Naturismegids

Agriturismo Terranera

6

Gemiddeld cijfer van 4 beoordelingen.

Deze locatie is niet meer naturistisch

Adresgegevens

Agriturismo Terranera
Podere fabiani di sotto 38
58040 Montenero d'Orcia
+39 3387816022
Website
Lat: 42.940197
Long: 11.492804

Reviews van bezoekers over Agriturismo Terranera

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Agriturismo Terranera. Laat het ons weten!
Vanaf april al geprobeerd een apartement te huren voor een paar dagen. Lastig om met de eigenaar in kontakt te komen over de email. Uiteindelijk werden de bankgegevens op hun site geplaatst en toen vrijwel meteen aanbetaling gedaan, maar nooit een bevestiging ontvangen, bij navraag nog steeds geen bevestiging, dat we maar gewoon moesten komen, maar hadden toen al wat anders, helaas niet naturistisch, geboekd. Als niet tentreiziger wilde ik graag wat meer zekerheid hebben een 2wk voor we naar Italie zouden reizen!
marjolijn | 10-08-2017
Er is geen restaurant zoals op deze site aangegeven staat. Wie het afspreekt kan mee-eten met de eigenaar Paolo, maar moet eten wat de pot schaft (wel goed), gekookt door de medewerkster Alexandra, op onregelmatige tijden 's middags en 's avonds. Dat kan heel laat zijn. Als er niet gekookt wordt kan men meerijden naar een pizzeria. Er is ook gelegenheid zelf te koken, maar er is geen winkeltje. Het dichstbijzijnde winkeltje is in Montenero; zonder auto een uur lopen. In de campingshop is alleen eigen olijfolie en wijn te koop.
Ik kwam voor de mooie tennisbaan, maar onder de weinige gasten waren er helaas geen tennisspelers. Eigenaar Paolo wilde wel eens een half uurtje een balletje slaan.
Wandelen is op het verwilderd terrein niet mogelijk. Het zwembad is piepklein. Met 2 a 3 slagen ben je aan de overkant.
Voor rusten en nietsdoen een goede plek, maar voor actieve sportieve mensen niet.
Veel muggen. Wel goed drinkwater uit eigen bron.
Winny | 15-08-2013
Je moet er wel van houden, inderdaad minimale voorzieningen, nauwelijks contact met andere gasten. Maar zo naturel, lekker onder de douche met uitzicht over de toscaanse heuvels.
Het is wel een aanslag voor je auto om het pad af te rijden en met een racefiets bijna niet te doen. Toen wij er waren( 2009) liet hij max 7 tenten toe. Als je wilt kun je ook nog mediteren. en ze hebben beperkte B&B. Gewoon geweldig voor een paar dagen tot jezelf komen
Hans van Woerkom | 04-05-2013
Meer recensies van Hans van Woerkom (2)
Ben het helemaal met de vorige schrijver eens. Het terrein is een paradijs. Maar de voorzieningen minimaal en de prijs veel te hoog. Jammer, er zou zoveel meer van te maken zijn.....
Else | 14-08-2012
Het terrein in een paradijsje. Fruitbomen, ganzen, paarden een zwembadje en een prachtig uitzicht.
Het sanitair is echt het minst van het minst. Een douche buiten, dus als het regent heb je behoorlijk pech en 2 wc in een soort van buitencabin die niet echt fijn waren. 1 afwasbakje buiten onder een afdakje.
De prijs is daarom ook echt te hoog voor dit terrein vind ik.
ank | 10-08-2012
Meer recensies van ank (2)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Agriturismo Terranera" ?
Hoe waardeer je Agriturismo Terranera in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.017