Naturismegids

Petits-fours

9

Gemiddeld cijfer van de laatste 4 reviews.

Deze accommodatie is gesloten.

Adresgegevens

Petits-fours
Coireaud
24360 Busserolles
+33 656665833of +31646415554

WebsiteContact
Lat: 45.667169 / Long: 0.660617
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Camping Petits-fours is gelegen op 16 ha terrein en omgeven door bossen en vennen. Rust ,privacy en ruimte zijn kernwoorden voor dit paradijs.
Er zijn officieel 6 plaatsen rondom het ecologische zwembad van 10 x 15 meter.(geen chloor)
Er zijn 2 plaatsen in het bos. Hoewel de camping is gelegen aan een zeer rustige weg wordt er op dit moment een afscheiding geplaatst om de privacy te waarborgen.
De afscheiding ligt op geruime afstand en zal niet opvallen in het geheel. Het toilet gebouw is in goede staat van onderhoud en wordt dagelijks 1 of 2 keer per dag gereinigd. onze site www.petits-fours-naturiste.eu voor info

Het is het eerste jaar dus zijn suggesties welkom.

Foto's van bezoekers

Reviews van bezoekers over Petits-fours

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Petits-fours. Laat het ons weten!
Hebben hier 5 heerlijke dagen gestaan, waarvan 2 dagen als enige gasten.
Het enige dat een beetje tegenzat was het weer.
Heerlijk ruime plaatsen, geweldige zwemvijver, schoon sanitair met heel veel warm water, warmte zelf in te stellen, geen herrie, alleen gekwaak van de kikkers.
Met de elektrische fietsen was het goed fietsen in de omgeving.
De eigenaar is zeer behulpzaam.
Bakker in het dorp en supermarkt op 7 km.
Joeke en Bart | 11-07-2021
Wij sluiten ons aan bij eerdere recensies. 3e week augustus geluk met het weer. Met de camper samen met onze hond hier een week gestaan. Genoten van de rust en de vrijheid met de hond op dit terrein. Verwacht geen “normale” camping maar een unieke plek in een unieke omgeving met een unieke eigenaar. Sanitair is prima en het natuur zwembad weldadig. Peter en Bla (hond) bedankt voor de mooie week. Lieve groet D&L en Loeth
Dagmar Veelers | 24-08-2019
Meer recensies van Dagmar Veelers (19)
Kwamen hier terecht omdat we in de buurt moesten zijn (heb hier nabij 10 jaar gewoond). Alleen voor een paar dagen, maar, het beviel ons zo dat we er een week gebleven zijn alvorens verder naar het zuiden te reizen. We hadden het geluk om de enigste gasten te zijn, wat een rust! Er zijn 2 toiletten, 2 douches, allen schoon en adequaat. De douches onbeperkt lekker warm water, en, veel water! Zwembad is een natuur zwembad met riet filtering dus er is wel wat "groen voer" dat er in drijft maar toch lekker om te badderen. Je hoort voornamelijk alleen de vogels, en kikkers en zo af en toe een boer met tractor maaien of andere werkzaamheden verrichtend, echt platte (maar niet zo plat) land. Je komt hier echt to rust, onthaasten. Geen animaties en zo, nee, rust. Er is genoeg in de regio te doen, markten, avond markten in het seizoen. Verschillende tot fietspad omgetoverde voormalige trein rails.
In twijfel? Gewoon doen, kom eens echt tot rust!
Paul & Lorna | 16-07-2019
Meer recensies van Paul & Lorna (18)
Wat een heerlijk plekje in een (nog) onontdekt stuk van de Dordogne! We hebben echt genoten van de ruimte, het natuurzwembad met kraakhelder, fris water, de uilen ’s nachts en de stilte. Normaal blijven we max. 5 dagen, maar hier zijn we 2 hele weken gebleven. Zo’n mooie, fijne plek vind je niet snel en het is echt waar: 24 ha met slechts 6 plekken. Kortom: alle rust& ruimte in de natuur. Alle voorzieningen zijn aanwezig, fijn sanitair, goede plekken, stroom etc. En natuurlijk het unieke natuurzwembad waar je heerlijk af kunt koelen of luieren op de luxe -door eigenaar Peter zelfgemaakte- ligbedden. Alleen geen koelelementen, maar we konden een (stil) koelkastje huren. Het dorp Busserolles (met bakkertje) is 10 min fietsen en vlak achter de camping loopt een idyllische mountainbikeroute. Kortom; een aanrader!
Tom en Kim | 06-09-2018

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Petits-fours" ?
Hoe waardeer je Petits-fours in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.018