Naturismegids

Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste

8.8

Gemiddeld cijfer van 110 beoordelingen.

Deze locatie is niet meer naturistisch

Adresgegevens

Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste
La Grande Terre, La Baume
04120 Castellane
033 (0) 492 83 64 24

Aanbiedingen Frankrijk

Reviews van bezoekers over Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste. Laat het ons weten!
In juli heb ik gecampeerd op de camping.
De locatie is prachtig, uitzicht op de bergen.
Het plaatsje Castellane vonden wij ook zeer leuk, vriendelijke mensen en leuke winkels.
Wat ik jammer vond was dat de eigenaren en het personeel geen tijd hadden voor een geinteresseerd praatje. Ik vind het normaal en ben het gewend dat eigenaren vragen "heb je het naar je zin" etc. Personeel en mede campeerders zeiden regelmatig geen gedag terug als er "goedemorgen" werd gezegd. Ik ben juist gewend van naturistencampings dat er een zeer vriendelijke sfeer hangt.
Tevens vond ik het sanitair niet schoon, het werd een keer per dag schoon gemaakt en dit was duidelijk te weinig! (er lag wc papier op de grond, poep op de deur etc)
Zeer regelmatig hadden wij en andere campeerders last van een rioleringslucht.
Gedurende onze vakantie werd op een formulier in het sanitair aangegeven dat we drie keer mochten drukken op de doucheknoppen ivm het water tekort.
Er stond tevens bij dat mede campeerders elkaar erop mochten aanspreken als er teveel water werd gebruikt. Gevolg was dat een kind van +/- 10 jr een vrouw van 60 + erop aan sprak dat ze maar drie keer mocht drukken... Heel vervelend is dit, de toon van het aanplakbiljet was erg negatief.
Het was vriendelijker en persoonlijker geweest als de eigenaren langs de campeerders waren gegaan om uitleg te geven over het water tekort.
De eigenaren zijn niet onvriendelijk, duidelijk is echter dat ze nog veel te leren hebben.
RD | 22-07-2008
Even een reactie op Caro Slingerland. volgens mij hebben de meeste caravans een kachel. En als de verhouding auto caravan juist is en je geen mini autootje hebt met een sleurhut van 10 meter dan kan je er gewoon komen. En dat in het hoogseizoen de mensen druk zijn dat is niets bijzonders. Wat een gezeur zeg. En trouwen dat het koud is daar kunnen de eigenaars niets aan doen.
Ton van de Bunt | 17-07-2008
Meer recensies van Ton van de Bunt (2)
Wij hebben hier vorig jaar juni een fantastische week gehad. Uiteraard waren er nog wat opstart moeilijkheden, maar dat is te verwachten. Wat mij betreft haal je de echte naturisten er makkelijk uit, die zeuren namelijk niet over kleinigheden.

Al met al een uiterst positieve indruk, dus Justus en Annemiek, ga zo door.
Henk en Djoke | 02-05-2008
Ben er geweest met (belgisch) paasverlof 2007.
Nog zoveel werk dat er te doen was! En toch heb ik van de rust en sfeer mogen proeven.
Je vertrekt er met spijt in het hart. Hopelijk kom ik er ooit nog eens.
Yentl, Felice, Anemiek en Justus, bedankt voor de leuke en aangename ontvangst.
Bob from Belgium
Bob Bonroy | 27-04-2008
mijn ervaring was zeer goed wij zijn geweest mei begin juni 2007 toen was het zwembad nog niet helemaal klaar maar we hebben alweer geboekt voor dit jaar justes en annemiek jullie doen het heel goed jullie zijn heel gastvrij en vriendelijk tot mei samen met ons hond missy
oudhoff | 01-03-2008
Meer recensies van oudhoff (3)
Mijn vriendin en ik waren hier in het naseizoen 2007 en hebben er een geweldige fijne tijd beleefd. Prachtige natuur om je heen, heel imposant als je wakker wordt en je naakt uit je tentje stapt met al die bergen om je heen. Mooi sanitair en zwembad & sauna. Wel koelt het 's nachts (zeker buiten de hoogzomerperiode) flink af: wij lagen zwaar aangekleed te slapen (en dat op een nudistencamping...). Maar ja, wat wil je, op zo'n 1000 meter hoogte.
Sfeer beviel ons heel goed, 'personeel' (=vrijwilligers) was erg vriendelijk. Het is dat wij niet elk jaar gaan kamperen en ook niet elk jaar naar Frankrijk gaan, anders kwamen we hier elk jaar weer terug.
Eten in het restaurant was ook heel goed en gezellig.
Wat verder fantastisch was, vonden wij dat je gewoon een heel eind naakt naar het (zwem- en kano)meer kon lopen, dat geeft echt een enorm gevoel van vrijheid!

John & Josefien: wij vonden het erg leuk om jullie hier mee te maken en nog bedankt voor het ons leren toupen!

Justus & Annemiek: veel succes en plezier met jullie camping!
Martin | 26-02-2008
Het is een drukke camping aan het worden. Erg bekend van televisie. Er zijn alleen maar Nederlanders. We stonden best dicht bij elkaar, wat wij zelf niet prefereren. Wel prachtig uitzicht op de bergen. Voor natuurliefhebbers is het top. De slingerzandweggetjes naar de camping zijn bij veel regenval zeer slecht begaanbaar. Het ligt ver van grote steden.
Het eten in het restaurant is overheerlijk.
Lenie | 12-01-2008
Meer recensies van Lenie (8)
we zijn half septeber 2en een halve week te gast bij geweest en we kunnen alleen maar zeggen "geweldig"zelfs zo dat we alweer geboekt hebben voor volgend jaar.
Justus,Annemiek en verdere fijne mensen bedankt
henny-joke | 11-10-2007
Wij hebben drie heerlijke weken gehad bij Annemiek en Justus op de camping! Net na het hoogseizoen was er voldoende tijd om met hen te praten en te borrelen met andere werknemers. Ook in het naseizoen was het er (gelukkig) nog gezellig druk. We hebben goed gegeten, gedronken en vooral uitgerust in deze fijne omgeving. Regelmatig zwemmen in het meer of het zwembad was een prima ontspanning.
Voor ons was dit onze eerste naturistische ervaring en dat is ons heel goed bevallen. De sfeer op de camping en het goede weer maakte het heel gemakkelijk! We gaan er zeker nog eens terugkomen! Een echte aanrader dus!
John & Josefien | 20-09-2007
Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie op Castillon de Provence en staan versteld wat er allemaal al gerealiseerd is. Justus en Annemiek doen veel om alles zo goed mogelijk te regelen. We snappen goed dat ze niet altijd tijd hebben om met iedereen gesprekjes te voeren, al zouden ze dat graag willen. Wij hebben ze wel even gesproken en hebben daar een heel goed gevoel aan over gehouden.
Een camping moet natuurlijk wel een beetje commercieel ingesteld zijn om het te kunnen redden. Zeker als er net een splinternieuw toiletgebouw en zwembad staat en er nog vele zaken op stapel staan.
Wij vonden ook dat niet alle gasten even naturistisch waren. Justus en Annemiek leggen hier echter wel echt de nadruk op en hopen dat als de hype van de tv over is, de echte naturisten overblijven. Wij komen graag nog eens terug.
Familie Poort | 18-08-2007
Mooi gelegen camping in de Provence. Camping was alleen wel erg vol in juli en dat was jammer. Eigenaren waren te druk om een gesprekje mee te hebben en we vonden de camping redelijk commercieel ingesteld.

De naturistische geest was op de camping minder aanwezig dan op andere naturistencampings begrepen we van doorgewinterde naturisten. Als je je shampoo vergat was de kans groot dat 'ie daar een uurtje later niet meer stond.

De weg ernaartoe was eng, maar het uitzicht wel waard.

Het zwembad, het meer en de omgeving waren wel fantastisch.
Familie G. | 14-08-2007
We hebben er twee heerlijke weken, uiteraard merk je dat eigenaren nieuw zijn in het ondernemen maar dit heeft ons nooit gestoord Het zwembad is heerlijk, het is ook zeer aangenaam voor de kinderen, die hebben we vaak niet gezien en als zij het naar hun zin hebben, dan wij dus ook. Het weer was perfect de omgeving geweldig, maar de camping gaf ook rust en ruimte om daar heerlijk te relaxen.
Erik | 10-08-2007
Meer recensies van Erik (2)
Ongelofelijk hoeveel positieve reacties er overal te lezen zijn.Wij zijn net terug van Castillon en waren toch beduidend minder positief over veel punten.
Wij hadden sterk de indruk dat ons Hollandse koppel het te druk hadden met van alles en nog wat om echt gastheer/vrouw te kunnen zijn.En met een caravan is de weg naar boven (vooral het laatste stuk privéweg),en weer retour een crime!Daarbij vonden wij de avonden en nachten veel te koud!Brrr,we sliepen in joggingpak en fleece...Dus wij zijn onze tweede week verhuisd naar een ander camping en hebben gelukkig nog een fijne vakantie gehad.
Maar op die berg zie je ons niet meer terug!
De kok daarentegen verdiend een dikke tien!!!
Caro Slingerland. | 01-08-2007
Meer recensies van Caro Slingerland. (2)
Tijdens onze vakantie in Castellane hebben we ook even een bezoekje gebracht aan deze mooie camping. De toegangsweg is inderdaad even de gedachten er bij houden, ben je eenmaal boven dan heb je een grandioos uitzicht over de bergen. De ontvangst is allerhartelijkst en het is fijn dat we even mochten kijken wat jullie ervan gemaakt hebben. Het is klasse zo jullie alles opgeknapt en vernieuwd hebben. Het sanitair, restaurant en het zwembad, alles ziet er even netjes,verzorgd en gezellig uit. Grote klasse. We wensen jullie voor de toekomst veel geluk, gezondheid en veel gasten toe!! Groetjes uit Denekamp van Ben en Tineke Schröder.
Tineke Schröder | 20-07-2007
We brachten er twee weken door in juni. Wat men verhuurt is netjes en proper. Niet altijd evident in Frankrijk. 's Morgens frisjes, 's middags aangenaam warm en 's avonds koelt het terug af. Zeer aangenaam om te slapen. De omgeving is prachtig. De camping zelf is mooi en men is nog veel van plan. De eigenaars zijn zeer vriendelijk. Van klachten wordt direct werk gemaakt. De kok kende ook zijn vak want bijna elke avond zat het restaurant vol. Voor de rest...zalig.
René | 20-07-2007
Meer recensies van René (2)
Nou een hele belevenis om er te komen.
De weg ernaar toe is heel erg steil en om dan met een caravan naar boven te klimmen,daar is lef voor nodig.
Ze hadden toen wij er waren voor twee jaar terug net nieuwe steentjes op de weg naar beneden gedaan.
We hebben 2 dagen nagedacht hoe weer boven te komen maar het is gelukt met veel gekrap van de wielen.
Maar de camping an sich was wel wat we verwacht hadden.
Eenvouig,toen nog, en heerlijk rustig.
De afdaling naar het meer een sensatie de terugtocht nog veel meer.
Maar we hebben genoten en qua rust is deze camping niet gauw te overtreffen.
We wensen de nieuwe eigenaars veel succes en als we ooit weer met een caravan op pad gaan komen we nog eens langs.
We hebben nu een boot gekocht en varen nu in Nederlandse wateren.
Het naakt zijn missen we het meest maar vanaf het water is Nederldand heel mooi.
Misschien tot ziens en veel geluk en gezondheid gewenst.
Willy en Imke | 08-05-2007
Meer recensies van Willy en Imke (5)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste" ?
Hoe waardeer je Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste in het algemeen?

Aanbiedingen Frankrijk

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.039