Naturismegids

BNatural naturism & Glamping

6

Gemiddeld cijfer van 2 beoordelingen.

Adresgegevens

BNatural naturism & Glamping
Via delle caldanelle, Loc Sdrisciola n°3
57025 Piombino
+39 3664915210
Website
Lat: 43.011091
Long: 10.551628

Afstanden

  • Brussel 1278 Km / 12:33
  • Utrecht 1416 Km / 13:23
Aanbiedingen Italië

Reviews van bezoekers over BNatural naturism & Glamping

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met BNatural naturism & Glamping. Laat het ons weten!
Mijn echtgenote en ik hebben in september 2018 enkele dagen op BNatural doorgebracht. Naast de reeds verschenen beoordeling heb ik toch enkele bedenkingen.
Ik vind dat deze camping een 'ziel' mist.
Mogelijk doordat er geen 'uitbater' aanwezig is.
Het is precies of de eigenaar enkel in je geld geïnteresseerd is -- 25 euro per dag in de tweede helft van september vind ik behoorlijk prijzig voor het gebodene (enkel terrein en sanitair)
Zoals gezegd geen brood en geen zwembad.
Plek biedt mogelijkheden, mooi aangelegd daar niet te na gesproken. Voor ons niet voor herhaling vatbaar op deze manier.
Dat we beiden onder de beten van een of andere insect zaten (waarschijnlijk niet van muggen die zagen we amper) is een negatieve bijkomstigheid maar blijkbaar hadden andere bezoekers daar geen hinder van. Toevallig op een foute plek gaan staan ?
Zijn dan ook vroeger vertrokken dan voorzien.
Roland | 11-10-2018
Meer recensies van Roland (2)
In augustus 2018 een paar dagen deze camping bezocht. Het terrein is afgesloten door een hek, bij de receptie ca 200 m verderop kun je een toegangssleutel krijgen. Het terrein ligt tegen een weg maar daar hadden we gelukkig niet veel last van. Hoewel klein van opzet waren de plaatsen OK en de meeste waren ook schaduwrijk. Het sanitair was basic, maar in orde. Er werd 's ochtends en 's avonds schoongemaakt. Wel weinig wc-papier. Er zijn 2 koelkasten met vriesgedeelte voor algemeen gebruik, een keuken en een koffieautomaat. Er wordt geen brood verkocht. Een soort jacuzzi is beschikbaar tegen betaling evenals een wasmachine. Voor kinderen is er geen speelplaats of iets dergelijks. We betaalden 42 euro per nacht voor plaats, elektra, 4 p. en vouwwagen..

We vonden de sfeer prettig, er waren relatief veel Italianen die allen erg hartelijk waren. Vanaf de camping is het officiële naturistenstrand snel bereikbaar. En dat zal voor de meeste mensen waarschijnlijk ook de reden voor het bezoek aan deze camping zijn..
Jan | 26-08-2018
Meer recensies van Jan (12)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "BNatural naturism & Glamping" ?
Hoe waardeer je BNatural naturism & Glamping in het algemeen?

Aanbiedingen Italië
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.024