Naturismegids

Relais des Noisetiers: Association "Lorraine Nature de Thionville"

3.6

Gemiddeld cijfer van de laatste 5 reviews.

Deze accommodatie is gesloten.

Adresgegevens

Relais des Noisetiers: Association "Lorraine Nature de Thionville"
Voie Romaine, Lieu-dit Soetrich
F-57330 Hettange-Grande
+33 (0) 6 33 69 18 84

WebsiteContact
Lat: 49.420830 / Long: 6.178287
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

volgens de website sinds maart 2019 gesloten

Reviews van bezoekers over Relais des Noisetiers: Association "Lorraine Nature de Thionville"

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Relais des Noisetiers: Association "Lorraine Nature de Thionville". Laat het ons weten!
Geweldig. Wat een heerlijk terrein.

We hebben in augustus 2016 er bijna 2 weken gestaan. Wat een heerlijke ervaring.

Inderdaad. Je moet je van tevoren aanmelden anders is de kans groot dat er niemand is. Wij hadden geluk. We kwamen op goed geluk aan op een mooie zondag. We toeterden en daar ging de poort open.

Roger, de zeer sympathieke beheerder, legde uit hoe het werkt: geen stromend water (geen punt, we hebben een camping douchezak) geen personeel (geen punt, we houden het zelf wel schoon) en door de week niemand op het terrein. Je krijgt de sleutel die toegang geeft tot het hek en het kantinegebouw. Daar is een keurig toilet aanwezig dat dmv een solarpompje wordt gevuld met regenwater.

Het zwembad is inderdaad buiten gebruik. De watertoren die vlakbij stond is afgebroken. Het zwembad vullen met regenwater mag niet van de overheid omdat de kwaliteit niet gegarandeerd kan worden.

Als je van rust houdt en lekker basic wilt kamperen en je de moeite wilt nemen om van te voren je komst te regelen met Roger zul je er een toptijd krijgen.

Roger, Merci.
Freddy | 14-02-2016
Vandaag na veel zoeken en via een zeer slecht pad met onze camper eindelijk voor de poort geen bel we moesten toeteren
Dus gedaan maar er werd niet opgedaan ???
Balen er stond verder niets aangegeven dus na moeizaam keren het onbegaanbare pad retour genomen en op zoek naar een andere camping.
Dus raad niemand deze camping aan gesloten???
Ineke Opstal | 24-08-2015
Dit is een heel klein clubterreintje zonder elektriciteit en zonder stromend water. Voorheen werd het drink)water aangevoerd per tractor en was er 'savonds elektriciteit van de generator. Sinds de regels in Frankrijk zijn aangescherpt mag dit allemaal niet meer. Er moet eerst fors worden geinvesteerd voordat men weer gasten mag ontvangen. Dat geld is er dus simpelweg niet Dit terrein is al een paar jaar gesloten voor kampeerders en ook het zwembad en de douches mogen niet meer door de leden zelf worden gebruikt. De steekvliegen waar Geke en Loek door werden aangevallen zullen dus niet van het terrein zijn geweest want daar is voor hen niets meer te halen ;-) Jammer, want het was een fantstisch terrein waar door de clubleden alles werd gedaan om het je naar de zin te maken. Ik kom er voor dagbezoek nog heel af en toe en blijf het jammer vinden. Hopelijk vindt het bestuur nog een oplossing.
Marijke | 18-09-2012
Half augustus 2012 dachten we dat dit een perfecte overnachtingsplaats was op de thuisreis vanuit Z-Frankrijk. De telefoon werd 's middags niet beantwoord en toen we - na kilometers slecht bospad - voor het hek stonden, werd er niet open gedaan.
Nu werd de telefoon wel opgenomen en kregen we te horen dat er niemand op de receptie was, er geen douches of andere voorzieningen waren en dat we niet welkom waren.
Wel werden we buiten door een enorme zwerm steekvliegen aangevallen, dus misschien was het niet zo erg dat we onverrichterzake verder moesten.
Geke en Loek van der A | 21-08-2012
Meer recensies van Geke en Loek van der A (2)
Na een dag rijden en veel gezoek, deze camping gevonden, maar er was niemand aanwezig en niemand te bereiken, dus weer doorgereden.
Hanny | 30-07-2011
Meer recensies van Hanny (2)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Relais des Noisetiers: Association "Lorraine Nature de Thionville"" ?
Hoe waardeer je Relais des Noisetiers: Association "Lorraine Nature de Thionville" in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.019