Naturismegids

Naturist Kazela

7.1

Gemiddeld cijfer van 17 beoordelingen.

Deze locatie is niet meer naturistisch

Adresgegevens

Naturist Kazela
Kapovica 350
HR-52203 Medulin
+385 (0) 52 577460
Website
Lat: 44.806097
Long: 13.951627

Reviews van bezoekers over Naturist Kazela

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naturist Kazela. Laat het ons weten!
2019. Van 20 mei t/m 27 juni, dus nu ik dit schrijf nog. We zijn hier vele jaren in het voorseizoen met de caravan op het naturisten gedeelte geweest. Altijd erg tevreden over bijna alles. Doordat je kon betalen met campingcheque of ACSI kaart was de camping goedkoop. Verleden jaar betaalden we ongeveer €17.00 per nacht met campingcheque. Nu is campingcheque en ACSI afgeschaft. Nu betalen we ongeveer €28,00 per nacht. De Kazela Camping Card is ingesteld. Die moet je thuis aanvragen en wordt per post naar je adres gestuurd. Door gebruik te maken van deze kaart krijg je wel 5% en voor langer verblijf nog eens 5% korting. Dit is een enorme prijsverhoging. En nu komt het. Het fkk gedeelte is veel kleiner geworden. Er loopt een onverklaarbare grens tussen het bloot- en het textiel gedeelte. Het restaurant hoort nu bij het textiel gedeelte. De speeltoestellen voor de kleintjes zijn weg. (wordt wel op een andere plaats gemaakt). Het volleybalveld en de jeu de boulesbanen zijn weg. In plaats daarvan zijn er nieuwe peperdure (tot wel €600,00 per nacht) mobilhomes neergezet. De asfaltweggetjes die er waren zijn allemaal bij het textielgedeelte getrokken, zodat er op het fkk gedeelte, op 1 na, allemaal kiezelpaden zijn. Nog steeds 1 groot pluspunt: Het toiletgebeuren is 100%. De toiletten worden de hele dag continue schoongemaakt en onder de douche hoef je niet te springen om nat te worden. Dit is top. Daartegenover staat dat de bakker, die er nu 21 juni, nog niet is en de massagetent m.i. te dicht bij de toiletten staan. Het lijkt ons dat Medulin een stuk minder druk is dan voorgaande jaren doordat er minder mensen komen vanwege de enorme prijsverhogingen. Ik denk dat het de laatste keer is dat we hier zijn.
Kees & Ale | 21-06-2019
Heb nog geen ervaring met deze camping maar wel een vraag, kan iemand me een idee geven wat het huren van 2 strandbedjes en parasol per dag kost?
Alvast bedankt.
YvoRo | 16-11-2017
Bezoek eind juli 2017. zelf op textiel gedeelte gestaan. Naturisten gedeelte is groot, ruim. Meeste bezoekers zijn bloot. Heerlijk lang strand ( 'gras' en rotsen ). Personeel is Kroatisch dus wat stugger/norser dan we gewend zijn. Geen geluidsoverlast ervaren behalve dan van die Nederlanders die denken dat ze thuis zijn. Op het textiel gedeelte is van alles te doen. Een bar en een restaurant op naturisten gedeelte. Helaas, restaurant mag je niet bloot betreden. Af en toe een verdwaalde textieler die een mobile home heeft gehuurd op het fkk-gedeelte( blijft lastig voor een niet naturist om te bedenken wat fkk eigenlijk betekent )
John | 13-08-2017
Meer recensies van John (8)
Deze camping is zeer rustig
veltrop karel . | 12-12-2016
Wij zijn er 10 dagen geweest.
Het is een super camping en zeer goed aan gepast voor de rolstoel gebruiker.
Ik ben zelf rolstoel gebonden en kon heel goed daar me heerlijk bewegen.
Wij waren er in september op het FKK gedeelte en zijn zeer goed ontvangen.
Chris & Agnes | 04-10-2015
Hoogseizoen 2013. Wij zaten in een stacaravan, klein maar fijn. Voor de airco betaalde je bijna 10,- per dag extra. Er waren veel onderdelen gesloten op de camping, ook het zwembad op het FKK deel was nu en dan gewoon dicht.
De receptioniste kon aardig zijn, maar wij hebben ook zeer onaangename mensen meegemaakt bij de receptie. In het restaurantje was de bediening ronduit onvriendelijk. Volgens horen zeggen moet je geen service of gastvrijheid verwachten bij een Kroaat.
Alex en Barbara | 29-08-2013
Prima camping met plaatsen aan zee,goed bereikbaar ook voor grotere campers
Receptie uitermate vriendelijk
Philippe en Inge | 19-08-2013
Meer recensies van Philippe en Inge (6)
Wij komen al heel veel jaren in het naseizoen op Kazela Wij vinden de ruimte en de vele wandel mogelijkheden hier fantastisch. Ook naturistisch wandelen in het grote gebied achter de camping ,hier kan je uren in je blootje wandelen. De enkele mensen die daar op het land werken zijn dat gewend.
Kortom een heerlijke camping.
Gerrit en Dinie | 11-08-2013
veel hondenoverlast
p. nibbering | 08-08-2013
Kan iemand mij vertellen hoeveel ampere stroom je op een campingplaats krijgt. Kan nergens een antwoord vinden op deze vraag dus probeer ik het zo maar eens.
Alvast bedankt.
ISRA | 04-04-2013
Hallo,

We hebben het niet langer vol kunnen houden dan 1 nacht.
De afgesproken prijs voor 1 nacht, werd de volgende morgen niet gehanteerd, en kregen zelfs nog een een boete van 20 %.
Camping plaats was niet verkeerd, maar toiletten ed allemaal ver weg.
Wout | 14-07-2012
Meer recensies van Wout (2)
Fantastische herinneringen aan de camping! Zeker het bezoeken waard. Ging vroeger met mijn ouders om het hjaar 4 weken er naar toe. Nu zelf met vrouw en kind niet meer weg te slaan. Heerlijke zee (helder) mooie pittoreske plaatsjes om te bezoeken en dagtochtjes naar de binnenlanden zijn ook zeer de moeite waard! 's Avonds dan heerlijk bijkomen op het terras met zeezicht en een drankje in de hand.
Er zijn vast luxere capmings te bedenken, maar de prijs maakt dat meer dan goed.
Jack | 04-06-2011
Augustus 2009 hebben we hier een stacaravan gehuurd.
Over de receptie niet zo te spreken. Veel discussie voor we uiteindelijk de juiste plek hadden.

Het was onze eerste echt naturistische vakantie. Dat is even slikken en dan ga je er helemaal voor, en het is dan verbazingwekkend te zien dat er nog zoveel mensen (deels) gekleed lopen. De scheiding tussen naakt en gekleed is aan het water niet goed, waardoor er veel gekleden op het eerste stuk van het naaktgedeelte komen.

De kinderen hebben zich enorm vermaakt. Aan het water is het heerlijk, prachtig helder water. Ongelofelijk veel vissen te zien.

Verder rustige camping. Geen groot zwembad, maar dat heb je met de zee niet nodig. Heerlijk buiten zitten 's avonds, tafeltennis, etc. En Istrie blijft natuurlijk een prachtig eiland om dagtrips te maken.

Dit jaar gaan we zeker weer naturistisch, wel op een ander plekje. Kazela is het bezoeken waard, maar we komen nu eenmaal nooit ergens voor een tweede keer...
Ronald | 30-01-2010
Meer recensies van Ronald (2)
Prettige zeer grote camping. 50% schaduwplaatsen in mooie naald- of loofbossen, de rest nog geen schaduw, wel jonge aanplant. Sanitaire en andere voorzieningen prima. Sfeer goed. Goede service. Kristalhelder water, rustig gelegen. Restaurants heel betaalbaar en redelijk goed. Geen zwembad op FKK deel wel kleine badjes op textieldeel. Groot bezwaar is dat er geen strand o.i.d. is en je via gevaarlijk scherpe rotsen te water moet. Bezocht juni 2008.
Ot en Marion | 20-04-2009
een zeer mooie camping aan zee, het dorpje ,
medulin, pula, enz. gezellig en leuk winkelen,
en touristies amphiteater, de camping zelf,
het sanitair schoon, open plaatsen, jammer
alleen de gekleden ernaast mogen wel op het
naturisten gedeelten maar andersom niet
(discriminatie vind ik) komen er graag terug.
jean-luc en gerrie tap | 14-03-2009
Wij waren er in augustus. Veel ruimte, ook in de schaduw. Gemoedelijke sfeer, fijne betonpier waar je tot je borst de zee in kunt lopen en vervolgens zwemmen. Fijn voor de kinderen, hoewel er wat minder jonge kinderen waren dan op andere campings. Heel schoon en goed sanitair. Op verschillende plaatsen ook nog (koude) douches bij de zee.
03-09-2008
Arent | 03-09-2008
Graag reageer ik op deze oproep met het volgende:

Wij kwamen meer dan 25 jaar op Kazela, meestal voor 3 mnd. maar de laatste jaren gaf dit steeds meer ergernis wegens overal in de bosjes naast de caravans en in het zicht van anderen en als je zat te eten plassende Oostenrijkers. Klachten bij de directie hadden geen effect.

Het afgelopen jaar zijn wij geconfronteerd met een Oostenrijker welke 3 grondstukken in gebruik had en 3 stopcontacten en wateraansluitingen, maar voor 1 perceel betaalde. Dit is een probleem wat veel Oostenrijkers zich kennelijk kunnen permiteren
welke op de beste plaatsen staan en zeer corrupt zijn door meerdere plaats van anderen in gebruik te nemen met auto's surfplanken, surfzeilen enz.enz.. Wij konden dan ook niet meer op ons grondstuk staan.

Klachten bij de directie hadden geen effect en we zijn dan ook na 2 dagen weer naar huis gereden !!
weer 1500 Km.

Ook het grote aantal loslopende en overal poepende honden is een grote ergernis, waaraan de directie niets doet. Het ontbreekt op Kazela aan goede controle en de vele Oostenrijkers, 80% van de gasten, zijn zeer corrupt hetgeen de directie tollereert.

Wij hebben dan ook besloten niet meer naar Kazela te gaan, hoewel wij dit erg betreuren omdat wij daar ook vele goede herinneringen en kennissen hebben.

Voor meer informatie en / of foto's kunt U altijd kontakt met mij opnemen onder jabroek@orange.nl


M.Vr.Gr. J.A.H.v.d. Broek Jß.
J.A.H.v.d. Broek | 17-05-2008
De camping is gedeeld in tweeen 1e helf textiel 2e helft fkk Toiletten gerenoveerd PERFECT.
Het enigenadeel vinden wij dat de honden eigenaren er maling aan hebben om ze aan de lijn uit te laten en ze er lustig op los laten schijten , terwijl aangelijnd verplicht is en in de folder staat liever geen huisdieren.
Ga niet te dicht bij een restaurant staan , als er een muziek avond is Tot 23 uur dan spelen ze voor 3 of 4 gasten rustig door tot een uur of 2 en de volume knoppen staan dan op 10 om slapende gasten ook mee te laten genieten.
Carlo | 20-11-2007
Voor ons was het een heel goeie camping echter de afstanden moet je erbij nemen , we zaten aan het water en naar de douches 370m naar het onthaal (brood)900m. het sanitair wordt constant onderhouden maar na 17u verwacht geen warme eerder een koude douche. wij waren er de 3 laatste weken van augustus. de weekends en feestdagen muziek van uit het bijgelegen hotel tot 2u s'nachts, voor de rest hebben we er een goed gevoel over de camping
Theje | 30-09-2007

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naturist Kazela" ?
Hoe waardeer je Naturist Kazela in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.016