Naturismegids

Adresgegevens

Zon en Leven
Postbus 2003
3500 GA Utrecht
Website
Lat: 52.068005
Long: 5.125122

Informatie

De vereniging heeft negen terreinen waar je kunt recreëren, kamperen, samen met anderen activiteiten ondernemen, of alleen zijn om te genieten van de natuur, rust en stilte. Zon en Leven kun je kenmerken als een “groene” naturistenvereniging, waar de zorg en respect voor mens, natuur en milieu voorop staat.

En voor iedereen
Dik, dun, jong, oud, alleen of samen, iedereen is van harte welkom! Omdat onze leden gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor onze terreinen, wordt er van iedereen af en toe een kleine bijdrage verwacht aan de vereniging. Deze bijdrage kan onder andere bestaan uit het snoeien van bomen, onderhoud van hutten, maar ook uit het stoken van de sauna, het zetten van koffie, organiseren van activiteiten of een bestuursfunctie.

Je kunt het hele jaar door terecht bij Zon en Leven
Lente, zomer, herfst en winter. Door de week en in de weekeinden. In de zomer ligt de nadruk op recreëren en kamperen, in de winter op het gebruik van de sauna en het onderhoud van onze terreinen. Ervaar zelf dat Nederland echt niet te koud is om bloot te zijn. Door de beschutte ligging van onze terreinen kun je vaak al van vroeg in het voorjaar tot in de herfst bloot in de natuur vertoeven. Zon en Leven terreinen zijn over heel Nederland te vinden.

Te gast op onze terreinen
Iedereen, die aantoonbaar lid is van een naturistenvereniging en/of NFN is van harte welkom bij Zon en Leven. Je kunt gebruik maken van de terreinen van Zon en Leven voor dag- en saunabezoek en om te kamperen, met uitzondering van Gravingen.

Op Zon en Leven terreinen mag niet gerookt worden. Huisdieren worden bij enkele terreinen beperkt toegelaten.
Aanbiedingen Nederland

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Zon en Leven" ?
Hoe waardeer je Zon en Leven in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.023