Naturismegids

De Reeshof (ver. Hart van Brabant)

10

Gemiddeld cijfer van 3 beoordelingen.

Adresgegevens

De Reeshof (ver. Hart van Brabant)
Zwartvenseweg 79
5036 PA Tilburg
013 468 24 50
Website
Lat: 51.565200
Long: 5.023284
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Reviews van bezoekers over De Reeshof (ver. Hart van Brabant)

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met De Reeshof (ver. Hart van Brabant). Laat het ons weten!
Nadat we bij Kuikseind (notabene als lid van Zon en Leven) niet konden reserveren omdat de vrijwilligster niet genegen was de laptop aan te zetten, werden we hier hartelijk ontvangen.

Twee jaar geleden waren we hier ook en het leek nog beter georganiseerd dan eerst, juist in deze tijd. De snelweg naast het terrein is vooral in de nacht nog steeds erg aanwezig (dus oordopjes mee is een goed idee), maar het is wel een mooie, bosachtige omgeving met vele fietsmogelijkheden. We hebben in de paar dagen die we er waren zo'n 200 km gefietst en het was echt de moeite waard.

Wat ook leuk was dat we in de sauna konden en verder vooral de vriendelijke, ontspannen sfeer en natuurlijk het zeer propere sanitair.
Anne | 03-08-2020
Meer recensies van Anne (56)
Mooi terrein, leuk zwembad, gezellige bar en fris nieuw sanitair gebouw. Vooraf reserveren is aan te raden, gezien er maar 10 gastenplaatsen zijn, de overige zijn vaste plaatsen.

Het is onder de rook van Tilburg, dus je hoort heel de tijd de wegen, maar anderzijds zit je ook dicht bij het Textielmuseum of de Pont :-)
Anne | 07-07-2018
Meer recensies van Anne (8)
Ben hier deze zomer regelmatig geweest,als je van rust en natuur houd moet je hier echt zijn het is niet groot maar knus in de bossen waar zelfs de herten nog weleens rondlopen,een echte aanrader
Ton | 16-10-2008

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "De Reeshof (ver. Hart van Brabant)" ?
Hoe waardeer je De Reeshof (ver. Hart van Brabant) in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.064