Naturismegids

Domaine de Lambeyran

6.6

Gemiddeld cijfer van 40 beoordelingen.

Adresgegevens

Domaine de Lambeyran
Hameau de Lambeyran
34700 Lodève
0033 (0) 467 44 13 99
Website
Lat: 43.737987
Long: 3.269634

Informatie

De camping is vanaf 6 juli 2019 WEER ( beperkt) OPEN voor maximaal 84 gasten.
Winkeltje, Bar nog niet open. Nog geen Bakker op dit moment .
Zwembad is in gebruik.

Afstanden

 • Brussel 1021 Km / 10:02
 • Utrecht 1167 Km / 11:23

Open

 • Hele jaar geopend

Algemeen

 • NFN / INF lidmaatschap niet verplicht
 • Plaats voor tenten
 • Plaats voor caravans
 • Plaats voor campers
 • Oppervlakte (ha): 350
 • Aantal plaatsen: 130
 • Aantal plaatsen met elektra: 100
 • Verhuur accommodaties
 • Internet
 • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

 • Zwembad
 • Kinderbad

Eten en drinken

 • Restaurant
 • Gezamenlijke maaltijden (één of meer keren per week)
 • Bar
 • Winkel
 • Verkoop vers brood

Diversen

 • Engels gesproken
 • Frans gesproken
 • Alleengaanden welkom
 • Huisdieren welkom

Aanbiedingen Frankrijk

Reviews van bezoekers over Domaine de Lambeyran

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Domaine de Lambeyran. Laat het ons weten!
Voor ons gezin met kleine kindjes (5 en 7) een ideale locatie waar we al jaren met heel veel plezier komen. Rust en veiligheid (voor de kindjes), zalige wandelingen, echt een thuis in de natuur. Gelukkig geen strakke camping met plaatsen die strikt afgebakend zijn met hekjes. Sommige plaatsen groter, andere kleiner, de een beter gemaaid als de andere, zalig, echt natuur. Schaduw, zon, zoek maar uit, alles kan. De wandelpaden zijn werkelijk uniek, Met hoog tempo ben ik (man en getraind) in drie en een half uur rond het hele terrein. Waar kan dat nog naturistisch?

De opmerkingen over de eigenaar kan ik gedeeltelijk plaatsen, maar zijn onterrecht. Ieder heeft zijn eigen wijze van communiceren, late we dat vooral zo houden. Hij is een aardige man die zijn best doet, net als hun zeer hulpvaardig personeel, altijd bereid om te kijken of een oplossing mogelijk is.

Het zwembad wordt elke dag schoongemaakt en zit gelukkig heel weinig chloor in. Groot genoeg voor de ouders, klein genoeg voor de kindjes.

Tevens een mooie locatie om uitstapjes te maken, we zijn er nog niet uitgekeken.

Inmiddels januari 2012. We gaan dit jaar voor de 4e maal naar Lamberyran, de agenda's liggen op tafel om de data te bespreken.

Wij zijn blij dat er nog mooie rustige campings zijn.

Alain, tot gauw!


Lukas
Lukas | 16-01-2012
Ook in 2011 waren er weer veel nederlanders op Lambeyran die net als wij het moois wat Lambeyran te bieden heeft weten te waarderen . Natuurlijk zijn er altijd zaken die verbeterd kunnen en moeten worden op Lambeyran . En dat gebeurt ook alleen is dat maar gedeeltelijk zichtbaar .

Dan even iets over mannen en vrouwen paren . De grootste larie die er bestaat . Iedereen is welkom op Lambeyran . Of je nu een homostel of lesbisch stel bent . Wij kennen een mannenstel dat al een tiental jaren , ieder jaar , op Lambeyran verblijft en het uitstekend naar hun zin hebben en ook geen last hebben van de discriminatie waar oa de "Heer " Jansen over praat . En zij zijn niet de enige stellen die geen hetero zijn die daar verblijven.

Als ik dan zo een ongenuanceerde uitspraak lees zoals van de hr J Jansen van 22-04-2011 dan zakt mijn broek daar vanaf .Hoe haalt die mijnheer het in zijn hoofd om 4 mei te gebruiken als statemen dat is juist beneden peil.

Ook de reactie van Hans en Gerrit dd 22-03-2011 , die overigens in het verleden (jaren geleden ) ook al eens geplaatst werd op een andere site , is allang achterhaald door andere reacties . Het is dan ook niet netjes om zaken die reeds jaren geleden hebben plaats gevonden weer opnieuw te vermelden tenzij je om aandacht verlegen zit.
Laat deze mensen bij hen zelf te rade gaan of er mogelijk iets aan hen mankeert of toevoegingen zijn gedaan die de eigenaar en andere naturisten niet weten te waarderen .

Laat de mensen , homo , lesbisch en hetero die de mooie natuur weten te waarderen , van rust houden , wandelen , zwemmen , en een eenvoudige maaltijd genoeg vinden maar komen en de anderen zoals aangegeven moeten gewoon weg blijven
Jan van den Biggelaar | 28-11-2011
Meer recensies van Jan van den Biggelaar (2)
Deze zomer 10 nachten hier gekampeerd. Schitterend gelegen terrein, grote plaatsen. Het sanitair vond ik absoluut onvoldoende. Het grootste deel van de toiletten was afgesloten met lint en zo te zien niet dit jaar voor het eerst.....
Ook had ik het idee dat het niet elke dag werd schoongemaakt, maar dat kan ook aan het gedrag van onze medekampeerders hebben gelegen!
Van een knorrige eigenaar hebben wij niets gemerkt. De man was niet erg spraakzaam inderdaad, maar wat hij zei klonk zeker niet onvriendelijk. Het meisje wat de inschrijvingen deed was echt een schat! Ongevraagd gaf ze een uitgebreide informatie op een uiterst vriendelijke en vrolijke manier.
Elke morgen kwam er een bakker met heerlijk vers brood. Hij kwam zelden op tijd, maar het wachten met z'n allen was gewoon gezellig en zo maakte je meteen kennis met de medegasten.
Op het terrein zijn diverse wandelroutes maar de ene die wij geprobeerd hebben (de langste) was moeilijk begaanbaar en na een uur was er geen bewegwijzering meer te vinden, hoezeer we ook gezocht hebben. Moesten we dezelfde weg terug, wat jammer is.
In de tijd dat wij er waren, kampeerde er ook een mannenstel. Dat deze niet welkom zouden zijn, lijkt me dus een broodje aap verhaal.
Christian die de bar beheert is ook uiterst vriendelijk en de wekelijkse avond die hij organiseert was wat ons betreft een succes. Heerlijk eten, goeie live muziek en een gezellige sfeer.
Samenvattend kunnen wij alleen maaer concluderen: wie niet te hoge eisen stelt aan het sanitair, kan hier een heerlijke relaxte vakantie vieren tegen een redelijke prijs.
Ingeborg en Max | 14-08-2011
Mensen die discriminatie mede in stand houden door hier naar toe gaan moeten zich diep schamen! Binnenkort is het weer 4 mei, even nadenken dus............
Dhr. J. Jansen | 19-04-2011
Deze mooie camping in de regio Herault verdient de aandacht en dit bericht. Liggend met zijn 345 ha in een prachtige natuur met de mogelijkheid tot urenlange naturistische wandelingen. Voor kampeerders met tent en/of caravan zijn mooie ruime plaatsen beschikbaar met veel zon en/of schaduw. Men kan genieten van de rust er heerst zelfs als het bijna vol is. Het is een echte natuurcamping maar wat nodig is, is aanwezig zoals een mooi groot zwembad en kinderbad, enkele speelmogelijkheden voor kinderen, een bar met eenvoudig restaurant en een kleine winkel met artikelen voor de eerste behoeften. Ook dit jaar waren vele Nederlanders hier te gast die het goed naar hun zin hadden, evenals Duitsers , Belgen, Engelsen en natuurlijk Fransen. In het hoogseizoen worden door de eigenaar jeu de boules-, volleybal- en kinderspelen georganiseerd evenals dansavonden met live muziek echter ook dansavonden waarbij de huidige eigenaar de muziek verzorgt. Deze avonden worden vooraf gegaan door grill, picknick of paellamaaltijden waaraan men kan deelnemen. Zowel de eigenaar als zijn personeel doet moeite om het de gasten naar de zin te maken. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. De eigenaar hoop opnieuw vele gasten in 2011 te mogen begroeten. Een bezoek aan dit domein is voor de rustzoekende en natuurliefhebbende naturist zeker aan te bevelen.
Kitty en Jan | 22-03-2011
De verhalen over de eigenaren zijn ons uit het hart gegrepen.
Het is alweer een tijdje geleden, maar wij als mannenstel hebben nog nooit zo'n slechte ervaring gehad als op Lambeyran. Wat onvriendelijk en hoe bekrompen. Dat je zo maar mensen mag weigeren om op de camping te gaan staan. We zouden graag willen dat in bladen of op websites mensen wordt gemeld dan mannenstellen of mensen die anders zijn dan doorsnee echtparen niet welkom zijn, zodat eenieder vooraf zelf een goede keus kan maken over het gaan naar deze camping met respecloze eigenaren.
Hans en Gerrit | 20-03-2011
Het is een prachtig gelegen terrein, met prachtig uitzicht op de omliggende heuvels. We kregen een prima plek voor de caravan. Er waren helaas niet veel kinderen op deze camping, juist veel mensen die zonder kinderen op vakantie waren. Voordeel was dat het niet druk was in het zwembad.
Vanwege het feit dat er zo weinig vertier was voor onze kinderen (4 en 6) zijn we na 4 nachtjes weer vertrokken. Maar nogmaals, voor een rustige plek is dit een aanrader!
jorijn | 22-08-2009
wij waren er in Juni 2008. kwamen aan in de regen. ontvangst erg slecht, een erg knorrige man. de plekjes , waar we keus uit mochten maken, waren erg moeilijk op te rijden met auto en caravan. de eigenaar was niet behulpzaam, wilde bv niet helpen om met de traktor mijn caravan te plaatsen. slecht sanitair, koud afwaswater, de volgende dag maar weer weg gegaan. moesten eerst wel ruim een uur wachten voordat de eigenaar uit zijn huis wilde komen. zeker geen aanrader !!!
dick en brigitte | 05-08-2009
Mooie grote camping met hele mooie plekken maar ook verschrikkelijke plekken. Eigenaars zijn niet vriendelijk en probeerden ons op een slechte plek neer te zetten. Zelf de camping rond gelopen en een mooie plek gevonden en daar mochten we na wat zeuren gaan staan, maar een warm welkom is het dan al niet meer. Toen wat bestellen in het restaurant....of we die bestelling niet eerder hadden kunnen doorgeven (eerste dag). 2 dagen later maar weer lekker verder getrokken :-)
Peter | 20-07-2009
Deze camping is voor mij een paradijs. Ik houd niet van lawaaiige disco, massa's mensen op elkaar. Het terrein heeft mijn hart gestolen. Rust, ruimte, en een geweldige sfeer zijn sleutelwoorden. Kinderen, volwassenen en ouderen zijn hier op hun plek. Er zijn dansavonden die heel gezellig zijn, op het terras van de bar, soms met live muziek. Er zijn avonden waarop je kunt inschrijven voor bijzonder eten, paella en wild zwijn zijn 2 voorbeelden - handig als je een keer niet wilt koken en gezellig. Lodeve met zijn winkels en Super U ligt op 3 km afstand. Prachtige historische omgeving, mooi zwembad. Degenen die luxe en vertier zoeken moeten ergens anders heengaan. Zij die ruimte, natuur, gezelligheid en vriendelijkheid zoeken, kom gezellig hier heen!
Désirée | 15-07-2009
Mijn vrouw en ik zijn twee keer op Lambeyran geweest. De eerste keer was er de oude eigenaar en de sfeer en voorzieningen waren prima. Aangezien de camping beeldschoon en immens groot is, kwamen er later weer. Nu was de schoonzoon de beheerder. We waren er in juni en dat was de reden dat alle voorzieningen op een laag pitje stonden (denk ik). De beheerder was alleen buiten zijn (langdurige) siesta aanspreekbaar en dan alleen als je het hem niet te moeilijk maakte - daar werd hij knorrig van. Onze ervaring sloot aan bij de ervaring van vrienden die er eens maar nooit meer wilden staan. Niet uit de eerste hand is het verhaal dat twee vrienden geweigerd werden omdat "alleen gezinnen" zouden worden toegelaten.
Wie rust en veel ruimte zoekt in een beeldschone omgeving, maar zich niet stoort aan genoemde dingen en niet al te veel hecht aan uitstapjes in de directe omgeving (die zijn er maar beperkt en de zee is 40 km ver), is het een prima camping
chris | 08-07-2009
Dit was echt lachen. Na 28 jaar zijn we eind mei/begin juni 2009 weer eens op Lambeyran geweest. Nou, aan het kantoortje was niet veel veranderd, behalve dat er nu veel onnuttige objecten waren verzameld. De eigenaar/ontvanger (zoon van de vroegere campinbaas) deed een kwartier over het inschrijven.Vervolgens bleek dat slechts een zeer klein deel van het terrein was gemaaid, dat er geen broodervice was, geen winkel, geen bar of terras. Zoek het maar uit dus. Jammer, want het terrein zelf is fantastisch, maar het management doet er alles aan om die indruk zoveel mogelijk te beschadigen. Zwembad zelf is goed, maar het onderhoud is nul. jammer, jammer, want zo gaat een mooi terrein naar de kl....
Ingrid en Coen
coen | 14-06-2009
Meer recensies van coen (2)
We hebben er een week gestaan en genoten van de omgeving. Mooie en lange naturistische wandelingen kunnen maken. Ruime plaatsen en een prima gastheer. Reden dat we weggingen was dat we de zee misten.
eelco en anke duurken | 22-02-2009
Heerlijk groot terrein waar je kunt leven als god in Frankrijk.Mooie natuur waarin mooie naturistische wandelingen te maken zijn.Eigenaar en zijn personeel zijn heel vriendelijk wanneer je hen behandelt zoals jezelf behandelt wilt worden , met respect dus. Wij hadden een mobilhome gehuurd wat bijzonder schoon en netjes verzorgd was en zullen er de komende jaren meerdere keren voor langere tijd verblijven.Een heerlijk Domaine voor de echte naturist en natuurgenieter.Mooi verwarmd groot zwembad , kinderbad, speelweide , volleybal, tafeltennis en natuurlijk jeux de boules
Kitty en Jan | 17-02-2009
Echt een gedateerde camping qua sanitair en overige voorzieningen. De eigenaars zijn ook aan vernieuwing toe. We zijn er na 1 dag snel weer weggegaan.
Leonie | 26-01-2009
Meer recensies van Leonie (8)
In het voorseizoen geweest, erg ongezellig, weer was ook slecht en daar kan de campingeigenaar natuurlijk niets aan doen. Sanitair matig (vaak koud water)
theo | 16-11-2008
Meer recensies van theo (3)
Het is een FANTASTISCHE naturistische camping met de nadruk op natuur, onthaasten en relaxen dat zijn de sleutelwoorden voor mijn ervaring. Echt niet verder vertellen want zo blijft het rustig. T'is gewoon wat je zoekt om er even tussenuit te gaan en dit is volgens mij de ideale plek.
walter | 22-08-2008
Wij komen al 5 jaar steeds weer terug hier. De omgeving is betoverend, de ruimte is formidabel, en de rust is heerlijk. Wat vind ik het bijzonder dat ik de hele dag door en om de vallei kan lopen zonder het terrein te verlaten. Het zwembad is heerlijk fris en schoon; ook alle drinkwater is van eigen bron. Sam (9 jaar) is dolgelukkig als we er weer zijn. Hij vermaakt zich elke dag uitstekend met de andere kinderen. Ze spelen pingpong; ze zwemmen, of zoeken rivierkreeftjes in het beekje dwars door de vallei. Ook de tieners weten zich prima te vermaken; de sfeer is altijd vriendschappelijk en gezellig. De camping herbergt veel historisch materiaal en er zijn ook veel bijzondere dieren en planten. Ik zou niet weten wat er ontbreekt. Ik ben blij dat ik deze prachtige plek om uit te rusten, en heerlijk met mijn gezin samen te zijn, gevonden heb.
Mark | 21-08-2008
Meer recensies van Mark (2)
Wij staan op dit moment (16/08/08) op deze camping. Geen hoempapa, geen karnaval stemming die je op zoveel campings aantreft en wat sommige zogenaamde naturisten zoeken. En dan die opmerkingen van de anderen over de medewekers .... Wat vewachten die bezoekers? Iedereen hier is buitengewoon aardig maar ze zijn er niet om de gasten te amuseren. De eigenaar? Een beetje stug maar meer dan vriendelijk. Het moet natuurlijk wel van twee kanten komen. Er IS warm water en de staanplaatsen zijn dank zij de enorme ruimte geweldig. Blijf vooral weg als je twijfels hebt. Het is hier veel beter als we alleen naturisten krijgen die het hier kunnen waarderen.
wouter | 16-08-2008
Een camping voor natuurliefhebbers. Prachtige grote plaatsen, mooi zwembad, mooie naturistische wandelingen te doen op het terrein. Leuke uitstappen te doen naar Montpellier, maar ook het achtergelegen natuurgebied (waarvan de naam mij even ontschiet). Véél leuke uitstappen te doen in de omgeveing. Leuke markt in Lodève. En ok, de eigenaar danst niet de polonaise en ook wat commercieel inzicht zou niet misstaan, maar iemand die de moeite doet om frans te spreken zal merken dat het een heel aangename man is die apetrots is op zijn terrein. Jammer inderdad dat het restaurant niet iets meer uitgebaat is, maar daarvoor zijn campings als Serignan Plage en andere dan weer wel voor geschikt (allen daarheen zou ik zeggen ;-). ieder zijn voorkeur. Wij vinden het een aanrader voor liegfhebbers van authenticiteit en rust en het zicht tot aan de middellandse zee is onbetaalbaar!
Karin | 02-07-2008
Chagrijnige eigenaars, koud water om af te wassen. Wij vonden het een ongezellige camping. Weinig te beleven. Wel mooie en ruime standplaatsen, vooral als het er zo rustig is.
elvira | 28-11-2007
Meer recensies van elvira (4)
ligging ok.
rustige camping en mooi zwembad
accomodaties schoon .

fijne vakantie gehad.

maar de beheerder is wat terug getrokken persoon.
roosje | 26-11-2007
Plek is uitstekend, personeel niet. Gearriveerd om 21.15 en de camping was gesloten, volgende ochtend om 10 uur ging de acceuil open....we zijn maar doorgereden 's ochtends.. Op 5 juli waren er 2 stellen in t restaurant/bar, verder niks op de camping te beleven
jan | 23-07-2007

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Domaine de Lambeyran" ?
Hoe waardeer je Domaine de Lambeyran in het algemeen?

Aanbiedingen Frankrijk

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.035