Naturismegids

Golfbad Oss

9.4

Gemiddeld cijfer van de laatste 3 reviews.

Adresgegevens

Golfbad Oss
Euterpelaan 1
5344 CA Oss
0412647575

Website
Lat: 51.760560 / Long: 5.519702
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Naturistisch zwemmen in het Golfbad?

Elke vrijdagavond kun je van 20.15 – 22.15 uur (entree tot uiterlijk 20.45 uur) naturistisch zwemmen!

Kom genieten van het warme water, de golven, glijbanen, het bubbelbad en onze stoomcabines. Er is professioneel toezicht en uiteraard is het zwembad discreet afgeschermd om zo in ontspannen sfeer te kunnen genieten. Vooraf reserveren is verplicht en kan alleen via mijn.golfbad. Met je persoonlijke golfbad account is het ook mogelijk om een reservering tot max. 2 uur voor aanvang te annuleren. Na annulering is het tegoed nog 2 maanden geldig voor een nieuwe reservering.

Afstanden

  • Brussel 159 Km / 01:45
  • Utrecht 68 Km / 00:46

Algemeen

  • Toegang openbaar

Faciliteiten

  • Banen zwemmen
  • Recreatief zwemmen
  • Waterglijbaan
  • Bubbelbad
  • Kinderbad

Reviews van bezoekers over Golfbad Oss

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Golfbad Oss. Laat het ons weten!
Inmiddels een aantal avonden gezwommen. Als single naturist niet raar aangekeken en voelde me ook gewoon welkom. Als je behoefte hebt aan een praatje, dan staan aanwezigen hiervoor open. Ben jezelf liever stil, dan is dat ook prima. Als relatief jonge naturist, zou ik graag ook wat meer jongeren zien.
Erwin | 20-03-2024
Lekker een anderhalf uur gezwommen.
Relaxte informele sfeer, incl kopje koffie en cake.
Rene | 01-04-2022
Vind de sfeer gezellig, hoop dat we in najaar weer kunnen zwemmen, wens iedereen gezonde maanden toe groet aan speciaal Johan en zijn vrouw
Gr Hillie en Hans van leeuwen uit veenendaal
Hans van leeuwen | 02-04-2020
Meer recensies van Hans van leeuwen (3)
De keren dat ik in Golfbad Oss ben geweest werd ik er en zeker door het personeel leuk ontvangen. Ze zijn er heel vriendelijk. Het is ook maar net hoe je je zelf opstelt. Er zijn mensen die graag een praatje maken. Er zijn er ook die liever niets zeggen. Als je daar voor jezelf een tussenweg ik zoekt kun je in Oss prima terecht. Die meneer die klaagde dat hij niet werd uitgenodigd voor thee of koffie. Dat klopt maar je ziet zelf of ze er zitten te drinken. Het is dan aan jou of je er wel of niet gebruik van maakt. Niets moet en overal gelden andere huisregels. De keren dat ik er was vond ik het leuk. Dat je bij binnenkomst aangekeken wordt of je een vreemdeling bent dat is inderdaad een gegeven. Maar daar moet je doorheen prikken.
Elbert | 11-06-2017
Meer recensies van Elbert (4)
Ik ben het met deze Gerard niet eens. Ik kom er nu al
1,5 jaar en herken mij totaal niet in hetgeen hier wordt geschreven. Als u weet dat er mensen komen van een omtrek van 80 km, en dat iedere week dan spreekt dat toch voor zich.
Johan | 18-05-2017
Meer recensies van Johan (2)
Helaas een tegenvaller. Gezien de enthousiaste reacties had ik me verheugd op een eerste avond in Oss. Waarom na 20 jaar weer naturistisch zwemmen en waarom wat verder van huis ? Destijds ben ik door een vriendin enthousiast gemaakt (het is echt relaxed), en heb seizoenen lang gezwommen in Eindhoven. Tot daar de sfeer veranderde - en helaas niet ten goede - door de komst van een groep onaangepaste jonge mensen .
Van mijn arts moet ik meer bewegen, en één van de acties was weer gaan zwemmen. Eindhoven is op zaterdag, en dat komt slecht uit. Tilburg op woensdag iets beter, maar het seizoen loopt af. Overigens viel een bezoek aan Tilburg vorige week niet tegen, een vriendelijke sfeer.
Dus vrijdagavond, in een heel mooi bad waar het seizoen langer doorloopt, en waarover vriendelijke woorden zijn geschreven. Ik heb dat helaas niet ervaren, al bij binnenkomst voelde ik me ongemakkelijk. Ondanks mijn vriendelijke groet had ik het idee aangekeken te worden alsof ik een indringer ben. In het water dreigde ik mijn armbandje met kledingkluis sleutel kwijt te raken dus vroeg ik een medezwemmer hoe dat armbandje werkt.
Deze oudere heer was heel hulpvaardig maar ons praatje werd onmiddelijk onderbroken door een kennis van hem. Na een uur zwemmen verliet men en masse het bad om een kopje thee of koffie te drinken ,maar geen signaal om deze onwetende "sukkel" daar even op te wijzen. En toen ik uiteindelijk toch mijn baantje maar afbrak en ook een kopje ging drinken werd ik direct nogal vinnig aangesproken door een dame omdat ik in de verwarring vergat op mijn handdoek te gaan zitten (inderdaad dom maar dat kan men ook met een glimlach zeggen).
Ik heb daarna nog een paar baantjes gezwommen, en ben naar huis gegaan. Jammer van de reis, van de tijd, en ik kom daar nooit meer terug. Laat men de avond besloten maken als nieuwe mensen niet worden geaccepteerd.
Gerard | 24-03-2017
Hartstikke gezellige bestemming om eens in een open en super relaxte sfeer in je blootje te zwemmen. Meestal een man/vrouw of dertig vaste bezoekers/sters die heel gastvrij de nieuwelingen per avond van harte welkom heten. Meestal een stuk of 8 tot 10 stellen met evenveel allenstaande vrouwen en mannen en rond 21.15 uur samen gezellig een bakkie koffie/thee/chocomel doen met een koekje er bij. Een echte aanrader dus . . . Zien we jou ook a.s. vrijdag van 20.45 tot 22.15 u ?
dannybulham@hotmail.com | 12-04-2015
Meer recensies van dannybulham@hotmail.com (2)
Super leuk en gezellig bad vooral voor de kids
Rutten | 06-04-2015
th. breuring | 19-09-2014
Ik vindt wel dat de badjufvrouwen ook wel naakt hooren is wel zo netjes
michel vd haterd | 17-11-2013
Bent u ook benieuwd naar hoe 't er aan toe gaat met het naturistische zwemmen in het Golfbad te Oss ? Leest u de glasheldere info en bekijk de sfeerfoto's op de facebook site van naturistischevriendengolfbadoss
naturistischevriendengolfbad | 16-03-2013
Meer recensies van naturistischevriendengolfbad (3)
CORRECTIE ! Betreft IEDER 2E BEZOEKER/STER die lid is van de club Naturistische Vrienden van 't Engelermeer doch uitsluitend op vertoon van een geldig lidmaatschapskaart.
Lisa & Danny (naturistenstelnve@hotmail.com) | 06-12-2012
Meer recensies van Lisa & Danny (naturistenstelnve@hotmail.com) (2)
Alle naturistische zwemmer/sters van 't super relaxte Golfbad in Oss zijn de 30e nov. spontaan door de hartelijke badjuf Petri getrakteerd op speculaas bij de gratis koffie/thee ronde rond 21.30 u. Hartelijk bedankt voor de gulle sinterklaas aktie !
Verder hebben alle leden van de club Naturistische Vrienden van 't Engelermeer een persoonlijke mail van hun bestuur ontvangen dat iedere bezoeker/ster op vertoon van hun geldig lidmaatschapskaart 2012 in heel december GRATIS toegang heeft.
We hopen dat ze er zo veel mogelijk gebruik van maken zodat we in een ontspannen sfeer van wederzijds respect vrijdags van 20.45 tot 22.15 u op de deinende golven van 't tropisch warme bad kunnen rond dobberen. Je kunt er ook nog terecht in 't bubbelbad of op een blauw matje zweten in een van de twee Turkse stoombaden. De echte avonturiers kunnen grenseloos genieten van een van de drie spectaculaire glijbanen dus volop aktie in 't Golfbad Oss die in deze zeker niet onderdoet voor de zwembaden in de Randstad. Het gastvrije badpersonel Jan, Petri, Anja en Ineke zorgen voor uw en onze veiligheid. We hopen ook jou en jouw partner en/of vrienden daar te ontmoeten dus wie weet tot ziens !
Lisa & Danny | 06-12-2012
Meer recensies van Lisa & Danny (2)
lekker genieten toch
Annie | 11-11-2012
Eey Lisa & Danny, ook Lonneke, Anja en ik krijgen er zin in om vrijdags met jullie in een ontspannen sfeertje van wederzijds respect lekker rond te spetteren in de golven. Alleen jammer dat er geen sauna is maar twee turkse stoombaden en een bubbelbad als afwisseling is nooit weg en de drie glijbanen maken ons feestje kompleet.Maken jullie er ook nog melding van op de site van de Naturistische Vrienden van 't Engelermeer ?
Patricia | 09-10-2012
We zijn er vanavond 6 okt. voor 't eerst geweest en vonden 't er heerlijk relaxed met 24 man, bijna evenveel stellen als alleenstaande mannen & vrouwen. Volop gelegenheid om ongestoord baantjes te trekken in een bad van 25m bij 25m, 't Turksstoombad lekker warm en 't bubbelbad was ook lekker al mag de temperatuur van't water daar wel wat hoger zijn. De gratis koffie & thee ging er halverwege de avond ook goed in en een kopje meer is ook geen probleem voor 't badpersoneel die zich als ware gastheer/vrouwen hebben ontpopt.Al met al een echte aanrader voor de naturistische genieters/sters, we zijn er volgende week weer. LET OP ! ivm herfstvakantie vervalt de 19e okt. als naturistische zwemavond.Wie weet zien we ook jullie daar. (Naturische vrienden van 't Engelermeer)
D & L | 05-10-2012
Meer recensies van D & L (2)
Wij zijn er al twee keer bij geweest, het is heerlijk zwemmen. Het is inderdaad niet goedkoop. Voor de prijs zou hè bad wat langer voor ons mogen zijn. De gratis die er wordt geserveerd is een moment om kennis te maken met andere naturisten.

Voor ons wordt de vrijdagavond onze zwemavond
Hans en Corina | 29-08-2012
Fantastisch dit initiatief. Eindelijk een gerenommeerd bad met op zijn Brabants "kei-veel" faciliteiten wat ook een gewaagde stap zet om mensen die graag puur natuur willen zwemmen te voorzien in hun behoefte.

Ik las erover in het Brabants Dagblad. Op de eigen site staat dat je een bon krijgt voor een tweede bezoek in de maand sept. als je nu in aug. gaat.
De prijs is wel een stuk hoger als het normale recreatief zwemmen. Waarschijnlijk moeten we hiervoor de gordijnen betalen wat op zich natuurlijk wel weer te begrijpen valt.
Maar als we in grote getalen komen hoop ik dat ze de prijs weer snel gelijktrekken als deze kosten eruit zijn.
Ben zeer benieuwd hoe het iedereen bevalt.
naaktzwemmert | 16-08-2012

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Golfbad Oss" ?
Hoe waardeer je Golfbad Oss in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.035