Aquarijn

8.7


Gemiddeld cijfer van
6 beoordelingen.

Adresgegevens

Aquarijn
Hogenkampseweg 43
6871 JK Renkum
0317-312427
Website
Lat: 51.980814
Long: 5.736923

Lees de beoordelingen (6)Schrijf ook een beoordelingContactMaak een PDF om te printenPlaats een mededeling op het prikbord van Aquarijn

Informatie

Gedurende het seizoen (dat loopt in principe van oktober tot en met mei) is er elke eerste zondag van de maand naturistisch zwemmen in zwembad 'Aquarijn' in Renkum van 15.30 tot 17.00 uur. Dat is voor iedereen toegankelijk en volledig vrijblijvend, net zoals 'vrij zwemmen' in andere zwembaden. Naast zwemmen kun je wat drinken of eten en er is een Turks stoombad (zie ook www.optisport.nl/aquarijn). Natuurlijk zijn er medenaturisten om mee in contact te komen, maar in principe zwemt ieder voor zich. Afhankelijk van het aantal bezoekers kan de frequentie van het 'naturistenuur' worden uitgebreid. Voor meer info: Ben.Engbers@Be-Logical.l

Afstanden

  • Utrecht 54 km
  • Brussel 203 km

Algemeen

  • Toegang openbaar

Faciliteiten

  • Banen zwemmen
  • Recreatief zwemmen
  • Bubbelbad
  • Buitenbad
  • Kinderbad
De gegevens van Aquarijn corrigeren

Routekaart

Meningen en ervaringen van bezoekers met Aquarijn.

Ik kom hier al jaren zo af en toe en vind het ondanks dat er een ons kent ons mentaliteit je als buitenstaander heel goed word opgenomen in de groep!!

Vandaag waarschijnlijk ook maar weer eens kijken daar ik was alweer een poosje niet geweest.

In Nijmegen is het nu ook afgeschaft (al mis je daar niets aan) maar daar was het echt mega saai en een rechthoek bad met water..lol

Gister in Gennep geweest en daar is het supergeweldig!!! Het gezelligste bad waar ik ooit ben geweest al hoorde ik dat daar ook de bezoekersaantallen teruglopen maar ga hier zeker veel vaker naartoe! Veel variatie ook qua leeftijden van jong tot oud dus er is hoop om het naturisme enigszins in leven te houden :)

Annet
Annet | 02-02-2014
Op de website van het zwembad staat het naaktzwemmen onder: 'overige activiteiten' aangekondigd. Komende zondag 2 februari maar weer eens gaan!
Ron | 29-01-2014
Het beestaat anno 2013 nog steeds. Vorig jaar ben ik er geweest. Er was toen goede sfeer en er meer bekenden dan ik verwacht had ondanks dat het bad van ver weg bezoekers trekt. Gek genoeg is het naturistenzwemmen slecht te vinden op internet. Het staat niet op de site van het zwembad zelf, die laten zich zelf om 15.00 uur op zondag sluiten. De receptie kon telefonisch wel bevestigen dat het om kwart over drie volgende week weer is.
Kees | 17-03-2013
Ik er nu het tweede jaar, en vind het heerlijk!
Ff lekker baantjes trekken in het 20 meterbad, dan ff het recreatiebad in ( wat a. lekker warm water is, en b. je kan vanuit het recreatiebad naar buiten zwemmen).
Er is een Turkse stoomcabine, en men kan ( voor een klein bedrag) lekker gebruik maken van de whirlpool met een zelf gekozen geurtje gebruiken, er is zonnebank 3 stuks, en een hapje en drankje is er ook te nuttigen!
Wat ik als zeer prettig ervaar is dat het publiek heel sociaal naar elkaar toe is, en die z.g. clubjes valt best mee, althans er hangt gewoon een gezellige sfeer, en ik voel me goed opgenomen !
Ook het personeel vind ik heel sociaal, en ook dat steld je op je gemak.
Wat ik jammer vind is dat het nog maar een keer per maand is ( laatste zondag v.d. maand), en ik hoop zeker wel dat het blijft bestaan, want wat naturisme betreft vind ik Gelderland erg "preuts" vergeleken bij zuid-holland.

Ik raad iedereen die er zin in heeft gewoon eens te komen, en ervaar het zelf, je zult er geen spijt van krijgen !!!
Aad | 03-11-2012
Prima bad met faciliteiten. Je kunt er van binnen naar buiten zwemmen, er is een apart baantjestrekbad een een meer fun bad. Je kunt er voor een X bedrag in een bubbelbad met geur. Er is is een fijne stoomcabine. Geen duikplank, wel horeca. Het is inderdaad zo dat het publiek elkaar goed kent, daar is ook niks mis mee. Als deze vaste mensen niet kwamen was dit speciale zwemmoment (1,5 uur, langer als in Nijmegen!) al lang gesloten.
Ook als buitenstaander zit je er niet verloren bij en kan ik het van harte aanbevelen.
Jaap | 16-08-2012
er zijn via de buzz 10 nudisten er bij nu zijn alja cees en ben de snorkel heel blij tot april wat nu te doen met ons allen naar het niewe seizoen willem doei
willem | 01-02-2012
Er zijn inderdaad wel wat klubjes maar die gaan na een halfuurtje zwemmen toch zitten koffiedrinken. Dan heb je als 'losse zwemmer' lekker de ruimte in het bad. Ik ben er een aantal malen geweest en vond het hier het prettigste naaktzwemuur waar ik totnutoe been geweest. Geen vervelend publiek, gewoon prettige sfeer. Ik hoop dat het open blijft.
Vijf sterren!
Dolfijn | 13-11-2011
ik ben eerste keer geweest ik vondt het goed voor herhalingen vatbaar dit zwemmen moet blijven
willem | 16-10-2011
ben er twee weken geleden geweest, niks aan, ga liever naar apeldoorn, in renkum alleen klupjes die er al jaren komen, en elkaar door en door kennen, stoomcabine stuk, nee geen tweede keer erheen.
kees | 30-01-2011

Geef hier jouw beoordeling van Aquarijn.

Wat is jouw ervaring met "Aquarijn" ?

Hoe waardeer je Aquarijn in het algemeen?

Je naam

Het e-mail adres is alleen voor controle en komt niet op de site te staan.

E-mail adres

Het veld hieronder svp leeg laten.

-

Achtergrondfoto: © Dartigeas

Le Haut Chandelalar, ultieme ontspanning

http://www.le-haut-chandelalar.com


Time: 0.016