Naturismegids

Le Pont d'Adèle

7.6

Gemiddeld cijfer van de laatste 13 reviews.

Adresgegevens

Le Pont d'Adèle
120 C Allée Du Château
38160 Murinais

WebsiteContact
Lat: 45.211381 / Long: 5.318386
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 810 Km / 07:34
  • Utrecht 988 Km / 09:19

Algemeen

  • Oppervlakte (ha): 15
  • Aantal plaatsen: 30
  • Verhuur accommodaties

Faciliteiten

  • Zwembad

Diversen

  • Engels gesproken
  • Frans gesproken

Foto's van bezoekers

Reviews van bezoekers over Le Pont d'Adèle

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Le Pont d'Adèle. Laat het ons weten!
In augustus 2022 bezocht met mijn partner. Het is een groot terrein met redelijk ruime plaatsen. Wij hadden een zonnige plek met mooi uitzicht, westelijk gericht dus kans op mooie zonsondergang.
Er is een klein zwembad om af te koelen maar echt zwemmen is er niet bij, met 5 slagen ben je aan de overkant. Rondom het zwembad staan ligstoelen in de zon en eventueel schaduw.
Het sanitair gebouw is eenvoudig. Douchen met prachtig uitzicht. Minpunt, in de 10 dagen dat wij er stonden is het sanitair maar 2x schoongemaakt. Chemisch toilet moet je op afspraak legen op het Chateau, Rafaël of Catharine komt je dan halen met de electro car.
Op bestelling was er ‘s ochtends stokbrood. Geen winkel aanwezig. Voor de boodschappen moet je ongeveer een kwartier rijden. In Saint Marcellin is een grote Leclerc en een Lidl.
In de omgeving is genoeg te zien. Dagje Grenoble goed te doen vanaf de camping.
Een keer in de week wordt er een gezamenlijk hapje en drankje georganiseerd bij het chateau, een mooie gelegenheid om campinggenoten te leren kennen.
Mooie zonsondergang vanaf onze plaats
Pien | 13-08-2022
Meer recensies van Pien (7)
Inmiddels al weer enkele jaren geleden dat we er een paar dagen waren. Ons 'debuut' in de Drome op een prima plek. Wij zaten in een ruim appartement in het chateau met de luxe van het mooie binnenzwembad en de sauna in de buurt. Op zaterdagavond organiseerde de eigenaar een prima bbq. Omgeving is wat minder toeristisch maar dat hoeft geen probleem te zijn.
Henk den Ouden | 07-06-2022
Meer recensies van Henk den Ouden (16)
De camping ligt in een prachtig gebied. Mooi uitzicht en meest ruime plaatsen.
Eenvoudig sanitair maar schoon.
Aandachtspunt: je kunt je chemisch toilet niet zelf legen. Dat mag niet, zelfs als je biologisch afbreekbare vloeistof gebruikt!
Ik miste een “ ontmoetingsplek”. Er is geen bar o.i.d. Brood wordt wel bezorgd. Fietsen in de omgeving is door de steile hellingen vrijwel onmogelijk. Voor wandelen zijn meer mogelijkheden.
Mieke | 28-07-2021
Meer recensies van Mieke (4)
Op zich prachtige camping en een mooie omgeving.
Heerlijk rustig weinig te doen voor kinderen.
Echter de foto's op de website suggereren grote plaatsen met mooi uitzicht.
De praktijk leert dat je langs een soort straatje komt te staan met aan beide zijden plekken.
Wij hebben voor een maand geboekt op een mooie plek, komt er plots in overleg met de camping eigenaar iemand met een grote caravan op een afstand van 4 meter voor je staan
Dit soort volk ontbreekt het ook nog aan de meest elementaire omgangsnormen.
Wat zoekt zulk volk op een naturistencamping??
Snel wegwezen dus, wij komen en hier niet weer.
Herman | 26-07-2020
Meer recensies van Herman (6)
Begin juli 2019 bezocht met gezin en drie tienerjongens. Buscamper en tent voor de kinderen. Mooie locatie, schitterend gerenoveerd hoofdgebouw met welness. Volgens de brochure enkel te gebruiken door de huurders in het hoofdgebouw maar in de praktijk kan dit ook door kampeerders gebruikt worden. In het hoofdgebouw staan gezelschapspelen, boeken, tijdschriften en een pooltafel ter beschikking. Twee zwembaden één boven voor de huurders en één beneden aan de camping, ze mogen beiden door iedereen gebruikt worden. Eens per week uitgebreide aperitief met hapjes (halve maaltijd) voor alle gasten. Zeer goede sfeer. Recent en nieuw sanitair, zeer proper. Rustige camping met goede sfeer, oase van rust, grote plaatsen, mooie omgeving, wandelen, canyoning Uitbaters zijn twee jong gepensioneerden die met volle passie en ook steeds naturistisch hun domein beheren. Broodjes kunnen besteld worden, spijtig genoeg geen mogelijkheid om op de camping te eten.
Pieter | 17-06-2020
Meer recensies van Pieter (3)
Fijne camping met ruime plaatsen en prima sanitair. Rafael en Catherine zijn zeer gastvrij. Op vrijdagavond een welkomst hapje en drankje, erg gezellig.
Jongeneel | 29-01-2020
Camping rustig en mooie omgeving m et ruime opstelling met of zonder schaduw. Nieuw sanitair gebouw, douchen met een view! Helaas loopt er een weg aan de rand van de camping waar je toch nog wel wat van hoort overdag. Omgeving mooi, hebben veel dagtochten gemaakt.
Paul & Lorna | 29-09-2019
Meer recensies van Paul & Lorna (18)
Heerlijk rustige camping prachtig gelegen in een oud kasteelpark, ruime mogelijkheid om naturistisch te wandelend in het omliggende bos. Omdat de verwarming van het zwembad op de camping defect was, mocht van beide baden gebruik gemaakt worden. Voor de geoefende fietser die wel van enige uitdaging houdt is dit een perfecte omgeving voor mooie tochten.
Bart & Caroline | 15-08-2019
Schitterende camping, schitterende locatie. De eigenaars, Rafael en Catherine, zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Werkelijk niets is hun teveel. We waren hier drie weken, eind juli, begin augustus. We komen zeker terug.
Dirk en Karin | 12-12-2018
Wat een leuke camping, prima plekken in de kasteel tuin, mooi uitzicht, prima sanitaire. het brood wat je besteld had word je s 'morgens vers bij de tent afgeleverd. De eigenaren doen alles om het je naar de zin te maken. Wij komen zeker nog een keer terug.
Fam de Haan | 17-08-2018
Meer recensies van Fam de Haan (3)
Mooie lokatie. Jammer dat het “kasteel” niet echt in verbinding staat met de camping. In de omgeving is er weinig te beleven. Fietsen is bijna onmogelijk door de steile heuvels. Wij hadden een fantastische plek met uitzicht over de heuvels. Zwembad was voldoende om even af te koelen. Het (nieuwe) sanitair was nog in aanbouw dus dat zal in de toekomst wel goed komen. Al met al een leuke camping om een aantal dagen tot rust te komen.
Jo en Marianne. | 18-07-2018
Meer recensies van Jo en Marianne. (14)
Groot kasteel met gites en ook een camping.
Juli 2018 hebben we een weekje een gite gehuurd in het chateau.
Uitstekend appartement, compleet en modern ingericht. Neem gite Romantique, dan heb je een superterras op het zuiden, met aan de ene kant uitzicht op de bergen van de Vercors en aan de andere kant uitzicht op groene heuvels van het Forêt de Chambaran. Onder het appartement een verwarmd buitenzwembad, sauna en jacuzzi inbegrepen in de prijs.
Grote tuin met ligbedden en bankjes, ook een BBQ.
Zeer gastvrije beheerders, en elke dag een gratis baguette voor de deur.

De camping ligt onder het chateau, in het voormalige park, tussen de oude bomen. Je kunt er fantastisch naturistisch wandelen, o.a. naar een beeldengroep, diep verborgen in het bos, waarbij je onderweg alleen kippen en soms een geit tegenkomt, maar wel wordt begeleid door een overweldigend vogelconcert.
Het is een paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers, je voelt de stress zo van je afvallen.
Heel ruime plaatsen, en een prachtig uitzicht over de vallei. In juli heel dun bezet, (1 tent, 1 busje en 1 caravan) ondanks het mooie weer.
Op de camping ook een klein zwembad en er is net een nieuw sanitairgebouwtje afgebouwd, de wat wrakke pipokar is nu dus verleden tijd.
Boodschappen in Saint Marcellin. 7 km, goed voorziene stad.
Leuke autotocht naar de Isere en door de Gorges de la Bourges naar Villard de Lans.
Marieke | 18-07-2018
Meer recensies van Marieke (2)
Zeer mooie locatie, gastvrij en echt naturistisch.
Vorig jaar een aantal dagen geweest en gaan er zeker nog eens terug, echt een plek om even tot rust te komen zonder animatie of andere onzin.
Het zwembadje was erg koud en het sanitair super simpel, brood te bestellen bij het hoofdgebouw.
Menno | 04-02-2018

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Le Pont d'Adèle" ?
Hoe waardeer je Le Pont d'Adèle in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.03