Naturismegids

Natukreek

7.5

Gemiddeld cijfer van 35 beoordelingen.

Deze locatie is niet meer naturistisch

Adresgegevens

Natukreek
Buitengronden 7
3238 LZ Zwartewaal gemeente Brielle
0181 41 49 24
Website
Lat: 51.892080
Long: 4.211905

Informatie

Vanaf 2019 niet meer voor naturisten.

Reviews van bezoekers over Natukreek

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Natukreek. Laat het ons weten!
Wij zijn een weekend hier geweest waren al een tijdje nieuwsgierig naar de locatie, het is een leuk terrein en we mochten eerder naar de camperplaats omdat die leeg was dus dat viel mee ,de mensen waren aardig hoor maar verder was het paviljoen erg gedateerd en de zwemvijver mogen ze gerust dempen want het is een varkenspoel sorry maar het zag er echt niet uit , in het Brielse meer kon ook niet gezwommen worden helaas door blauwalg . Dus voor ons waarschijnlijk niet voor herhaling vatbaar voor deze prijs zijn er mooiere locatie,s .
Jan en Christa | 09-08-2018
Meer recensies van Jan en Christa (24)
Mooie locatie mooie omgeving , alleen heel jammer van de man Leo die blijkbaar camping eigennaar is , en na onze mening nog wel een paar lessen communicatie mag nemen, zeeer onvriendelijke man is het slechte houding tegen over de mensen de camping zelf ziet er netjes uit op een paar dingen na de caravans zijn zo goed als rijp voor de sloop , slechte gijsers gevaarlijk slechte wifi ten slot voor ons niet als herhaling vatbaar , mede niet door de camping zelf maar een arrogante man als Leo die je zuur bekijkt , zou zeggen nieuwe camping eigenaar en een opknapbeurt .
Piet hijgman | 04-06-2018
We kwamen aanrijden, en vonden geen plek, om even te parkeren voor de receptie.
Dan maar even door rijden om te kijken waar we kunnen parkeren. Ik had niet veel opties, of op de weg, maar dan blokkeer ik de weg, of in het gras. Er was niemand die even kan aangeven, waar je tijdelijk kan parkeren.
Of toch wel...een schreeuwende eigenaar die met je en jij ons op een botte manier attendeerde, dat wij hier niet mogen staan.
Wij hebben aardig wat naturisten campings bezocht in heel Europa, maar deze houding hebben wij nog nooit meegemaakt. Deze mentaliteit hoort gewoon niet thuis bij dit soort campings.
Peter Lovink | 28-04-2018
Hoi afgelopen weekend naar natukreek geweest.
Erg leuk mooi terrein aardige mensen en rust.
Het was voor ons de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar.
Dus tot de volgende keer en groetjes
Karin en Gordon
Gordon | 13-09-2016
Had ook wel het idee van de vele regeltjes en de vaste bewoners met hun privileges,je mag niet de briellse Maas op met een luchtbed omdat je naakt bent dus maar even zwembroek aangedaan....

Hou bij het huren van een caravan wel in de gaten die heel sober zijn en echte verhuur caravan dus de minimale uitrusting. Verder de regels maar daar staan naturiste campings om bekend jammer.....Allemaal het wijzende vingertje!

Wel echt een oudere camping verder netjes.
Willem | 25-08-2016
Perfect. Good location and friendly staff.
Patrick | 25-08-2016
Meer recensies van Patrick (2)
Camping parfait et très propre. Beaux emplacements. Restaurant sympathique. Situation excellente pour les promenades en vélo. Jolie petite ville de Brielle à Proximité...ainsi que les plages naturistes de la mer du Nord accessible facilement en vélo. Couple gay bienvenus.
John | 02-05-2016
perfekt zeker de beheerder en personeel ook perfekt
dikkes michel | 26-08-2014
Wij hebben hier vorig weekend gestaan en vonden het hier super. Niks rare geurtjes, niks onvriendelijke beheerder.

De broodjesservice is ook heel tof.

Kortom, we komen zeker terug, ditmaal met de hond (aangelijnd, zoals het hoort).

Doe zo verder mensen en trek jullie niks aan van de negatieve commentaren.
Steph en Benita (België) | 22-07-2014
Wij reageren niet snel, maar gezien sommige reacties op deze site wordt het nu toch tijd voor enige nuances. Wij,mijn vrouw en ik, hebben de afgelopen tien jaren elk jaar wel een lang weekend, kortevakantieof zelfs zomervakantie op Natukreek doorgebracht. Inderdaad, bij wind uit een bepaalde hoek hoor je industrieel lawaai en ruik je soms zelfs vreemde chemische luchtjes. Je zit natuurlijk wel in het Botlekgebied. Maar over het algemeen is dat niet al te storend, gebeurt maar weinig. De campeerplekken zijn (vooral op het achterste veld) zeer ruim. Het sanitair is schoon en voldoende en ja, als het drukker wordt, moet je soms wachten! Restaurant is er goed en de sauna (vooral als het wat mindeer weer is) ook. De kreek veralgt zomers wel eens omdat deze ondiep is, maar je kunt altijd het Schone Brielse meer inspringen. Vwb de campinggasten: natuurlijkis er een vaste groep (vaste) bewoners die een kliekje vormen.... Maar wie zou dat niet doenals je daar gewoon bijna woont? Als je je daar aan moet storen... Dan de beheerders: niks mee aan de hand, maar als mensen zich niet gedragen en je moet de hele dag politieagentje spelen..... Het zijn inderdaad normale, heel hardwerkende mensen die erg aardig zijn.... Alsde campeerders dat ook zijn! De prijs/kwaliteitverhouding tenslotte is goed. Al met al een zeer aan te bevelen FKKcamping, waar iedereen, als die zich aan de weinige regels houden een fijn verblijf kan hebben. Tenslotte aan de beheerders: trek je niets aan van de kritiek op juliie persoonlijk: deze gasten kun je beter niet hebben!! Wij blijven regelmatig terugkomende "vaste" gasten!!!
JanWillem & Ingrid Stiphou | 12-08-2013
Wij delen volledig de mening van Robert. Zijn er in juni geweest.
De caravans zijn oud en af en echt aan vervanging toe.
De bungalow daarentegen is mooi.
Verder heerlijk gegeten in het restaurant, die helaas door de week niet open was
Komen hier vast wel weer maar zorgen voor eigen onderkomen.
Een aanrader voor mensen die van rust houden!!!!!!
De beoordeling die we geven gaat dan ook alleen over het terrein, niet de accommodatie!!
Henk&Truus | 11-08-2013
we hebben een stacaravan gehuurd, deze was echter niet schoon, niet van binnen , niet van buiten, ook het tuinmeubilair was echt vies. De camping daar en tegen was keurig onderhouden. Ook de beheerder was een vriendelijke man en behulpzaam.Het was erg rustig met veel konijnen.
robert | 03-07-2013
Voor ons de eerste keer naturistisch kamperen op Natukreek, met dochter van 13. Wel al regelmatig naaktstrand, maar toch spannend. Het is ons super goed bevallen! Erg vriendelijk personeel, mooie plekken en precies genoeg speelgelegenheid en animatie (oftewel; niet te veel!!)
Echt het gevoel dat niets moet en alles mag, alleen is onze dochter een keer aangesproken op het dragen van bikini. Op zich niets mis mee, maar op de website wordt wel vermeld dat dit voor tieners (begrijpelijk) wordt gedoogd.

Verder niets dan lof voor deze camping, met ook nog leuke bezienswaardigheden in de omgeving. Enige minpuntje is de chemische lucht die af en toe over de camping waait vanaf de industrie/havens aan de overkant van de Brielse Maas.
Fred en Annemieke | 13-08-2012
Heel fijne en mooie Camping met dagrecreatie.
Netjes onderhouden en vriendelijk personeel.
Ik woon er dichtbij in een van de dorpen van de gemeente Bernisse. kwartiertje met de auto.
helaas ben ik meestal alleen. Ben een nette discrete man die lid is van NFN. Zou het leuk vinden om volgend seizoen met een nette discrete vriendin 45-60 samen te gaan naar deze naturistencamping. Voldoe je hier aan laat het mee weten.
Het gaat puur voor de gezeligheid. Samen bloot in de natuur.
Cees-Jan | 22-08-2011
Wij komen regelmatig op deze camping en steeds met veel plezier. Rustig, gezellig en aardige mensen.
Het is er ook erg schoon en wij hebben niets gemerkt van een norse beheerder hoor.
We komen nu net weer thuis van een heerlijk weekendje bijkomen op deze camping en komen ook zeker weer een keer terug.
Helen en Herman | 10-07-2011
ik heb al veel gelezen maar zo verschillend van mening nog nooit meegemaakt. ik denk dat deze beheerder het goed doet en dat mensen die daar een andere mening op na houden dat kan ik denk dat zei de regels zelf willen bepalen de honden los laten lopen en zo ik vind dat honden eigelijk niet op een camping thuis horen,let wel op een voor waarde als de honden iets laten vallen zei het zelf op moeten rapen heel normaal. maar ik heb een vraag moet je lid wezen. ik ga met de fiets door nederland fietsen en wil misschien deze camping aandoen.
groetjes jaap
jaap | 11-06-2011
Camping très bien tenu, personnel sympathique et accueil chaleureux.
Très propre et beaux emplacements ensoleillés.
Très belles possibilités de promenades en vélo.
On y reviendra, c'est certain.
Patrick et Wim - Bruxelles | 10-04-2011
Meer recensies van Patrick et Wim - Bruxelles (2)
een prima camping,onder de rook van rotterdam.
volop rust,en als je er zelf zin hebt kun je altijd in het weekend even uit je bol in het pavillioen[campincafe]
een kleine maar fijne sauna.mooie wandelen fiets omgevening.
eigenlijk een gewone fijne familiecamping,je kunt er zwemmen ,spelen ,mooie dingen maken,uitrusten,een glaasje drinken,hutten bouwen vuurtje stoken,knutselen kortom gewoon goed!
martin en anita krijger | 03-10-2010
Beste mensen wat een gemopper,

Ik heb afgelopen weekend (19/22-8) echt heerlijk met mijn kleine kipje op Natukreek gestaan .

De ontvangst was perfect, ik mocht eigenlijk zelf uitzoeken waar ik wilde staan en kreeg daar nog goede tips bij. De man waar ik naast ging staan boot gelijk zijn hulp aan en was aller vriendelijkst, ook de mensen die ik verder tegen kwam waren gewoon vriendelijk.
Het sanitair en sauna is perfect en de I-con leverde een heerlijke warme douche. Ook over het eten en de bediening heb ik niks te klagen.
Dat de beheerder een norse man zou zijn is mij niet bekent maar misschien moet de man wel eens optreden om Natukreek te houden zoals bedoeld, een klein 'paradijsje'.

Dat naturisten wel eens 'groepjes' vormen en dat er altijd wel een beterweter onder zit is mij al 63 jaar bekent (mijn ouders waren mede oprichters van Gravingen in de Molenpolder) maar dat hoeft geen enkel probleem te zijn, leven en laten leven. Ben zelf niet echt zoon groep's mens maar ik zag dit weekend b.v. een leuk groepje zich heerlijk vermaken met het gooien van ijzeren ballen, ze hadden er plezier in, gewoon leuk!

Mij zal je er dus zeker nog wel eens terug zien al was het maar voor het aller vriendelijks uitzwaaien van de receptioniste ;-)

Charles Chamboné.
Charles Chamboné | 23-08-2010
Wij zijn eind juni naar Natukreek geweest.
We hebben een grote camper van 15 meter en 15 ton (een vrachtauto).
Geen problemen met de eigenaar, een gewone normale man,
maar met de gasten was het anders, we camperen regelmatig in binnen en buitenland nooit problemen gehad,we kwamen aan de de beheerder zei zet hem maar neer waar je hem kwijt kan, na enig overleg zetten we onze auto neer na nog geen twee tellen kwam er een man erg onvriendelijk naar ons toe dat het geen gezicht is met zo een camper te komen, als hij nou op een gewone manier gevraagd had of wij hem wilde verzetten was het anders geweest,hieruit blijkt dat naturisten elkaar moeilijk in de waarde kunnen laten
Het is op deze camping wel eilandje werven, gasten denken dat ze de hele camping hebben gehuurd inplaats van een plekje,
Verder hebben we met bewoners kontakt gehad, deze deden wel gewoon.
Wij zijn meer van de kleinere campings omdat de mensen elkaar als naturist benaderen.

Helaas was de kantine-bar gesloten alleen met de voetbal was hij open dat vonden wij erg jammer
maar verder was het prima en mooi weer na twee weken regen in Frankrijk
Cock en Els | 17-08-2010
Wij hadden de reacties op internet gelezen, maar vonden het toch spannend om naar Natukreek te gaan en verwachtten daar een "woeste beheerder". Dus eerst maar voor twee dagen.
Ha, ha, ha........., wat grappig, het bleken enige hardwekende mensen te zijn.
Ik begrijp ook het probleem, want er zijn altijd mensen, die zich te deftig voelen, om zich aan de regels te houden en deze man moet daar helaas tegen op treden.
Want honden aan de lijn, dan betekent dat ook voor iedereen ook voor mensen, die zich beter voelen dan de rest.
Ja en ook je auto geen uren op het terrein laten staan, zoals op elke andere naturisten camping.
Dan snap je ook meteen, waar de zeurpieten vandaan komen.
Wij hebben er 10 dagen met veel plezier gestaan, eenvoudig maar verzorgd terrein en superschoon toiletgebouw en prima eten.
Wij komen terug.
K&R | 01-08-2010
als alle zeikerds nu weg blijven is het een super fijne camping en valt er geen negatief woord.
nu 2 keer geweest op natukreek, en werd weer hartelijk ontvangen.
leven moet je zelf, genieten ook,

natukreek mag er zijn, zegt het voort,
fijne vakantie voor iedereen
ton 2 | 26-07-2010
Meer recensies van ton 2 (2)
Afgelopen maand hebben wij 2 geweldige weken doorgebracht op camping Natukreek en hebben daar inderdaad kennis mogen maken met een (in eerste instantie) nogal ‘norse’ beheerder.
Ook wij kregen op ons kop omdat we ons niet aan de campingregels hielden.

Na enkele dagen wat vaker met hem te maken hebben gehad kwamen we er achter dat het gewoon een heel aardige vent is van het type ‘ruwe bolster, blanke pit’.
Deze man moet een ‘dorp’ met een paar honderd bewoners in toom houden en er voor zorgen dat het voor iedereen gezellig is en blijft. Dat kan je alleen bereiken door de regels strak te hanteren zonder aanziens des persoons.

Ook onze honden moesten aan de lijn. Ook onze honden moesten buiten de camping worden uitgelaten. Ondanks dat we tussen de bomen achter op de camping de keuteltjes met een plastic zakje opruimden.
Lullig dat je op je kop krijgt maar het was geheel terecht!

Wat wij hebben ervaren is dat deze beheerder een keihard werkende man is die ’s morgens de camping overvliegt om heggen te snoeien, de receptie bedient, her en der reparaties verricht en ’s middags weer staat te buffelen in de keuken van het restaurant.

Tijdens het WK voetbal zorgde hij er mede voor dat wij en vele andere gasten een prachtige middag/avond hadden. Helaas ging het blazen op die Vuvuzela hem wat minder goed af. Dat was wel een minpuntje. ;-)

Kortom, niet alles is wat het lijkt. Daarom voelden wij de behoefte om wat tegengas te geven aan de soms wel eens negatieve berichten welke wij lezen.

Wij hebben een prachtvakantie gehad op Natukreek.
Leo en Corinne, ga zo door, wij komen graag nog eens terug!
Elize en Eric | 22-07-2010
Meer recensies van Elize en Eric (2)
mijn eerste ervaring met naaktrecreatie was gewoon super, uiteraard hielp het warme weer ook mee, een grote familie , en iedereen kon zichzelf zijn,
ik ga de komende week weer terug,
en al het negatieve over de beheerder ?
ach, heeft wisselende stemmingen maar hij en zijn vrouw waren super goed voor mij.
kijk eerst naar jezelf , leef je leven, dan hoef je je nergens aan te storen,
fijne vakantie voor iedereen.
ton kuipers | 17-07-2010
Meer recensies van ton kuipers (2)
Lekker ruime camping op het groene Voorne. Industrie en snelweg zijn dichtbij. Heb je pech en staat de wind verkeerd, dan kun je dat horen en ruiken.
Voordelen: op fietsafstand van het gezellige Brielle, dichtbij hetstrand; eigen botenhelling, hardstikke schoon sanitair
Nadelen: Veel regeltjes en veel vaste gasten. Daar moet je van houden.
Voor ons prima voor een weekeinde!
Nel | 17-07-2010
Meer recensies van Nel (3)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Natukreek" ?
Hoe waardeer je Natukreek in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.019