Naturismegids

Camping Arena Grand Kažela

Camping Arena Grand Kažela

Adresgegevens

Camping Arena Grand Kažela
Medulin
Lat: 44.806866
Long: 13.950633

Informatie

Camping Arena Kažela is een geliefd kampeerterrein op een idyllische locatie in het zuiden van Istrië, Kroatië. De grote camping staat bekend om zijn twee kilometer lange strand, grote staanplaatsen en aparte kampeergedeelte voor naturisten.

Ruime staanplaatsen
De camping ligt op een vlak terrein met veelal afgebakende staanplaatsen. De 1052 toeristische plekken liggen op een open veld of tussen de loof- en naaldbomen. De staanplaatsen variëren in grootte van negentig tot maar liefst honderdtachtig vierkante meter. Camping Arena Kažela heeft ook mobilhomes te huur. Het kampeerterrein ligt direct aan het helderblauwe water van de Adriatische Zee, op twee kilometer afstand van het plaatsje Medulin en op tien kilometer van de historische stad Pula. Een deel van de camping en het strand zijn bestemd voor naturisten.

Activiteiten
Het strand is bijna twee kilometer lang en bestaat uit kiezels en rotsen. Er zijn douches, ligweides en afgezette delen voor naturisten. Campinggasten van Arena Kažela hebben een grote keus aan recreatieve activiteiten. Er is tennis, volleybal, basketbal, voetbal, badminton, tafeltennis, trampolinespringen, waterskiën, windsurfen en je kunt er duiken en een fiets of waterfiets huren. Natuurlijk is er ook een zwembad en voor de kinderen een waterpark. Met activiteiten voor jong en oud is Camping Arena Kažela de ideale locatie voor een gezinsvakantie.

Horeca
Afkoelen van al het zonnebaden of op adem komen na een potje tennis? De camping heeft verschillende horeca waar je een ijsje kunt halen, koud drankje kunt nuttigen of een maaltijd kunt bestellen. Er zijn vier restaurants, een snackbar en twee bars. Ook is er een winkel op het kampeerterrein waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen en souvenirs en kranten kunt kopen.

Afstanden

  • Brussel 1396 Km / 12:54
  • Utrecht 1405 Km / 12:59

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Camping Arena Grand Kažela" ?
Hoe waardeer je Camping Arena Grand Kažela in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.025