Naturismegids

Camping Country-Rose

10

1 beoordeling

Deze accommodatie is gesloten.

Adresgegevens

Camping Country-Rose
Boretin 43
37853 Boretin-Strmilov
+31-652305839
Website
Lat: 49.196600
Long: 15.205940

Informatie

Naturisten camping “Country-Rose” ligt op 600 m hoogte in een werkelijk schitterend, uitgestrekt, golvend landschap, waar de ruimte, de stilte en het vele groen u direct opvallen. De weides en akkers gaan over in bossen en overal komt u meertjes tegen. In de dorpjes lijkt het of de tijd heeft stilgestaan.
De “Country-Rose” is een kleine camping, omringd door bomen, die ruime, vrije plaatsen biedt voor de liefhebber van rust en schoonheid.
En dan natuurlijk de mogelijkheid om te gaan fietsen, wandelen, een frisse duik in het zwembad te nemen, of te ontspannen in de sauna en/of hot-tub.

Reviews van bezoekers over Camping Country-Rose

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Camping Country-Rose. Laat het ons weten!
Deze naturisten camping ligt in een prachtige landelijke omgeving waar je vanaf je kampeerplek over een glooiende, bijna parkachtige, omgeving uit kijkt. Het is er heerlijk rustig en er zit/ je ziet veel wild in de omringende bossen. Als je bang bent voor een ree die s’nachts langs je tent loopt of geluiden maakt is dit niet de juiste camping voor je.

Het sanitair op de camping is modern en goed verzorgd. Het drinkwater uit eigen bron smaakt prima. Indien gewenst kun je gebruik maken van de houtgestookte hottub of de sauna.

Mocht het weer echt tegen zitten (hebben wij niet meegemaakt) dan kan je gebruik maken van de gastenkamer. Hier of op het terras kan je overigens ook van een biertje, wijntje of iets anders vloeibaars gebruik maken.

Direct vanaf de camping hebben we mooie wandelingen gemaakt. Een bezoek aan de (historische) stadjes in de omgeving valt prima te combineren mer het doen van de ‘dagelijkse boodschappen’. In de omliggende dorpjes kun je prima eten voor een schappelijke prijs.

Jan (de eigenaar) maakt je overigens graag wegwijs op en rond zijn camping.
Silvia en Jan Willem | 16-06-2017

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Camping Country-Rose" ?
Hoe waardeer je Camping Country-Rose in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.013