Naturismegids

BNatural naturism & Glamping

6.3

Gemiddeld cijfer van de laatste 7 reviews.

Adresgegevens

BNatural naturism & Glamping
Via delle caldanelle, Loc Sdrisciola n°3
57025 Piombino
+39 3664915210

WebsiteContact
Lat: 43.011091 / Long: 10.551628
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 1274 Km / 12:22
  • Utrecht 1412 Km / 13:35

Foto's van bezoekers

Reviews van bezoekers over BNatural naturism & Glamping

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met BNatural naturism & Glamping. Laat het ons weten!
Van ons krijgt deze camping een dikke onvoldoende.
Een stuk weiland, afgezet met bossage, aan een drukke weg. In eerste instantie onduidelijk waar de receptie is.
Receptie is uiteindelijk 300 meter aan de overkant van de weg en hoort bij een andere camping. De naturistencamping is dus een soort van gedoogconstructie waarbij eigenaren noch personeel iets met naturisme lijken te hebben.
Vervolgens een vieze ‘glamping’ tent met een overlast van veel muggen en zelfs muizen.
De tweede avond sloegen wij ons dekbed open en zagen overal muizenkeutels en een roodachtige vloeistof in ons beddengoed.
Bij het melden van deze muizenoverlast zei de beheerder; ‘Ach, het zijn toch maar kleine muisjes’.
Er is geen serviesgoed in de keuken aanwezig. De keuken is overigens vies en is nodig aan een opknapbeurt toe.
Geen brood of dergelijke in een winkel in de buurt van de camping, wel in een volgend dorpje.
Sanitair prima in orde.
Goed bereikbaar wat betreft het mooie zandstrand.
Peter en Bram | 01-10-2023
Een klassiek ingedeeld Italiaans terrein: vrij kleine plaatsen door heggen gescheiden.
Rustig (eind mei) met mooi sanitair, redelijk onderhouden.
Enkele kilometers verderop een een boerderijwinkel met heerlijk vers brood, wat vleeswaren en groenten en fruit.
In de omgeving kun je redelijk fietsen.
De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam.
Hay | 25-06-2023
Meer recensies van Hay (10)
Beetje grappige camping. We hebben hier op doorreis twee nachten gestaan. Eerst de sleutel ophalen 300 meter verder aan de weg. Sanitair is eenvoudig maar prima. Erg veel privacy waardoor er ook wel een beetje grappige sfeer ontstaat tussen de grote tenten die er staan die worden verhuurd. Opzich prima uitvalsbasis om omgeving te bezoeken. We hebben er een middag genoten van de rust en privacy tussen de orleanderstruiken. Er was ruimte genoeg en je moet zelf voor de animatie zorgen. Het naaktstrand vonden we minder het was een wat merkwaardige zand een soort grind dat we erg onprettig vonden. Vandaar dat we terug zijn gegaan en ons grote opblaasmatras hebben gebruikt om van elkaar de zon en de rust te genieten onder het genot van een glas wijn en heerlijke olijven. De buurman die er graag bij kwam zitten en goede olijven olijfolie, brood, wijn en kaas bij zich had en over magische handen beschikte verzorgde de animatie. Toen werd het na een paar wijntjes toch nog overwachts erg gezellig. Zo zie je maar.
H en I | 05-03-2023
Meer recensies van H en I (2)
In september 2021 een paar weken op de camping gestaan. Mooie ruime plekken, zon en schaduw. Schoon eenvoudig sanitair. Gezellige buitenkeuken voor algemeen gebruik. Geen winkel, geen animatie,
Gezellige mede kampeerders, veel Italianen.
Kortom voor ons met hond een heerlijk plek.
Lekker op de fiets door de olijfgaarden naar het naaktstrand, geen last gehad van gluurders of zo.
Hans Bogaard | 22-08-2022
Meer recensies van Hans Bogaard (2)
Zeer vriendelijk eigenaar die ook verderop aan de weg (350 meter) een kleine textielcamping heeft. Is meestal op de receptie van die camping (een groentestal aan de weg doet aldaar dienst als receptie) en is daar dagelijks tot 19 uur aanwezig. De naturistencamping is afgesloten via een elektronisch hek. Mooi en schoon sanitair. Fraaie, grote plaatsen op gras. Uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Elba, wij gingen een nachtje in een hotel en lieten de caravan op B Natural achter. Supermarkten dichtbij. Op circa 4 km fietsen van naturistenstrand (eigenaar legt uit hoe je moet fietsen). Met de auto kan ook, genoeg parkeerplaats maar wel betaald. Helaas bezoeken veel gluurders dit strand, maar dat schijnt in Italië vaker voor te komen (we hadden er later op Elba ook last van). Tip: ga aan de waterlijn liggen en niet tegen de duinrand, want vooral daar is het een constante aanloop van glurende (en in ons geval ook fotograferende) oude mannetjes.

PS: geen noemenswaardige last van muggen etc gehad (zie voorgaande beoordeling)
Bart | 22-07-2019
Meer recensies van Bart (2)
Mijn echtgenote en ik hebben in september 2018 enkele dagen op BNatural doorgebracht. Naast de reeds verschenen beoordeling heb ik toch enkele bedenkingen.
Ik vind dat deze camping een 'ziel' mist.
Mogelijk doordat er geen 'uitbater' aanwezig is.
Het is precies of de eigenaar enkel in je geld geïnteresseerd is -- 25 euro per dag in de tweede helft van september vind ik behoorlijk prijzig voor het gebodene (enkel terrein en sanitair)
Zoals gezegd geen brood en geen zwembad.
Plek biedt mogelijkheden, mooi aangelegd daar niet te na gesproken. Voor ons niet voor herhaling vatbaar op deze manier.
Dat we beiden onder de beten van een of andere insect zaten (waarschijnlijk niet van muggen die zagen we amper) is een negatieve bijkomstigheid maar blijkbaar hadden andere bezoekers daar geen hinder van. Toevallig op een foute plek gaan staan ?
Zijn dan ook vroeger vertrokken dan voorzien.
Roland | 11-10-2018
Meer recensies van Roland (2)
In augustus 2018 een paar dagen deze camping bezocht. Het terrein is afgesloten door een hek, bij de receptie ca 200 m verderop kun je een toegangssleutel krijgen. Het terrein ligt tegen een weg maar daar hadden we gelukkig niet veel last van. Hoewel klein van opzet waren de plaatsen OK en de meeste waren ook schaduwrijk. Het sanitair was basic, maar in orde. Er werd 's ochtends en 's avonds schoongemaakt. Wel weinig wc-papier. Er zijn 2 koelkasten met vriesgedeelte voor algemeen gebruik, een keuken en een koffieautomaat. Er wordt geen brood verkocht. Een soort jacuzzi is beschikbaar tegen betaling evenals een wasmachine. Voor kinderen is er geen speelplaats of iets dergelijks. We betaalden 42 euro per nacht voor plaats, elektra, 4 p. en vouwwagen..

We vonden de sfeer prettig, er waren relatief veel Italianen die allen erg hartelijk waren. Vanaf de camping is het officiële naturistenstrand snel bereikbaar. En dat zal voor de meeste mensen waarschijnlijk ook de reden voor het bezoek aan deze camping zijn..
Jan | 26-08-2018
Meer recensies van Jan (14)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "BNatural naturism & Glamping" ?
Hoe waardeer je BNatural naturism & Glamping in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.017