Naturismegids

Dobra Luka

10

Gemiddeld cijfer van de laatste 2 reviews.

Deze locatie is niet meer naturistisch

Adresgegevens

Dobra Luka
Zajezova 66
96263 Pliesovce
+421908528884

WebsiteContact
Lat: 48.457100 / Long: 19.241695
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Eerste Naturistencamping in Slowakije.

Reviews van bezoekers over Dobra Luka

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Dobra Luka. Laat het ons weten!
Camping Dobrá Lúka in Slowakije is een must als je van ( naturistisch ) kamperen houdt. En als je bovendien van rust, verrukkelijk eten, prachtige met liefde verbouwde boerderijen, leuke dieren, gastvrije campingeigenaars, een frisse duik in een zwembad en ruime plaatsen met waanzinnig mooi uitzicht houdt, moet je er zéker naar toe gaan. Toen wij aankwamen werden we allerhartelijkst verwelkomd door Margo, die ons onder het genot van een kopje koffie van alles vertelde over de camping. We hadden nog geen idee hoe lang we wilden blijven, maar dat werd uiteindelijk bijna vier weken. Do I say more? Dobrá Lúka is zo’n camping die zonder enige twijfel in een mum van tijd bovenaan ons lijstje van fijne naturistencampings staat. We hebben maar spijt van één ding: dat wij dit paradijsje niet veel eerder hebben ontdekt.
Linda | 09-08-2018
Hele fijne camping met mooie, ruime, groene plaatsen. Heerlijk zwembad voor de kinderen. Mark en Margot zorgen voor een gezellige en relaxte sfeer en staan altijd voor je klaar. Goed en schoon sanitair. Slowakije was voor ons de eerste keer, maar we vonden het erg mooi, gastvrij en genoeg mogelijkheden tot uitstapjes binnen een uur rijden van de camping.
Andre en Elly | 18-07-2017
Wat een heerlijke plek om te onthaasten en te relaxen. We stonden hier 7 nachten. Normaal staan we niet langer dan een dag of 3 met onze camper op dezelfde plek. Maar hier hadden we het zo naar onze zin. Je hoorde de stilte! Gastvrije eigenaars, gezelligheid van de dieren en gezamenlijke maaltijden. Een aanrader en wij komen zeker terug. Kees en Annelies
Kees en Annelies | 22-08-2016
Na 5 jaar was ik onlangs weer terug op Dobra Luka. Ik wist niet wat ik zag. De camping is veel beter geworden. Mooi schoon sanitair een gezellige huiskamer met bibliotheek en een sauna. De Dieren op de camping zijn echt erg leuk. Zelf heb ik geen huisdieren maar Hond Henkie is echt lief. Ook de geiten en huisvarken Hillery zijn komisch. Haan en Hennen scharrelen overal tussen door en konijn Hans was even bij de buren. De kano tocht van 2 uur en 20 minuten was een leuk uitstapje. "mee eten met Mark en Margot" voor euro 12.50 een 3 gangen menu is echt een compliment voor de kok waard. Cijfer voor de locatie en de camping als geheel inclusief de ontvangst en de gastvrijheid zeker een 9. Heb echt erg genoten en vond het jammer dat ik na 5 dagen weer verder moest. Hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en tot ziens.
Hartelijke groeten
Paul van Bork uit Amsterdam.
Paul van Bork | 25-07-2016
Meer recensies van Paul van Bork (2)
Geweldig,zou zo weer terug willen!
Harry en Riek | 18-07-2016
Leuke camping in een mooi gebied met zorgzame gastvrije leiding prima sanitair en veel ruimte.
George. | 20-06-2016
Mark en Margot die zo stinkend hun best doen verdienen een pluim. Mocht het er van komen rijden we volgend jaar zeker eens langs. Heel veel succes vanuit Hongarije. www.hongarijenaturisme.com Groet Conny.
Conny | 23-11-2015
Superrrrrrrr!
piet | 26-10-2015
Leuke camping. Mark en Margo zijn erg gastvrij en niets is ze teveel. Mooi en schoon sanitair. We hebben er een leuk tijd gehad. Groeten uit tilburg Eefje en Jac
Eefje | 30-06-2015
Wat een super camping! Mark en Margot zijn een prima gastpaar! Prachtige plaatsen en een wondermooie omgeving! Als dierenliefhebber heb ik erg genoten! En de gezamenlijke maaltijden waren heerlijk, en dat voor €9,- ! s'Morgens versgebakken broodjes..... hmmm! We moesten weer verder maar waren graag nog gebleven! We komen zeker terug!
Theo en Jettie juni 2015
Jettie | 27-06-2015
Dobra Luka is een prachtige plek waar het goed toeven en tot rust komen is. Voorzien van goede faciliteiten met oog voor details. Het zwembad biedt verkoeling en plezier voor de kinderen die elkaar daar allemaal treffen. Het gescharrel van geiten en kippen over de camping geeft gezelligheid. Het dagelijks voeren van de varkens met schillen en restjes was voor de kinderen een geliefd karweitje. Wandelen met het schaap Hannibal een mooie herinnering.
De gastvrije houding en hulpvaardigheid van Mark en Margo zijn een absolute x-factor die bijdraagt aan de beleving van deze plek.
Warme broodjes, verse koffie, ijsjes, heerlijke maaltijden en fantastische toetjes maken het compleet.
Nog vanalles te zien en te doen in Slowakije dus zeker voor herhaling vatbaar.
Natascha en Henk
Natascha | 08-08-2014
Hele leuke camping en gastvrije eigenaars. (Mark en Margot) wij zaten dit jaar in het appartement, hetgeen zeer goed bevallen is. Het terrein is prachtig gelegen en is goed bereikbaar. Ook de gezamenlijke maaltijden (3 x per week) zijn prima. Rustige camping en zeer diervriendelijk (paard, geiten, schapen, kippen, katten, varkens, enz.) een aanrader vinden wij!
Rene en Tamar | 31-07-2014
Net 11 dagen op Dobra luka gestaan. Genoten van de rust en ruimte, de omgeving, de wandelingen en de gezamenlijke maaltijden en natuurlijk de
vriendelijkheid van Mark en Margo
Piet en Helie | 24-06-2014
heerlijke stek om tot rust te komen, prachtige natuur, mooi sanitair, heel aardige eigenaren, kort om: een aanrader

ook heel goed te combineren met Hongarije
Nico en Jenny | 19-05-2013
Meer recensies van Nico en Jenny (2)
leuk terrein, mooi sanitair, vriendelijke en behulpzame eigenaren; uitstekende en gezellige slowaakse maaltijden
piet en helie | 12-12-2012

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Dobra Luka" ?
Hoe waardeer je Dobra Luka in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.021