Naturismegids

Domaine de l'Escride

Adresgegevens

Domaine de l'Escride
F-83210 Belgentier
Website
Lat: 43.231162
Long: 6.002215
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 1078 Km / 09:43
  • Utrecht 1249 Km / 11:06

Algemeen

  • Plaats voor caravans
  • Plaats voor campers

Aanbiedingen Frankrijk

Reviews van bezoekers over Domaine de l'Escride

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Domaine de l'Escride . Laat het ons weten!
Domaine de l'Escride is een schitterende camping. De eigenaren Robert en Mimi (schatten van mensen) zijn inmiddels op leeftijd waardoor de camping alleen nog maar in juli en augustus geopend is. Het is een terassencamping met flink hoogteverschil. (De kuitspieren waren er na 2 dagen aan gewend.)

Het sanitair dateert nog uit de jaren 70 maar was best schoon. Misschien ook omdat het niet zo druk was. Robert houdt alles zelf bij. Hij rijdt zelf op zijn motor op de camping rond. Geweldig, zeker als je bedenkt dat hij eind 80 is!

Er wordt (bijna) niets meer georganiseerd en er was dit jaar ook geen broodvoorziening. Dat was niet erg want je bent zo in het dorp. Het is ook mogelijk om vanuit de camping te wandelen (half uur enkele reis) wat sommige van de vaste gasten al jaren doen.

Je kunt zien dat er hart voor de camping was. En er vele jaren gezellige activiteiten zijn georganiseerd. Op dit moment is er niets meer. En dat was jammer voor onze 3 pubers. Want er was ook geen andere jeugd. (Wat vroeger wel was)

De omgeving is echter fantastisch. Steden als Hyères, St. Tropèz (veel te veel poeha), heel veel naaktstranden en mooie routes. En op de camping lopen wilde zwijnen. Robert en Mimi wonen op de camping en de zwijnen zijn mensen gewend. We konden ze zelfs voeren. En ze hadden zelfs jongen. Maar wel even je vuilniszak in een boom hangen.

Oja. En niet proberen zelf met je caravan naar boven te rijden. Tenzij je een héél sterke motor of 4-wielaandrijving hebt. Er staat beneden bij de ingang van de camping dat je die beneden moet laten staan. Dat is niet overdreven. Robert kan hem naar boven trekken.

Begin augustus 2022
2 volwassen en kinderen (10, 11 en 13)
(2)
Maarten en Marieke | 08-10-2022
Meer recensies van Maarten en Marieke (10)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Domaine de l'Escride " ?
Hoe waardeer je Domaine de l'Escride in het algemeen?

Aanbiedingen Frankrijk

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.03