Naturismegids

Adresgegevens

Bare Oaks Family Naturist Park
20237 Kennedy Road
L0G 1V0 East Gwillimbury, Ontario
1-905-473-6060

Contact
Lat: 44.147602 / Long: -79.374418
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Bare Oaks is een echte familie naturistencamping.

Grand Cabin
De Grand Cabin is wat Amerikanen een parkmodel zouden noemen en wij Europeanen noemen het een Mobilhome of Cottage. De Grand Cabin is een mobilhome met 1 slaapkamer met Queensizebed en veel kastruimte, woonkamer met open keuken met 4-pits gastoestel met oven, magnetron, koffiezetapparaat, grote koelkast, slaapbank in de woonkamer, salontafel, TV, eettafel, badkamer met bad/douche en toilet. Buiten is een overdekt terras met 4 stoelen en 2 ligbedden. De slaapbank is geen aanrader om op te slapen voor volwassenen, maar wel eventueel voor kinderen.
Er is geen airco, maar er zijn wel plafondventilatoren.

Cozy Camp Cabin
Deze gezellige cabin heeft een woongedeelte met open keuken met magnetron en koelkast (geen fornuis) en buiten is een gasbbq, overdekt terras en picnictafel met banken voor op het gras.Er is een slaapkamer met 2 stapelbedden en een watertap. De douches en toiletten van de camping zijn dichtbij. U kunt ook gebruik maken van de grote gemeenschappelijke keuken in het hoofdgebouw.

Queenroom
Er zijn 4 Queenrooms in het hoofdgebouw, 2 ter hoogte van de receptie en twee beneden in het gebouw bij de speelkamer, bibliotheek en fitnessruimte. Dit zijn eenvoudige kamers zonder terras of balkon. Er staat een 2-persoonsbed van 150×190 cm in en een koelkast en TV. Aan de overkant van de bovenste Queenrooms is een gezamenlijke badkamer met douche en toilet. De benedenkamers maken gebruik van de douche en toilet bij de sauna. Beneden is een grote keuken die de gasten mogen gebruiken met toaster, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, grote koelkast en vriezer.

King Room
Dit is een grote kamer met Kingsizebed en veel ruimte. Er is een SAT TV, sofabank, koelkast en koffiezetapparaat. Boven het bed hangt een plafondventilator. Badkamer met douche en toilet, veel kastruimte. Ook hier kunt u gebruik maken van de grote keuken beneden.

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Bare Oaks Family Naturist Park" ?
Hoe waardeer je Bare Oaks Family Naturist Park in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.226