om te printen
Lat: 51.326879 / Long: 5.313986
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Een kleine en eenvoudige camping voor naturistische rustzoekers, wandelaars, fietsers en (bourgondische) levensgenieters in de Kempen. Ligt vlak bij de bossen, heide en velden en dicht bij de Belgische grens. Sanitair uit 2022: toiletten, minder-validentoilet, douches, afwasgelegenheid, chemisch toilet, en water- en lospunt voor campers (max. 7,5 meter).

Afstanden

 • Brussel 119 Km / 01:21
 • Utrecht 107 Km / 01:06

Open

 • 12 Mei t/m 3 September

Algemeen

 • NFN / INF lidmaatschap niet verplicht
 • Plaats voor tenten
 • Plaats voor caravans
 • Plaats voor campers
 • Aantal plaatsen: 13
 • Aantal plaatsen met elektra: 13
 • Alle plaatsen hebben elektriciteit
 • Auto's op apart parkeerterrein
 • WIFI / internet gratis

Diversen

 • Nederlands gesproken
 • Engels gesproken
 • Alleengaanden welkom

Reviews van bezoekers over Mini-camping Hoeve Boord Ven

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Mini-camping Hoeve Boord Ven. Laat het ons weten!
Wij hebben 2 weken op mini camping Hoeve Boord ven gekampeerd van 14 aug 23 tot 27 aug 23. .
De ontvangst was hartelijk en gaf ons een gevoel dat we welkom waren .
Het terrein is gezellig ingedeeld met een vijver en een (on)kruidentuin .Helaas een te kleine fietshok voor 26 fietsen en een zandvloer .een paar tegels zou prettig zijn.
Een mooi toilet gebouw maar overdag zijn de toiletten erg donker , een dakraam zou prettig zijn.
De camping ligt prachtig gelegen tussen de knooppunten 8 en 9 , ideaal voor de fietsliefhebbers
Wij komen nog graag een keer terug als het terrein is geëgaliseerd en de kabouter WC is vervangen door seniorentoiletten wat volgens Marianne gepland is
Gerrit en Dinie | 28-08-2023
Reactie Mini-camping Hoeve Boord Ven
Hartelijk dank voor jullie reactie en we hebben de aanbevelingen opgepakt. Inmiddels zijn de toiletten verhoogd, het kampeerterrein geëgaliseerd, een minder-validentoilet geplaatst, het fietsenhok verhard en de verlichting aangepast. We hopen jullie graag opnieuw bij ons te verwelkomen.
Wij hebben in juni gestaan op deze mooie camping in de Kempen. Mooi nieuw sanitair. Voelden ons echt welkom. Mooie uitvalbasis voor fiets en wandeltochten. Een kleine gemoedelijke camping. Een welkome aanvulling van naturisten campings.
Rijnder en Betsie | 01-08-2023
Ons plan was van Hemelvaartsdag tot 31 mei op deze nieuwe locatie te verblijven. De rust en mooie omgeving, een vriendelijk ontvangst hebben ons doen besluiten nog een paar dagen langer te blijven. Mooi dat het mogelijk was. Mooie ruime plaatsen, mooi sanitair. Wij hebben een fijne vakantie gehad en gaan beslist nog eens terug komen.
Anita, Falco en Bickel | 11-06-2023
Ik was hier met veel plezier van 14 t/m 17 mei. Heerlijk kleinschalig met prima faciliteiten en veel fiets- en wandelmogelijkheden. Niet te veel verder vertellen...
Willy | 08-06-2023
Een prachtige plek om tot rust te komen. Wij stonden er van 21 tot 30 juni. Mooie omgeving om te fietsen of te wandelen. Prachtig kleine camping met aardige eigenaren. Een aanrader!
Gerard en Annemieke
Annemieke | 31-05-2023
Gastvrijheid in de Kempen
Ik bezocht de locatie Met partner

Vriendelijk ontvangen door Marianne en Ronald. Met je naam op een schoolbord als extra welkom. Een klein paradijsje met maar 13 plekken wat het heel intiem en meteen gezellig maakt. Een klein voedselbosje dat pas net is aangeplant, dus nog even wachten. En een prachtige vijver maken het plaatje compleet en 's morgens wordt gewekt door het gefluit van vogels en het gekwaak van een paar kikkers, geen wekker nodig dus. Schoon sanitair maar in het voorjaar nog wat fris, de douche is daarentegen lekker warm. Een invalide douche en toilet ontbreken nog maar dat zit wel in de planning. Er werden meteen wat beugels en een stoel geregeld, helemaal top. In het toiletgebouw, oude stal, staan legio uitstapjes, fiets en wandelroutes vermeld. Ook is daar de mogelijkheid om broodjes te bestellen in het weekend en op feestdagen. Er heerst een rustige en gemoedelijke sfeer waarbij de gasten onderling ook een praatje maken zonder dat het een grote kliek wordt.

Blootvriendelijkheid
10
Hygiëne
10
Prijs / kwaliteit
10
Faciliteiten
8
Staat van het sanitair
10
Ook interessant (telt niet mee in de score)

Ligging
10
Kindvriendelijkheid
4
Geschikt voor mindervaliden
6
24 mei 2023 - Ton en Henny van Opbergen
Ton van Opbergen | 25-05-2023
Wij hebben hier gestaan van 21 t/m 24 mei.
Ook wij vinden deze kleine, rustige camping een aanrader. Een mooie aanvulling voor de naturisten die de Kempen willen bezoeken.
Wij sluiten ons verder helemaal aan bij bovenstaande review.
Anita Dahmen | 23-05-2023
Meer recensies van Anita Dahmen (5)
Van 16 t/m 21 mei op Hoeve Boord Ven te gast geweest. Het is een nieuwe mini-camping in de buurt van Eersel aan de rand van de Kempen. Vele fiets- en wandelmogelijkheden dus, waaronder een mooie route langs het riviertje de Run. De camping biedt veel mogelijkheden aan voor een ontdekking in de omgeving. Een daarvan is een uitstapje naar een ijsboerderij in de buurt! Mmmmmm!
De ontvangst is vriendelijk door Ronald of Marianne, zo staat je naam op het ontvangstbord bij de ingang. Er volgt een korte rondleiding en samen met een van de eigenaren kies je een plaatsje. Het pad langs het sanitair is wat smal, maar je wordt goed begeleid.
Het sanitair is niet verwarmd en een beetje open; het kan dus fris zijn. Voldoende toiletten en douches, een invalidentoilet is in aanbouw. De wastafels hebben koud water, maar er is een teiltje om heet water bij de afwas te tappen. Handige oplossing!
Er is broodservice in het weekend en op feestdagen.
De plaatsen zijn ruim en liggen rondom een voedselbos en vormen zo een gezellig veldje. Reserveren is aanbevolen, want de camping is in trek en kan met 13 plaatsen dus snel vol zijn. Even bellen is dan de oplossing.
Er is wel langskomend vliegverkeer van Eindhoven, maar dat vond ik niet storend.
De eigenaren staan open voor tips om hun camping te verbeteren.
Een camping die het aanbevelen waard is!
Matthé Marijnissen | 20-05-2023
Meer recensies van Matthé Marijnissen (26)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Mini-camping Hoeve Boord Ven" ?
Hoe waardeer je Mini-camping Hoeve Boord Ven in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.045